Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Segítség


Mi az Egyszámjáték?

A Csodálatos Egyszámjáték egy tippjáték, amivel naponta nyerhetsz datolyát a tevédnek. A játékban úgy vehetsz részt, ha belépsz a tevédhez (pl. a főoldalon teheted ezt meg), majd a tevédtől balra megjelenő négy gomb közül kiválasztod az Egyszámjáték gombot. Ha az aktuális fordulóban még nem tippeltél, akkor egyszerűen csak add meg a tipped, amivel szerinted nyerni fogsz!

Ahhoz, hogy nyerj, két fontos dolog kell (minimum), az egyik az, hogy tippelj, a másik az, hogy a tipped szabályos legyen. Ha ugyanis nem tippelsz, akkor soha nem fogjuk megtudni melyik számra gondoltál. Ez azért rossz, mert amikor a forduló zárásakor készül az összesítés, csak azokat a tippeket vesszük figyelembe amik elérkeztek hozzánk, és így a Te gondolatban megjátszott számod - bármennyire is jó az - sajnos nem fogja megütni a főnyereményt.

Minden a fordulóban résztvevő játékos tippel - a tevéjénél - egy pozitív, egész számot. A forduló végén megvizsgáljuk a beérkezett számokat, és amelyiket több ember is tippelte, azokat kihajítjuk az ablakon. A megmaradt számokat ezután nagyság szerint növekvő sorrendbe rendezzük. Fogjuk a legkisebbet, és azt mondjuk rá: Te vagy a nyertes! Fogjuk a második legkisebbet, és azt mondjuk neki: Te vagy a második helyezett! Fogjuk a harmadik legkisebbet és azt mondjuk az arcába: Te meg a harmadik vagy! A negyedik legkisebbnek ezt mondjuk: Jól eltoltad öreg, pont lecsúsztál a dobogóról, nem nyertél semmit!

Szóval ennyi, nem túl bonyolult mi? Ehhez képest azért érkeznek elég érdekes tippek is. Játszunk egy próba fordulót! Mondjuk ezek a tippek érkeznek egy adott fordulóban: 4,7,1,6,1,6,5,8,4,2. A forduló végén miután kiszórtuk az összes olyan tippet amit többen is megjátszottak, ezek maradnak: 7,5,8,2. Ugyanők nagyság szerint: 2,5,7,8. A 2,5,7 számok örülnek, a nyolcas pedig sírógörcsöt kap, mert éppen csak lecsúszott a világhírről.

A nyertes számok nemcsak a győzelemnek örülnek, hanem annak is, hogy gazdáik, akik beküldték őket, szintén nyertek. Méghozzá nem is akármit! A Csodálatos Egyszámjáték győztese markát 3 datolya üti, amiből akár SzuperTevévé is válhat! A második helyezett sem jár rosszul, az ő jutalma (azaz a Tiéd, ha Te vagy a második helyezett) 2 datolya, ami még mindig nem semmi! Sőt, még a harmadik helyezettnek - aki szintén lehetsz Te, főleg, ha nem voltál az első vagy a második helyezett - is jár 1 datolya, ami azért, különösen ha meg kell ajándékozni valakit, még mindig jó.

És végezetül még egy dolog. Az egyszámjátékot nem a TeveClub találta ki, hanem Mérő László, aki szerintünk zseni.


TeveClub a facebookon
© Napfolt Kft. - Médiaajánlat