Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Dragon Ball Z

-15 évesesen-

A természet szép, a nap ragyog és a hegyek omlanak, miközben pár Csillagharcos verekszik. Gergő felrepül a levegőbe és egy lézer sugarat lő Viktorba, aki még a hegy törmelékeiben fekszik. Gergő várta, hogy a füst szétmenjen, de még elötte Viktor elé teleportált és ésjbe rúgta. Pár métert odébb esett, de már ment is neki Viktornak. Gergő elakarta kapni, de Viktor két kézzel fejbe verte, és lezuhant a földre, egy kisebb krátert csinálva. Viktor leereszkedett a földre és várta, hogy Gergő felálljon. Feltámpászkodott, megnövelte körülötte az erőteret, majd lövöldözni kezdte kisebb lézergömbökkel, miközben megrohamozta. Viktor a lézergömböket elütögette jobb kezével, így azok mellette csaptak be, viszont nem vette észre, hogy Gergő gyorsan közeledik. Mire észre vette ő fejbe rúgta majd egy nagyobb lézergömbbel eltalálta a hasát. Viktor hátra esett 20 métert, majd még 5-öt csúszott. Kicsit erőlködött felállni, de végül feladta.

Máté hasba rúgott jobb lábával, majd a ballal fejbe, így 7 métert jobbra estem, de két kezemmel, a lendület erejével fellöktem magam. Máté ekkor indult felém jobb lábas rúgással. Én elugrottam előle és egy lézergömböt lőttem rá jobb kezemmel. Máté bal kezével kivédte, de felrobbant amint hozzáért, de nem esett semmi baja tőle. Egymásnak futottunk, két kezünkkel megfotuk a másikát, majd Máté hasba térdelt és fordulásból jobb kezével fejbe csapott. Egy cigány kereket végre hajtva, nem estem el, de Máté már elöttem is volt. Le akart könyökölni bal kezével a levegőben, de elhajoltam, majd jobb kezemmel hasba ütöttem. Össze rogyott, majd bal könyökömmel hátba vertem és úgy esett el mellettem. Utána küldtem egy erősebb lézergömböt, ami hátba találta és 10 méteres körzetben mindent belepett a füst. Én a füstből kirepültem, majd megálltam 5 méterre a füsttől egy kisebb dobon. Amint elszállt a füst, láttam, hogy még mindig ott fekszik. Legyőztem. Körbe néztem és láttam Gergőt ahogy hozza a hátán Viktort. Majd mögöttem egy ismerős hang ütötte meg a fülemet.
- Szép mecs volt skacok, gratulálok neked Attila és Gergő!- mondta a mesterünk, Gohan.- Na de mára ennyi elég volt. Gyertek vissza Zseniális Teknős szigetére.-adta ki a parancsot.
Bólintottam, a vállamra vettem Mátét és utána repültem. Rögtön mögöttem Gergő Viktorral.

-Szigetnél-

Elértünk a szigetre, ahol Boldi napozott és koktélt szűrcsólgetett egy napozóágyon. Gohan kihozott két varázsbabot Máténak és Viktornak, akik azonnal jobban lettek. Mai nap végére pihenőt adott nekünk, így Gergő és Viktor csatlakozott Boldi tevékenységéhez. Máté az edzett, én pedig úsztam a tengerben.

Amióta Goku és Vegita meghalt Kid Buu elleni harcban, Gohan volt a legerősebb ember a földön. Ez két éve volt, és azóta össze házasodott Videl-el. Nem sokkal utána találtuk meg Gohant. Felfigyelt erőnkre és azóta a tanítványai vagyunk, és meglepetésére Seyajin-ek voltunk mi is. Kiderült, hogy volt egy másik Bolygó, a Takorot, ahol még Seyajin-ek éltek, és ötünket azért küldtek a Földre, hogy ott képezzük magunkat, mivel nagy erőt éreztek onnan. Ez akkor volt, amikor Gohan és Cell utolsó kamehamehájukat lőtték. Akkor voltunk mi 7-8 évesek. Két év alatt értünk el a Földre, de nem találtuk meg Gohant. Majin Buu, amikor kiírtotta a lakosságot, mi is velük haltunk meg, de a Sárkány labdákkal felélesztettek, ahogy a populáció többi tagját is. Utána nem sokkal találkoztunk Gohannal...

Pár perccel késöbb Videl a házból kiszólt, hogy kész a vacsora. Mindanyian besiettünk és ettük a finom falatokat. Videl miután látta, hogy ízlik nekünk az étele, ment megnézni a fiát, aki mellesleg 1 éves. Mi hatan pedig zabáltunk. Ekkor hirtelen egy nagy erőre lettünk figyelmesek. Egy nagy robbanást hallottunk. Több se kellett nekünk, elindultunk oda.

