Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Elvesztett szerelmek

1999-es év.

Ovodába egy csinos lány "szerelmes" volt belém. Nagyon szép volt csak akkoriba a csajok nem nagyon izgattak. Egyszer amikor rábírt engem, és beleszerettem valahogy, elkesztük puszilni egymást. A tanár meglátta ezt és lecseszett minket. Ekkor újra megutáltam a lányt, pedig nem az ő hibája volt. Pedig ha akkor is tartottuk volna a "szerelmet"...

2000-2001-es év.

Ekkor szerelmes lettem egy szép lányba, aki viszonozta. Nem volt semmi puszi stb. Már csak arra emlékszek, hogy táncoltunk és a bátyja állandóan b@sztatott minket. Akkoriba félénk voltam és amikor elzavart megint a bátyját akkor én elrohantam. Biztos csalódott lett amiatt, hogy ott hagytam ezért ő már nem csinált semmit. Azt se tom, hogy szerelem-e volt-e ez. De ha ott maradtam volna, akkor már biztos az lenne. (xD)

Na de nem is tudom, hogy lettem szerelmes beléjük, de mind1 xD

Tanulság: Ne légy gyáva és ne haragudj meg a barátnődre.

2010. XII. 3 - 2011. VII. 11

Már amikor először megláttam, nagyon megtetszett. Nem qurvulós, egyszerű csaj volt. De aztán találkozás hiányába jegeltem, jött egy másik csaj aki megtetszett, de kiderült, hogy angyalnak tűnik, de nem az.
Aztán Máté barátom mondta, hogy járjak el vele inkább városba, ne Gergővel. Mondom jó, erre társaságában felbukkant ez a lány is. Jó volt, csak még az előző csaj járt a fejemben. Na aztán következő héten újra mentem vele városba, sajnos ezúttal nem jött, de helyette egy másik csaj. Azzal egy 1 órás kapcsolat lett, stb. amiért meg akartak verni, hisz volt pasija. Persze a csaj összes szavának hittek, így én voltam a hibás. Ez nem is volt, de sajnos már akkor sejtettem, hogy ez vissza fog még ütni a múltban. Az a csaj meg is tudta ezt, amikro találkoztunk fel is hozta ezt, látszólag annyira nem érdekelte ez. Sajnos egyre több ember tudta meg, hogy én szeretem, és sokszor el is szólták magukat elötte. Jól van, nem gáz annyira. Még így is találkoztunk a városba, és semmi baj, bár egyre kevesebbet. Aztán csak megbeszélt Máté egy találkozót, ami nagyon jónak bizonyosulhatott volna, de visszanyalt a fagyi. Márkkal voltak, aki anno meg akart verni. Ez az este bukta. No gáz, egy hét tábor, utána véletlen találkoztunk velük. Épp amikor kimentem hozzájuk, újra oda jött hozzánk Márk. A lány nem értette, miért vagyok passzív, utaltam neki, de nem esett le. Végül pár barátom újra figyelmeztett a hibákra, amiket csináltam és hogy egy bejegyzést félre értelmeztek, és hogy ő nem akar semmit jelenleg. Szóval ennek a történetnek itt van vége.

Na de azért hogy teljesen vége legyen, ő tőle kellett hallanom. Nehezen, de sikerüt rá vennem magamat, hogy bevalljam neki, és azt a választ kaptam, amire vártam. Szóval hivatalosan: 2011. VII. 27.

Tanulság: Ne mond el mindenkinek, 2 legjobb barátodnak kell csak, azt csá. Légy elérhetetlen, sajnos a lányok ezekre buknak, bár érthető. Ebből okultam legtöbbet, remélem a következőnél javítom a hibáimat.

Teveclub:

.Vikuci. [152641 AL], gazdája .vikiéskéssz.(:

Szinte hihetetlen, de már 14 napja boldogítjátok egymást.

~ dittuu. [249596 AL], gazdája Juca

Szinte hihetetlen, de már 94 napja boldogítjátok egymást.

pikáccsúÚ ._. [234024 AL], gazdája asd_elmagad

Szinte hihetetlen, de már 45 napja boldogítjátok egymást.

~ nevemsenki. [249596 AL], gazdája juca vagyok csőő !

Szinte hihetetlen, de már 100 napja boldogítjátok egymást.

Themeee [298180 AL], gazdája Whatsername

Szinte hihetetlen, de már 308 napja boldogítjátok egymást.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat