Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Segítség


Hogyan tanítsam a tevémet?

A tevék nagyon okos állatok, így rengeteg dolgot megtaníthatsz a kedvencednek. Ha belépsz a tevédhez (a főoldalon teheted ezt meg), akkor megjelenik a tevéd - a tevédtől balra találsz négy gombot, ezek közül nyomd meg azt, amelyik egy kék színű, nyitott könyvet ábrázol.

Ennek hatására elkerülsz a teve tanítás oldalra. Ha a tevéd még nem kezdett el tanulni valamit, akkor választd ki, hogy mit szeretne, ha megtanulna. Ha már elkezdett tanulni valamit, akkor a kiválasztott tudásból taníthatsz neki egy leckényi anyagot. Ha a tevédnek nagyon jó a kedve (95% vagy még jobb), akkor szívesebben tanul, így egy lecke helyett kettőt is megtaníthatsz neki! A tevék igazából nem rajonganak a tanulásért, ezért naponta csak egy alkalommal lehet tanítani őket.

Ha valamelyik trükk annyira megtetszik neked - vagy a tevédnek - hogy rögtön meg szeretnéd tanítani neki, akkor válaszd a gyorstanulást - ezt is a tanítás oldalon találod meg. A gyorstanulással azonnal meg tudja tanulni a tevéd a trükköket, de ez két datolyába kerül.


TeveClub a facebookon
© Napfolt Kft. - Médiaajánlat