Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Segítség


Mi ez az egész?

A TeveClub azok számára alakult, akik legalább egyszer életükben hallottak már a teve nevű állatról. Akik még soha nem hallottak róla, azoknak röviden bemutatjuk, hogy miről is van szó: a tevék jellemzően Afrikában élnek, kb. 78 méter hosszúak és a kifejlett példányok nemritkán a 12 tonnás súlyt is elérhetik. Félelmetes méreteik ellenére azonban békés növényevők, amit az is jelez, hogy van legalább egy púpjuk, a tehetősebbeknek kettő. Az egypúpú tevéket gyakran dromedárnak hívják, de ezzel most nem igazán törődünk.

Visszatérve a TeveClubra: mindenki tag lehet, aki kedvet érez ahhoz, hogy legyen egy saját, különbejáratú tevéje. Egy ilyen teve roppant praktikus dolog ám! Lehet például tanítani neki mindenféle jó dolgot, mondjuk vizibiciklizést. Ha megtanítasz a tevédnek valamit, akkor azt bármikor meg is csinálja neked, ha megkéred rá, sőt, némelyik tudás esetében még téged is bevon a játékba! De ez még mind semmi! Ha a tevéd megismerkedik más tevékkel a farmon, akkor közösen akár egy TeveKaravánt is alapíthatnak, hogy együtt játszanak tovább a sivatagban. Szóval, ha lesz neked is egy tevéd a farmon, valószínűleg elég sokáig nem fogsz unatkozni!

Tehát a klubba bárki beléphet (aki már hallott életében legalább egyszer a tevékről - de ezt nem ellenőrizzük), ráadásul a tagság teljesen ingyenes, a belépéshez mindössze csinálnod kell magadnak egy tevét.© Napfolt Kft. - Médiaajánlat