Gohan volt legelől, utána szorosan én és Máté, végül a többiek egymás mellett mögöttünk.
- Mi lehet ez?- kérdezte Máté.
- Nem, tudom, de nagy ereje van.- válaszolt Gohan idegesen. Elértünk Sunshine városba, ami félig le volt rombolva, majd megpillantottunk egy alakot, aki egy hosszú lánccal az élületeket ketté csapta, majd felénk fordult, és felcsapta a vállára a láncot. Leszálltunk elé 20 méterre. Gohanról látszott, hogy nagyon ideges. Hátra fordult hozzánk, és mondta, hogy maradjunk ki belőle, mert ő sokkal erősebb nálunk. Erősködtünk, hogy segíteni, akarunk, de ránk ordított, ezért odébb mentünk 50 méterrel egy összedőlt ház romjaihoz.

Gasporo: 189cm magas, kisebb izomzata, fejét egy kapucni takarja el, csak a pirosan izzó szemét látni, meg a fehér fogát, amikor mosolyog.

Gohan körül megnőtt az erőtér, átalakult Mystic formájába, körülötte lévő romok elszálltak körbe körbe, majd leestek 30 méterrel odébb. Ellenfele még mindig mosolygot. Gohan rátámadt egy robb egyenes rúgással, de ő kivédte bal kezével és ellökte, míg egy jobb körívessel akarta megütni, de Gohan kivédte a bal könyökével, és egy bal köríves rúgással próbálta lerúgni, de ő rátámaszkodott Gohan lábára az ütő kezével, így odébb ugrott majd még ugrás közben egy sugarat rálőtt Gohanra, de ő bal kézzel elcsapta így a távolban csapódott be és keletkezett egy óriási robbanás. Gohan most a föld felett repült nem messze, így akarta most fejbe rúgni, de Gasporo megfogta két kézzel a lábát, és elhajította a feje fölött. Gohan lábra érkezett, és fordult volna vissza újra megtámadni, de nem eltünt onnan. Felnézett és meglátta Gasporot, aki azony nyomban fejbe is rúgta. Esett hátrafele, de mielött leeshetett volna, hasba verte Gohant jobb kezével, majd a ballal egy körívest mért a fejére. Pörögve esett jobb oldalra.
Mi agódva néztünk a távolról. Mentem volna segíteni neki, de Boldi megfogta a lábam és vissza húzott (tudni illik repülve indultam volna xD).
-Azt mondta várjuk meg itt. Ha segítségre lesz szüksége, akkor kérni fogja.- mondta nekem. Én idegesen néztem rá, mivel tudtam, hogy akkor se fog segítséget kérni, ha épp a halálánál van.
Gasporo lassan sétált felé, Gohan a földön volt. Megállt elötte, és egy lézer sugarat lőtt rá, de Gohan eltünt onnan. Ezt észre vette, de nem tudott mit tenni ellene, Gohan mögötte volt és tarkón rúgta a levegőből. Nekiment volna egy háznak, de Gohan még elé teleportált és két kézzel tarkón verte, így belepréselődött a földbe. Gasporo gyorsan felállt és válaszolni akart elöbbi támadására, de Gohan már elötte is volt és hasba ütötte, majd jobb kezével állón. A levegőbe szállt, majd esett volna le, de Gohan még egy balkörívesrugással elrúgta egy másik házba. Gohan feszülten figyelte, amíg elment a füst, majd megpillantotta Gasporot. Nem mosolygot most, hanem elégé mérges volt. Gohan elindult befejezni a harcot, de Gasporo hirtelen levette a láncot magáról és Gohan felé csapta oldalról. Gohant becsavarta a láncba. Próvált kitörni belőle, de nem sikerült. Gasporo újra elvigyordott, majd a kezéből áram jött ki, ami áthatolt a láncra, így Gohant kezdte elrázni. Ordítozott és próbálkozott kiszabadulni, de nem sikerült neki.
Egy szót se szóltam, viszont elindultam, hogy megmentsem. Máté utánam jött, hogy megállítson. Gasporo nevetett, így nem vette észre, hogy megközelítem és fejbe rúgtam teljes erőmből. Ütközött pár házzal majd a közeli hegybe csapódott. Máté elcsodálkozott, de aztán jött segíteni kiszabadítani Gohant a láncból. Még épp hogy eszméleténél volt, de ruhája szét volt szaggatva és csomó sebe volt, ami vérzett. Mire kiszabadítottuk a láncokból, addig a többiek oda jöttek hozzánk.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat