Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Segítség


Gyakran feltett egyéb kérdések

Van-e datolya-kód?

Nincs. Éppen ezért, ha valaki datolyáért cserébe a datolya-kódot kínálja neked, legjobb ha egyszerűen kineveted, mert átlátszó csalásról van szó. Akkor se dőlj be a hazugságnak, ha valaki azt állítja, hogy neki már működött a dolog.

Mi az a TeveKommandó?

Sajnos a TeveKommandó is a legendák közé tartozik. Ha valaki felbukkan nálad (mondjuk egy másik teve), és azt állítja, hogy ő a TeveClubhoz vagy a TeveKommandóhoz tartozik, ezért add meg neki a tevéd hívójelét ne dőlj be! Aki igazán a TeveClub vezetőségéhez tartozik, az soha nem kérdezi meg a tevéd hívójelét - mi azt amúgy is tudjuk. Egy fontos szabály: soha senkinek ne add meg a tevéd hívójelét!

Hogyan lehet tevét vásárolni?

Sokan kínálnak okos és öreg tevéket eladásra - aztán amikor a vevő elküldi a vételárat, az eladó eltűnnik a ködben, a vevő sohasem kapja meg a tevét. Persze az is előfordulhat, hogy ha el akarod adni a tevédet, elküldöd a teve hívójelét, a vevő azonban soha nem fizet. Vigyázz, nehogy te is így járj! A TeveClub semmilyen formában nem támogatja a tevék adásvételét, és neked sem javasoljuk, hogy részt vegyél ilyesmiben, mert ha bármi probléma merülne fel az "üzlet" során, nem fogunk tudni segíteni neked.

Ingyen datolya, ingyen tudás!

Az üzenőfalon néha azt lehet olvasni, hogy ha elmész erre vagy arra a weboldalra és onnét lépsz be a tevédhez, akkor kapsz 4-6-12 vagy esetleg még több datolyát, vagy gyorsabban fog tanulni a tevéd - illetve sok egyéb nagyon jól hangzó dolgot. Ezek a hirdetések egytől egyig átverések! Ha egy ilyen oldalon megadod a tevéd nevét és hívójelét, nem fog semmi sem történni, sok esetben még a tevédhez sem jutsz el. Az oldal készítői viszont hozzájutnak a tevéd nevéhez és hívójeléhez, így akármikor be tudnak hozzá lépni, és ellopják a datolyáit, rosszabb esetben megváltoztatják az adatait, így legközelebb te már nem fogsz tudni belépni hozzá! Nagyon fontos szabály: soha ne add meg idegen honlapon a tevéd hívójelét, mert könnyen az lehet a vége, hogy ellopják a tevéd datolyáit vagy az egész tevét. Ilyen esetekben a TeveClub nem tud segíteni, nem tudjuk visszadni sem a datolyákat, sem a tevét - ezért nagyon figyelj oda!

Nem jelenik meg a tevém!

A TeveClub oldalai legjobban Mozilla Firefox böngészővel nézegethetők, de nem lesz komoly gondod az Internet Explorer 6 és Opera 7 böngészőkkel sem. Fontos, hogy engedélyezve legyen a böngésződben a JavaScript támogatása (Internet Explorer: Eszközök | Internetbeállítások | Biztonság)

A szupertrükkök lejátszásához Macromedia Flash lejátszó szükséges. Ezt letöltheted a következő linkre kattintva: Flash lejátszó letöltése. A legjobb, ha mindig a legfrissebb változat van meg belőle!

Ha a Windows XP-dre installálva van a Service Pack 2, és nem jelenik meg a tevéd, akkor a következő műveletet végezd el: Eszközök | Bővítmények kezelése | Shockwave Flash object | Frissítés | ActiveX vezérlő frissítése. Fontos: a TeveLeltárban más szupertevék szupertrükkjeit nem játszhatod végig, akkor sem, ha szuperteve vagy!

Megtanultam egy trükköt, mégsem jelenik meg a trükklistában!

Bizonyos tevetrükköket csak szupertevék játszhatnak - ha véletlenül egy ilyen trükköt tanítasz meg a tevédnek, akkor fontos, hogy szupertevévé tedd, hogy játszhass is a trükkel. (Ha régebben szuperteve voltál, akkor is eltűnhet egy pár trükk a listádból - ahogy visszaváltoztatod a tevédet, visszakerülnek.)

Alapítottam egy karavánt. Hogyan toborozzak tagokat?

Amikor karavánt alapítasz, kapsz egy részletes leírást tartalmazó teveüzenetet. Olvasd el figyelmesen! Ha karavánvezető vagy, megváltozik a karaván menüd - kattints csak rá, és kukkantsd meg! Ha karavánvezető vagy karavántag vagy, és szeretnél segíteni a karaván növekedésében, kukkants el a teveleltárba, és keresd a tevéknél a karaván gombot - ha rányomsz, az adott teve meghívót kap a karavánodba.

Szeretném megváltoztatni a karavánom adatait!

Kattints a felső menüsorban a Karavánom gombra, aztán válaszd az Admin: adatok gombot.

Szeretnék ajándék datolyát a TeveClubtól!

A tevéd, ha sikeresen teljesíti az érettségit, kap egy ajándék datolyát a TeveClubtól, ezek után magadnak kell gondoskodnod a datolyabeszerzésekről. Szerencsére elég sokféle módon juthatsz datolyához, akár már egy kóla áráért is. Ennyit igazán megér egy próba!

Szeretnék ajándék datolyát a TeveClubtól a karavánom részére!

Ha a karavánod működtetéséhez datolyára van szükséged, neked kell megoldanod, hogy mindig legyen elég raktáron... A régebb óta létező karavánok vezetőinek elég jó ötletei vannak, például az egyik karaván vezetője elhelyezi a karaván leírásában a fő datolyatámogatók nevét és teveleltári sorszámát. A másik vezető pedig játékokat szervez, amit csak a karaván tagjai játszhatnak, és a "beugró" egy datolya elküldése a vezetőnek.

Valaki nagyon elrontotta a kedvemet a TeveClubon!

Mivel a TeveClub nagyon nagy közösség - aminek Te is tagja vagy! - sajnos előfordulnak olyanok, akik el akarják rontani mások kedvét. Ilyenkor az a legcélszerűbb, ha az illetőt a tiltólistádra teszed - ha sértő levelet kaptál tőle; figyelmezteted a karavánod tagjait az illetőre, nehogy ők is összeakasszák a bajszukat vele. Ha minden kellemetlenséget el akarsz kerülni az ismeretlen tevékkel, kapcsold ki az üzenőfalat is - ezt az Adataim gombra kattintva teheted meg.© Napfolt Kft. - Médiaajánlat