Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszti naplója


Finetti [41136 AL], gazdája Eszti
első nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/41136
első nap

Ami rossz:
Jáááááááááááj, suli. Végzősök vagyunk. Nagy a probléma. Először is egy barátnőm megbukott,amikro simán megtudta volna tanulni az anyagot, egy hülye ribi aki új osztálytársunk, az meg átment a pótvizsgán, hiába ellenszurkolt mindenki. Blöe.
Nem kisebb probléma,hoyg kivételesen 3 osztláy fog ballagni egyszerre és a szalagavatón nem férnénk be vendégekkel együtt a suliba, szóval nemtudjuk hogy lesz,mi lesz,hol lesz. Király.
Az ülésrend midnig nagy problémát okoz, ez nem különb idén sem -.- kezdem unni.
A pár hete tartó depresszió,idegösszeroppanás szélén állva ez a nap egy icipicit jobb volt mint a többi,szóval csak simán katasztrofális. Volt itt meglepetés, sirás,ölelkezés, veszekedés,fogadkozás, sirás. Élljen a áprkapcsolat. Ma majdnem szakitottam, de túl nagy lúzer vagyok hozzá.
Ami jó:
Kaptam új telefont mituán az elmúlt pár hétben megöltem 3-at. De nem olyan amit kinéztem. Egyáltalán nem olyan. Mindegy,amig telefonálni lehet vele addig jó.
Az új tevém létrehozása jó ötletnek bizonyult mióta találtam egy igen érdekes tevegazdit,aki nem is tudja, de a stilusával úgy feldobja a napjaim ahogy arra senki más nem képes. Érdekes... Kár hogy egy kapcsolatfenntartáshoz túl idióta és tudatlan vagyok. Mindegy -.-
az utolsó jó dolog ma-legalább jó ember mellé tudtam ülni suliban. Csak a padom helye szar.
Ebben a sok jóban mind sántit valami. Ez gáz :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat