Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Segítség


Más kérdésem van, kihez forduljak?

Kérjük, hogy mielőtt levelet írnál nekünk, figyelmesen olvasd el az alábbiakat! A TeveClub vezetősége naponta nagyon sok levelet kap, ezért nem tudjuk megígérni, hogy mindegyik levélre válaszolunk. Azokra a levelekre semmiképpen sem tudunk választ adni, amelyek nem tartják be az alábbi szabályokat:

  1. Mielőtt írsz nekünk, gondosan olvasd el a TeveClub segítség részét, a "Mi ez a TeveClub?" rovatot! Itt a legtöbb esetben megtalálod a választ a kérdésedre. Ha mégis olyat kérdeznél, ami benne van a leírásban, ne várj választ.

  2. Amikor a tevéddel van valami probléma, minden esetben írd meg a tevéd nevét és leltárbeli sorszámát, hogy tudjuk, hogy pontosan melyik tevéről van szó!

  3. Amikor válaszolsz egy általunk küldött levélre, a válaszodban mindig hagyd benne az általunk írt eredeti levelet, hogy tudjuk miről is van szó! Ne feledd: naponta nagyon sok levelet kapunk - nem tarthatjuk fejben, hogy kivel miről levelezünk. Amikor írsz nekünk, ne tegyél utalásokat korábbi leveleidre (pl. "ahogyan azt korábban írtam" vagy "a tegnapi levelemben leírt teve"), mert ezekre szintén nem emlékszünk. Ha a korábbi leveledre akarsz hivatkozni, akkor a legjobb, ha bemásolod a levélbe a szóbanforgó részt.

  4. Ha valami problémát találsz az oldalon és erről írsz nekünk, akkor a problémát a lehető legpontosabban írd körül, az olyan levelekkel, amik csak annyit írnak, hogy "Nem tudok belépni a tevémhez, mit tegyek?" nem tudunk mit kezdeni. Írd le hogy pontosan mi történik, mit és hogyan próbálsz és miért nem sikerül. Írd meg azt is, hogy milyen operációs rendszert és böngésző programot használsz!

  5. Ha a fentieket elolvastad, máris megírhatod, mi a gond


TeveClub a facebookon
© Napfolt Kft. - Médiaajánlat