Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
3. hét

Hétfő:

Furcsa, de mégis nagyon jó álmom volt. Négyen voltunk egy ágyban (fura mi?), abból ketten elmentek valahova a városba, és csak én és a lány maradtunk ott. Beszélgetés közben elkezdtem simogatni, erre láttam, hogy meg akkar csókolni. Nem voltam hülye, ezért nem is hátráltam ki belőle. Csókolóztunk kb. 15 másodpercig, majd egy vonat átment rajtam, de túléltem. xD
Ezután már nem nagyon akkart velem lenni, de én azért még próbálkoztam, ott feküdtem a lábánál, simogattam, de nem. Aztán István megfogta, és azt játszotta, mintha megerőszakolná. Egy ideig türtem, majd ketté választottam őket, és a karomon hoztam vissza az ágyhoz a lányt. Itt kaptam még egy kis csókot, majd felébredtem.

Reggel elmentünk kondizni, majd haza jöttünk. Megnéztem a Sárkány Közbelép című filmet.

Kedd:

Sheclock Holmes-os álmom volt, és vizilabdás,a hol majdnem megöltek a félig ember, félig robot lények.

Reggel mentem kondizni, játszottam RE4-el és végül elmentünk egy kerti partyra. Király volt.

Szerda:

Semmi érdekes...

Csütörtök:

Reggel konditerem, itthon mosogatás.

Péntek:

Azt álmodtam, hogy egy űrhajón dolgozok, és orvosokat hozznak oda a Földről, és óriás brokkolikat kell mosniuk. Aztán hirtelen a brokkolik megtámadták az embereket, és felszívták őket. Én egy varázsbotot szereztem (mint ami Gandalfnak van az 1. részben) és azzal nyírtam ki a brokkolikat.
Aztán hirtelen egy bevásárló központban teremtem, ahol sok más ember is volt. Megtámadtak minket a zöldségek, meg a fegyverek. A sok ketchupos üveg, meg majonézesüveg elkezdtek kiugrálni a polrcól, és egymásra ugrottak és egy emberi alakot kezdtek megformálni. Nem voltam olyan hülye, hogy végig nézzem, nekik rontottam. Erre hirtelen vissza ugrottak a polcokra, én pedig lecsaptam őket a földre. Majd fegyverek és megtámadtak minket. stb. stb. stb.
Majd egy műanyag dobozban egy gépfegyver lövöldözött. Én nekirontottam, és hátra csúsztattam őket 20 méterre, egy másik műanyag dobozba, ami tele volt vízzel. Mind a kettő felborult, köztük én is, és egy lángszóró kezdett lőni engem. A műanyag doboz egy ideig védett, majd gyorsan elugrottam onnan. Abban a szent pillanatban eegy villám oda csapott. Majd felébredtem.

Reggel mentem kondizni és itt vagyok.

Este 7-re az 1001hez mentem, ahol az osztálytársaim nagy része jelen volt. Bementünk a Hillerbe és ott elkezdtünk inni, meg csocsózni. Nagy Péterrel 5-3-ra elvertük Bordás Mátét és Zsuzsit. Majd miközben a sörömet szürcsölgettem, ők újra elmentek csocsózni Gergővel. Nehogy egyedül üljek, ezért át hívtam a másik asztalról Ferit és Tomit, hogy beszélgessek velük. Tomi hamar vissza ment, és ekkor két lány megkérdezte, hogy ide ülhetnek-e. Én mondtam, hogy nyugodtan. Leültek, köszöntem nekik és ami azóta is szálló igévé vált, megkérdeztem tőlük, hogy: hogy hívtok?. Rögtön elnevettük magunkat, majd kis beszélgetés után, vissza jöttek Gergőék.Fél 10-kor mennie kellett, az egyik lánynak, Vikinek, és felajánlottam neki, hogy haza kísérem. A háza elött egy kicsivel elbúcsúztunk, és adtam neki két puszit. Erre azt kérdezi, hogy nem 3-mat kell adni? Nekem megfelelt ez a követelmény, így tehát adtam neki még hármat.
Vissza sprinteltem a hillerbe és ott beszélgettem valamilyen Viktorral meg még pár lánnyal, akik Viki ismerősei. 12 elött értem haza.

Szombat:

Este megint mentünk bulizni. Pelikán elött volt találkozó. Boldizsárral és Mátéval. Amint odaértünk, ott volt már Kitti, Tímea és Harmati Dávid. Egyre gyarapodtunk, majd mi hárman, Gergő és Szabina mentünk a Hillerbe, miközben a többiek várták a többieket. Ittunk, Gergő csajjal volt, akikkel Németországban találkoztak. Én, Máté és Boldizsár pedig ittunk. Találkoztunk Szabolccsal, tesóm barátjával és egy JKD-sal. Majd Mátéék eltüntek, és én pedig oda ültem Gergőhöz és az öt lányhoz. Majd felhívtam a többieket, hogy hol vannak, és kimentem eléjük. Kittivel ölelkzetem, meg Bettinával, majd Gergőék elmentek a Kék Angyalba, én a többiekkel amradtam. Miután láttam, hogy csak beszélgetnek, elhatároztam, hogy megyke utánuk. Sok ismeretlentől elköszöntem, és a lányoktól 3 puszival búcsúztam.
Sprinteltem kicsit, és láttam, hogy Máté és Boldi haza kísérik Szabinát. Miután ez megtörtént, Máté haza ment, mert pecáznia kellett mennie másnap. Ezután találkoztunk Gergővel, majd mentünk haza. xD







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat