Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Segítség


Mi az a datolya?

A datolya (dt) a TeveClub hivatalos fizetőeszköze, különböző jobbnál-jobb szolgáltatásokhoz juthatsz a tevéddel datolyák segítségével. Datolyához jutni többféle módon lehet. A legegyszerűbb letenni a tevéddel az érettségit, hiszen minden teve kap egy ajándék datolyát az érettségi sikeres teljesítése után. A második módszer a datolya szerzésre rendszeresen játszani az Egyszámjátékon, hiszen ott a heti nyertesek jutalma datolya.
Harmadik módszer, hogy tevéket toborozol a TeveClub oldalára és ha azok 3 vagy több datolyát rendelnek egyszerre, akkor a te tevéd datolyát kap ajándékba a TeveClubtól - itt olvashatod el a részleteket!

A további módszerekről - amik bizony pénzbe kerülnek - a tevédhez belépve olvashatsz - nyomj a tevédnél a "Szerzek még" linkre!

Tudnak-e a tevék egymásnak datolyát küldeni? Igen! Bármelyik tevének tudsz a farmon átküldeni a tevédtől datolyát - ehhez csak annyit kell tenned, hogy akár a leltárban, akár a haverlistában ráklikkelsz az ajándék ikonra. Itt kiválaszthatod, hogy mit szeretnél ajándékozni a kiszemelt tevének, az ajándékok között megtalálod a datolyákat is. Tartsd fejben, hogy az elajándékozott datolyák levonódnak a tevéd datolyái közül. Mint minden ajándékküldés a farmon, ez a művelet is egy datolyába kerül, azaz ha valakinek két datolyát ajándékozol, akkor összesen három datolyával lesz kevesebb utána a tevédnek.

Vegyek-e datolyáért tevét magamnak? Természetesen megteheted, de mi nem javasoljuk. Ilyen esetekben ugyanis nagyon sokszor kiderül, hogy csak átverésről van szó: rosszabb esetben amint elküldöd az árus tevéjének a datolyát, az árus azonnal lelép és többet nem áll veled szóba, nem mondja meg az eladásra kínált teve hívójelét. Jobb esetben megkapod a tevéd, de az esetek nagy részében hamar kiderül, hogy lopott tevéről van szó, és azt vissza kell adni az eredeti tulajdonosának.

A tevevásárlás és eladás egyetlen hivatalos, megbízható helyszíne a TevePiac.© Napfolt Kft. - Médiaajánlat