Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Segítség


Hogyan házasodhat meg a tevém?

A nagykorúak már elég megfontoltak ahhoz, hogy társat válasszanak maguknak - azaz megházasodhat a tevéd, ha te is úgy akarod. Ha belépsz a tevédhez (a főoldalon teheted ezt meg), akkor megjelenik a tevéd, az oldal alsó részén találsz egy Házasodni akarok! feliratú gombot, ezt nyomd meg! Erre választhatsz, hogy kivel is akarsz összeházasodni. Ha valakivel a haverjaid közül, akkor csak válaszd ki a listából, hogy pontosan kivel. Ha másvalaki a szíved választottja, akkor látogasd meg a TeveLeltárat, és a választott tevénél bökj rá a Légy a hitvesem linkre.

Ha megvan a szerencsés választott, akkor még meg is kell neki indokolnod, hogy miért pont őt szemelted ki tevéd párjául, ezt néhány sorban megteheted, majd a Mehet! gombra kattintva elmegy TeveÜzenetben a szép szerelmes üzeneted a megadott tevének. Ezekután már csak rajta múlik a dolog, hogy elfogadja-e a házassági ajánlatodat. Ha elfogadja, akkor azon nyomban létre is jön a frigy.

A házasság persze nem egy egész életre szól, így ha valamikor úgy döntesz, hogy neked ebből elég, akkor bármikor felbonthatod a házasságot, ekkor tevéd ismét facér lesz. Persze azért azt szeretnénk, ha örökké tartana a dolog.


TeveClub a facebookon
© Napfolt Kft. - Médiaajánlat