Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
1. hét

Hétfő

Felktem 10-kor és benyomtam a gépemet. Elindítottam a Resident Evil 4-et és folytattam ahol abba hagytam. Egy ideig nem jól bírtam, mivel csak egyszer-kétszer haltam meg csak. Aztán végül amikor beledobtam Salazar kezébe a kést elkezdődött a halálsorozatom. Mentem felfelé és a hordók eltapostak és meghaltam. Találtam egy másik feljárót és elértem a lifthez. Nagyon lassan ment és potyogtak a vörösruhások. Itt kb. 5-ször haltam meg. Végül amint sikerült tújutnom, elértem a főellenséghez. Párszor agyonvert a nagy csápjaival és felzabált elevenen. Egyszer már majdnem megöltem teljesen, csak kifogyott a lőszerem. Miközben pedig kerestem lőszert a kis bogarai támadt meg. Ez még nem lett volna olyan borszató de még belém vágot egyett a csápjával, amit nem tudtam kikerülni, mert nem volt akciógomb. Ezek után meguntam és jöttem ide írni.

Chaten a karaván szobámban meglátogatott egy teve, neve: cicuskaXD és jól összebarátkoztam vele. Barátnőjével annyira még nem, de ami késik nem múlik. :)

Visszatértem a RE4-hez, és most harmadik próba után sikerült legyőznöm a főellenséget. Hat lőszerem maradt a mesterlövészbe és ennyi. Most irány a 3. főellenség, de már az első erős ellenségnél meghaltam. Ez még várat magára... xD

Most már leugrottam Ashley-val a szemétgyűjtóbe. Természeten ott van egy önmagát regeneráló lény nagy tüskéveivel. Ez még nem lenne önmagában rossz, csak az a baj, hogy van két shoti lőszerem és 14 pisztoly lőszerem, amivel kb. semmire se megyek. De közben körbenézhetek lőszerért, csak az a baj, ha kicsit előrébb megyek még egy ilyennel találkozok. Tehát ez lesz a legnehezebb csatám...

Kedd:

Reggel felkeltem, benyomtam a RE4-et és vittem tovább. Jópárszor meghaltam, de végül sikerült kicseleznem a lényeket. Egy ideig csak 1-2 halált halok, köztünk kés harc Krauzer ellen, ahol egyszer levágott, másodjára meg belémdöfte a kését. Lézerszobát halál nélkül végig vittem, de aztán jött az a nagy lény, és ott abba is hagytam mára.

Fél négykor elindultam Abroszhoz. Felhívtam, hogy indulok, és ahogy letettem, szakadni kezdett az eső. A buszmegállóba futottam, és épp ott volt a busz. Felszálltam, megvettem a jegyet és elfelejtettem kijukasztani. Ez útközben eszembe jutott, csak nem volt kedvem leégetni magam a többiek elött. Elértük a végállomást, vettem egy üdítőt és felmentem hozzá.

Neki épp akkor érkezett meg a DBz BT3 és azzal nyomtuk 5-6 órát. Végére egészen belejöttünk, habár ő álladóan elvert engem. xDD (Ő Goku, én Gohan).

Tízkor elbúcsúztam és rohantam a buszmegállóba. Két perc után jött egy busz. Felszálltam és elhasználtam a jegyemet. Kiszálltam az ötödik megállónál szerencsére, mivel azután teljesen másfele ment, pedig gondolkodtam, hogy maradjak-e még ott. Haza fele menet nem volt semmi érdemleges.

Szerda:

Részt vettem egy temetésen Miskolcon, majdnem egy órát álltam. Nagyon fájt már a hátam... :S
Miután hazaértem legyőztem a nagy csápos lényt, újra megálltam, mivel Krauzerrel kell majd harcolnom, és nincs sok lőszerem. Ez a jövő zenéje lesz...

Csütörtök:

Játszottam egy kicsit RE4-el normálon, majd teveclub chateztem. Vártam az estét mivel nagy város járás lett volna 10 emberrel.
Jött az este és kiderült, hogy csak négyen leszünk. Abból az egyik felhívott, hogy nem tudd jönni. Ekkor akartam elmenni, de megjött a harmadik gyerek is, aki mondta, hogy nem marad, ha csak ennyien leszünk. Kezet fogtam vele, elköszöntem tőle és mentem. A szervező, akivel kettesben ültem pedig próbált visszahívni bennünket, kevés sikerrel.

Péntek:

Fél 11-ig aludtam és külön féléket álmodtam. Felmentem csetre és beszélgettem, majd RE4-eztem Normálon majd folytattam Pron. 20 halál után sikerült megölnöm Krauzert, majd itt abba hagytam megint.

Szombat:

Fél 12-kor ébredtem fel, egy percre lett egy házastársam, majd elválltam, van ez így. De még elötte elmentem egyedül a Holt-Tiszára pancsikolni. Majd 8-ra egy fergeteges bulin fogok részt venni.

El is indultam fél 8-kor, felhívtam a barátaimat, akik egytől egyig lemondták, tehát szinte csak idegenekkel voltam. Felhívtam még Szabinát is, és mondta, hogy még is jön, csak 10 percet várjak. Ez idő alatt ittam két fröcsöt szíverősítőnek. Bementünk a Hild térre, eleinte nem találtunk senkit, majd megláttuk Szilágyi Gábort, akit sosem láttam még élőben. Kibeszéltük a táncolókat, mivel buli volt ott, majd megjöttek a többiek is, Kitti, Noémi, Bettina és Betti. Ezek után elmentünk a Gang-be, tehát nem tudtuk megnézni Tóth Vera fellépését xDD.
Ott egy óráig ültünk, majd mentünk tovább, Noémit ott hagytuk a pasijával, aztán haza kísértük Szabinát, Betti meg elment. Benéztünk a Hillerbe, csak akkor már tele volt, viszont találkoztunk pár volt évfolyam társammal, akik Kitti volt osztálytársai volt, meg egy elballagott ismerősömmel. Utána mentünk a szezámba, ahol életem első koktéját ittam meg és olyan sokat táncoltam, mint életemben sosem. Ekkor Kitti egy másik csapattal ment el. Ezután Bettina felhívta őket, és a Tiszaparton találkoztunk velük. Elmentünk a Belvárosi elött, ahol találkoztam régi osztálytársaimmal, Fannival, meg még 2 másikkal, csak akkor őket még nem láttam.
Elértünk oda, és ittam Jégert és kannás bort. Ettől jól brúgtam. Ezután jöttek meg Fanniék. Ott volt velük Armand és Adrienn, meg egy volt évfolyamtáram is, Toncsi. Aztán Márk hazakísérte Kittit. Mentünk a Gang-be, és eközben jól elbeszéltem Annával, miközben ittuk a bort, majd vissza mentünk a gáthoz, és akkor a volt osztálytársaim eltüntek. Elkezdtünk zenét hallgatni és lenyomtam pár fekvőtámaszt. Majd Gábor vissza navigálta Márkot telefonon, mert nagyon bevolt állva és utána elköszöntünk egymástól és hazamentünk. Fél kettőkor értem haza. Jó kis buli volt. xDDD

Vasárnap:

Anyám elment Írországba.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat