Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KoBaKaA naplója


Dream camel [295250 AL], gazdája KoBaKaA
2011-12-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/295250
2011-12-31

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Eljött az év utolsó napja, a szilveszter - ma mindenki mulat, bulizik; nem lez ez másképp a Tevékeny Tevékkel sem: Ma este 6 órától nagy-nagy csetbulit rendezünk a karaván csetszobájában! Folytatjuk az ünnepi milliomost - ma még 3 játékos sorra kerül a játékban. Évvégi szívdoki-rendelésünk is lesz, 20:00-tól - ezúttal nem lesz meghatározott téma, mindenki kérdezhet, mesélhet - au éppen aktuálisan felmerülő kérdésekről fogunk beszélgetni.

Tehát 18:00-tól várjuk a játszani vágyókat a csetszobánkban, 20:00-tól pedig a "szívbetegeket"; de a kettő közt is nézzen be bátran, aki egy jó kis beszélgetésre vágyik biztos vagyok benne, hogy sok mindenkit ott találtok majd - ha épen otthon vagytok, unatkoztok, itt egész délután, akár éjjel is lesz kivel beszélgetni.

Karácsonyi játékaink eredményeit holnap reggel tudjátok meg - viszont ma is tartozom egy fontos bejelentéssel: decemberben a legtehetségesebb történetíró György96 lett - gratulálunk, Gyuri! :)

A Csak egy maradhat játék is folytatódik természetesen - ennek téli döntője holnap este lesz. (Azért szólok előre, hogy a döntősök így tudják szervezni holnapi programjukat.)

Mindenkinek jó bulizást, jó szilveszterezést kívánok mára! :)

Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat