Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
DBz: Harc Gasporo ellen

Viktor mondta, hogy vissza viszi Gohant a szigetre és próbál szerezni neki varázsbabot. Felvette a vállára és elrepült. Vissza fordultunk Gasporo irányába, és láttuk, hogy a romokon áll és minket figyel mosolygós fejjel.
Megnöveltük erőterünket és támadásra készen álltunk, de aztán hirtelen eltünt a szemünk elől, és elöttem termett jobb tenyerét arcom elé tette és egy sárga sugárral ellőtt engem úgy, hogy egész testemet beterítette és a város túlsófelére repített. Többiek elcsodálkoztak, de nem volt sok idejük erre, mivel Gasporo újra eltünt, és Máté mögött jelent meg és két kézzel fejbe verte. Egy kisebb kráter keletkezet Máté körül, miközben egyre mélyebre került a földben. Gergő már nem habozott felugrott és fejbe rúgta egy körívessel, de Gasporo alig érezte meg. Megfogta Gergőt a lábánál fogva és Máténak dobta, így még mélyebre kerültek a földbe és még nagyobb kráter keletkezett. Boldi kitette jobb kezét és lézergömbökkel kezdte sorozni. Mindegyik eltalálta, aminek Boldi nagyon örült, csak amint elment a füst, látszott, hogy semmi baja nem lett tőle. Gasporo két tenyerét Boldi felé fordította és ő is megsorozta Boldit lézergömbökkel. Boldi próbálta kikerülni őket, de sikertelenül, így szanaszét lőtte őt. Elvesztette az eszméletét és sebeiből folyt a vér.
-Ez gyors volt.- mondta Gasporo.
-Még nincs vége!- kiabált Gergő, aki már talpon volt. Erőterét megnövelte és rátámadt egy bal köríves ütéssel. Gasporo elhajolt és hasba térdelte Gergőt, majd vissza kézből elcsapta és a földre zuhant. Máté is felállt és neki indult, de mielött elérhette volna, egy sugárgömböt lőtt rá Gasporo úgy, hogy rá se nézett. Máté visszaesett a földre. A távolból jöttem én szakadt ruhában és egy kamehamehá-t lőttem rá, miközben repültem felé. Gasporo oda fordult mage elé tette két kezét. Kicsit hátrébb csúszott pár métert a levegőben, de ezen kívül semmi baja nem lett. Én tovább lőttem rá és gyorsan közelítettem meg. Amikor pár méterre elötte megálltam, ő felcsapta a kezét, a kamehamehá-mat elterelte és egy sugárgömbbel hasba lőtt. Hátra csapódtam és egy ház romjaira estem.
-Szánalmas próbálkozás volt.- mondta kicsit nevetve Gasporo. Máté felállt, egyik kezét kinyújtotta, tenyere az ég felé irányította, és erőt kezdett gyűjteni a közeli fákból, és füvekből.
-Ha nagy harcot akarsz, akkor várj egy kicsit és mindjárt megadom neked!-kiáltotta. Gasporo örült volna egy jó harcnak, ezért karbatett kézzel várta, hogy Máté támadjon. Egy perc múlva már türelmetlenkedett, és már indult volna támadni, de én meg Gergő két oldalról rátámadtunk. Ütögettük és rúgtuk, néhány betalált, de a többségét kivédte, majd mind kettőnket két kezével visszakézből elcsapott és hátrarepültünk 20m-t. Pár másodperccel késöbb már elindult Máté felé, aki tudta, itz az idő. Maga mögé vitte a kezét, és majd lendülettel rádobta a fej nagyságú spirit bombot Gasporora. Ő érezte, hogy ez elég erős, ezért kikerülte. Máté elsápadt majd térdre esett. Gasporo felkacagott és tenyerét Mátéra irányította és egy sárga sugarat képzett benne. Gergő már nagy nehzen felült, és látta, hogy a spirit bomb felénk repül. Fellökte magát jobb tenyerével megpróbálta vissza lökni, de túl erősen ment, így keze hátra csapódott, de végül sikerült vissza löknie. Gasporo nem vette ezt észre mivel épp lőni készült így hátba találta a spirit bomb. Egy óriási robbanás füstbe borította a város közepét.
Fél perc múlva a füst elszállt, és láttuk, hogy Gasporo a földön fekszik, és a ruha a hátán szétégett. Látszott rajta, hogy mérges. Megfordult és egy nagy lézergömböt lőtt Gergőre. Felugrott, így kikerülte, viszont engem, aki épp felállt, telibe talált. Repültem még 10 métert arrébb, Gergőt pedig a lökés hullám egyenesen Gasporo elé vitte, aki azonnal hasba ütötte őt, majd hajánál fogva a földbe nyomta a fejét és egyre mélyebbre nyomta. Aztán hirtelen valaki tarkón rúgta őt és belement egy még álló házba.
Viktor volt az. Letette a szigetnél Gohant, szólt Videlnek, hogy szerezzen neki varázsbabot és jött vissza ahogy tudott. Két tenyerével lézergömböket képzett és megsorozta a még fekvő ellenfelét. Egy percig lőtte, majd utána térdre esett nagyokat lihegve, és nézte, hogy sikerült-e legyőznie ellenfelét. Pár másodperccel késöbb kiderült, hogy nem sokat ártott neki.
Gasporo kezébe vette láncát. Viktor rosszat sejtett és készen állt. Oda csapott Gasporo a lánccal, Viktor felugrott, de a jobb lábát eltalálta, amit így betekert a lánc. Gasporo körbe-körbe forgatta majd a földbe csapta. Két métert betört alatta a föld. Elvigyorodott, majd elkezdte rázni a láncon keresztül. Viktor ordibált, de akárhogy lőtte a láncot, nem tört szét. Gergő a távolból figyelte és egyre idegesebben állt kezét összeszorítva. Ingadozott az ereje, le-föl. Én és Máté fel figyeltünk rá és őt figyeltük. Aztán egy nagyot ordított, körülötte sárga erőtér jelent meg. Ereje a jelenlegihez képest 1,5-szer nagyobb lett. Egy nagy lendületet vett és nekirontott Gasporónak.
Ő az ütés elötti pillanatban érzékelte a veszélyt. Gergő akkorát ütött belé, hogy pár házon átment, de nem hagyta annyiban, utána ment és mielött a 3. házat is letarolta volna, Gergő elötte termedt és fejbe térdelte, majd a lábát megfogta és a földbe dobta, utána meg egy sárga lézert lőtt. Eközben én felébresztettem Boldit, Máté pedig kiszabadította Viktort, aki már alig tudott magáról. Gasporo ellentámadásba lendült, felrepült és hasba akarta ütni Gergőt, de ő bal kezével ellökte és egy felütéssel állon ütötte. Esett vissza a talajra, de Gergő egy rugással vissza kisérte. Hátra lépett pár lépést, és várta, hogy felálljon. Nehézkesen felállt és egy ütést miért Gergőre, aki hátraszálltót csinált és mikor lábra érkezett már egy erős, nagy lézergömböt tartott a kezében, amit rá is lött. Gasporonak esélye se volt védekezni, így eltalálta őt és 50 méterre arrébb repítette, majd ott felrobbant a gömb, aminek a robbanása, még gergőt is elérte. Hosszú másodpercek teltek el, Gergő pedig hasra esett, sárga erőtere eltűnt. Elfáradt.
Gasporo előjött a füst mögül, ruhája szakadt volt. Látszott fehér fogsora, de most nem mosolygot, hanem vicsorított.
-Ti akartátok...-mondta és megnövelte erejét és kiáltott egyet. Izmosabb lett, pólója teljesen leszakadt, de kapucnija még rajta volt.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat