Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Segítség


Hogyan lehet saját Karavánom?

Ha csinálsz egy karavánt, akkor annak Te leszel a vezetője. Karaván vezetőjének lenni nagy felelőség, mert van egy kis macera vele, például ha összevesznek a karavánod tagjai, akkor neked kell rendet tenned.

Karavánt alapítani egyszerű, a Karaván Centerben találsz egy "új karaván létrehozása linket", töltsd ki a kitöltendőket, és már készen is van a karaván. Persze csak akkor tudsz új karavánt alapítani, ha nem vagy éppen tagja egy másiknak.

Mik a kitöltendők? Először is kell egy név a karavánnak, illetve egy zászló (nagyon klassz színes zászlókat lehet gyártani, majd meglátod). Ha ez megvan, akkor be kell állítanod a felvételi kritériumokat - ezek fogják eldönteni, hogy ki lehet tagja a karavánodnak. Ha valaki megfelel a kritériumoknak és jelentkezik a karavánba - automatikusan taggá válik. Ha nem felel meg, akkor nem tud belépni - ilyen egyszerű. Ezek a kritériumok persze bármikor megváltoztathatók. Ezeket tudod állítani:

  • Teve minimum súlya - csak a beállított értéknél nagyobb súlyú tevék léphetnek be a karavánba
  • Teve minimum kedve - csak a beállított értéknél jobb kedvű tevék léphetnek be a karavánba
  • Teve minimum kora - csak a beállított értéknél idősebb tevék léphetnek be a karavánba
  • Teve minimum tudása - csak a beállított értéknél nagyobb tudású tevék léphetnek be a karavánba
  • Csak SzuperTeve - csak szupertevék léphetnek be a karavánba

Végül megadhatsz egy rövid leírást a karavánodról, amiben leírhatod, hogy milyen extra szabályok vonatkoznak a Te karavánod tagjaidra. Ha ez még mindig nem elég, és értesz a honlapkészítéshez, megadhatod a leendő karavánod honlapjának címét.

Természetesen egy karaván akkor igazán karaván, ha több tagja van. Egy igazi karavánnak minimum öt tagja kell, hogy legyen, ezért a karaván megalapítása után 7 nap áll rendelkezésedre, hogy ezt az öt tagot összeszedd és belépjenek a TeveKaravánodba - ha ez nem jön össze, akkor a karaván szétszéled és megszűnik. Ez a szabály a későbbiekben is érvényes, azaz ha bármikor a TeveKaraván létszáma 5 teve alá csökken 7 napnál hosszabb időre, akkor a karaván feloszlik. Mint a karaván vezetője, minden tagról eldöntheted, hogy akarod-e, hogy a karavánod tagja legyen, vagy sem. Ha nem akarod, akkor ki tudod tessékelni a karavánból.

A karaván vezetőjének lenni olykor fárasztó, ezért ha beleuntál, akkor egyszerűen át tudod adni a vezetést bármelyik másik tagnak a karavánból.


TeveClub a facebookon
© Napfolt Kft. - Médiaajánlat