Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Ízlések és Pofonok.

Tesi órán a kistornarerembe kellett fogócska szerűséget játszani. Ketten áltak, egyik a fogó, másik a menekülő. Többiek párosan ültek. Ha a menekülő valaki mellé ül, akkor az ő mellete lévő embernek kell felállnia és futnia. Amikor én voltam a fogó, éppen Gergőt akartam elfogni nekifutásból, de ő elugrott, és én újjal nekimentem a falnak. Lehetett látni, hogy zúzódott volt minimum, de még játszottam utána még 10 percig, majd mondtam a tanárnak, hogy kiszállok. Egész nap fájt az újjam.
Ebéd után elindultam hazafelé. Két csinos hölgy (xD) megállított és kérdete, hogy hol van a 15-ös megálló vagy nem tom mi. Mondtam nekik, hogy nem tom és mentem tovább. Megköszönték és ők is. Hazaértem, és nem volt otthon senki. Bekapcsoltam a TV-t és néztem a CSK1-et. Közbe megjött anyám és apám. A sorozat után elvitt anyukám at orvoshoz.
Egy arab orvos volt aki kezelt. Mentem röngenre 4-szer, és egyszer az ágyékvédőt nem adta oda. Akkor épp mind a két kezemet kellett a röngenre raknom, tehát esélyem se volt megszerezni. De talán nem hal bele 1-be az ágyékom (xD). Az arab orvos mondta, hogy érzéstelenítőt add a középsőujjamba. Belenyomta kétszer azt a tűt két egymás szemben lévő bütyök mellet lévő puha helyre. Kurvára fájt! 3cm-t nyomott be. Elzsibbadt a kezem, és elkezdte két orvos a ficamban lévő ujjamat vissza rakni a helyére. Láttam, hogy erőlködnek, de csak kicsit fájt, mivel érzéstelenítve volt. Majd gipszbe rakták a kezem. 20 perc múlva újra behívtak, mivel még 1 röngenen voltam.
Hazaérés után kurvára fájni kezdett a kezem, az érzéstelenítő hatása elmúlt. Majd otthon beszedtem a fájdalom csillapítót, kettőt is, és nem fájt már annyira.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat