Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Segítség


Mit tegyek, hogy ne lopják el a tevémet?

A tevéket soha nem "véletlenül" lopják el. Csak annak tudják elvenni a tevéjét, aki túl egyszerű hívójelet választ, vagy pedig kifecsegi a hívójelet valakinek. Az olyan hívójelek, mint pl. a "gyere" nem jó, ennél bonyolultabbat kell választanod. Szintén nem jó, ha a hívójel megegyezik a teve, vagy a tulajdonos nevével, vagy a nevének egy részletével.

Figyelj arra, hogy mindig csakis olyan hívójelet válassz a tevédnek, amit csak te ismersz és más nem is tudja kitalálni. A tevéd hívójelét soha, semmilyen körülmények között ne áruld el senkinek! Még akkor se mond meg az illetőnek, ha azt állítja, hogy a TeveClub vezetőségéhez vagy készítőihez tartozik - ha ilyesmi történik akkor biztos lehetsz benne, hogy az illető hazudik, mert a TeveClub adminisztrátorai tudják a tevék hívójeleit, ezért nincs rájuk szükségük.

A csalók, akik megpróbálják megszerezni a tevédet, rendkívül találékonyak, különféle trükköket alkalmaznak. Egy azonban közös minden módszerben: arra próbálnak meg rávenni, hogy add meg nekik a tevéd hívójelét. Néha datolyákat kínálnak cserébe, néha pedig a tevéd elvesztésével fenyegetnek. Ne dőlj be nekik! SOHA, SENKINEK NE ADD MEG A TEVÉD HÍVÓJELÉT, MÉG AKKOR SE, HA AZT ÁLLÍTJA, HOGY A TEVECLUBHOZ TARTOZIK!

Ha valakinek a saját hibájából lopják el a tevéjét, mert pl. túl egyszerű hívójelet választott, vagy elárulta azt másnak, akkor nem tudjuk visszaadni a tevét!

FONTOS: A TeveClubra mindig a http://teveclub.hu oldalról lépj be! (Előfordult már, hogy azzal hitegettek tevetulajdonosokat, hogy más oldalról belépve különféle előnyökhöz juthat - ezek minden esetben átverések!)

© Napfolt Kft. - Médiaajánlat