Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Maac naplója


Muffiii [19916 AL], gazdája Maac
2013-07-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/19916
2013-07-11

Úúúúúú! Imádom a munkámat! Te jó éééég!!! Kaptam még egy munkakört a mostani mellé... :) waaa, és amiket tegnap mondtak?! Hihhhetetlen! Amikor az újságírói véna találkozik a munkával? :D Annyira készek lesznek és engem meg égi magaslatokba emelnek! :D Az meg külön öröm, h kocsival visznek-hoznak, mert csaaak? :D És hétvégétől Balcsi egy hétig, aztán aug. végén (ha minden igaz :)) irány Horvátország! A kollégáimmal! Aaaahhhwww! :))) Totál be vok zsongva.... :)
Egyébként nagyon jó, h csak heti 3 napot dolgozom, a maradék időmben pedig tv, hazautazás, bnőzés, barátozás... :) Találkoztam a napokban egy olyan kedves személlyel, akit 4 éve ismerek már, de azóta nem láttuk egymást személyesen, hihetetlen jó élmény volt! :) Jucummal pedig imádok együtt élni/lakni, ált.ban mindig együtt vacsizunk, és rengeteget dumálunk, hülyülünk hajnalig... :) Ami jó, kivéve ha másnap dolgozunk és kelünk. :D Apropó, Horvátba ő is jön... ;)
Közben olvasok, művelődés végett. :) Sosem olvastam ennyire nehéz és filozófiai könyveket, de be kell, h valljam tetszenek. :) Jah és egyre többet kommunikálok angolul, bent a m.helyen a bejövő hívások miatt is, ill. naponta többször érkeznek törökök is, akik miatt muszáj. :) Emellett elkezdtem edzeni is. :)
Szóval boldog vagyok! :)) Azt hiszem ezért van az, h... :P Szó se róla, élvezem! :D
Ma a volt kollégáimmal találkozom, már várooom! :)) Holnap Alizhoz megyek, főz nekem ebédet, tiszta édiii. :)
Hmm, lassan a lakásavatónkat (dumálós, vacsizós, társasozós esténket) is meg kell szervezni. :)

Szeretlek nyááááár! :) Szeretlek élet! :) Jó helyen vagyok, örülök, h élek! :) ***Harmónia, üdvözöllek! Talán most először beköszöntél úgy igazán az életembe!***

P.S Dan Millman Budapestre jön! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááá!!! :) A tanítómesterem, az életfilozófiám megalkotója és én látni fogom! Aaahhhw! :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat