Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

KoBaKaA naplója


Dream camel [295250 AL], gazdája KoBaKaA
2012-01-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/295250
2012-01-02

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Vége az ünnepeknek, visszatér az élet a régi kerékvágásba - sokaknak ma már az iskola is elkezdődött. Játékaink régi rendje is visszatér: nevezni rájuk változatlanul a karavánhonlapon tudsz: www.tevekeny-tevek.gportal.hu - az ehetiekre csütörtökön 19:00-ig.

Az ünnepek alatt mindenki mással volt elfoglalva, nem sok játékra neveztetek, nem sokan - így az a döntés született, hogy aki nevezett bármilyen játékra a téli szünet alatt, nevezéséért 100 eurot kap (ha több játékra is neveztél, természetesen mindegyikért jár a 100 euro).

EHETI JÁTÉKAINK:

1. SZÉPSÉGVERSENY:
Milyen szépségversenyt is rendezhetnénk így az új év legelső játékán, mint szerencsemalac-szépségversenyt? Fotózz malacot (ez lehet plüss, lehet kistesód ruháján a minta, lehet csokiból, lehet egy képeskönyvben, vagy bárhol, bármilyen malac - csak az internetről "lopott" nem!). A fotódat töltsd fel a karavánhonlapon a szépségversenyhez (ha nem tudod, hogy kell, olvasd el a honlap használata menüpontot, ott le van írva, mit tégy).

2. PAINT-RAJZ:
Rajzolj szintén szerencsemalacot, vagy szerencsepatkót vagy négylevelű lóherét!

3. RÍMFARAGÓ:
Írj egy BÚÉK-kívánó, saját verset!

4. LOTTÓ:
Tippelj a karavánhonlapon 4 számra 1 és 90 között - ahányat eltalálsz, annyiszor 100 euro a tiéd, telitalálat esetén datolya.

5. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon egy számra 1 és 999 között. Aki pontosan eltalálja, datolyát nyer!

6. ZSÁKBAMACSKA:
Képzelj magad elé 30 zsákot - ebből 15-ben nyeremény van (új év, új nyeremények - az egyelőre titok, hogy mik), 15 üres. Tippelj a karavánhonlapon az egyik zsákra - az lesz a nyereményed, ami abban van (ha üres zsákra tippeltél, sajnos nyeremény nélkül maradsz).

Holnaptól indul a januári tehetségkutató - a holnapi körlevélből kiderül, milyen műfajban.

Tegnap a Csak egy maradhat játék döntőjének győztese ismét Bettina lett - akinek ezúton is gratulálunk! :)

Hópihus



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat