Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Csillagharcosok

-Android saga 2-

Eljött a péntek este, szokásos kocsmázásunk a csapattal. Bent találkoztam Gergővel, Mátéval, Andrissal, Rigóval, Szabival, Fannival, Szabinával és Timivel. Lúdláb fotelos részénél ültünk, amikor a távolban megéreztem C17 és C18 pusztítását. Gergő, Andris és Máté is megérezte. Oda adtam a félig üres sörösüvegemet Rigónak. Máté és Andris az letette a pultra, Gergő az meghúzta. Mondtuk nekik, hogy kicsit még körülnézünk a városba. Amint a lúdláb közeléből elértünk, erőteret vontunk magunk köré és elindultunk Egerbe. Gergőt kicsit megütötte az alkohol, így ő belement az egyik házba, így vissza esett a földre, de pár másodperc után újra neki lendült és követett minket.

-15 perc múlva.-

Elértünk Eger belvárosába, égtek a kocsik, utak felvoltak törve, házak leomlottak. Hirtelen az elöttünk lévő Dobó István szobor felrobbant, mögötte meg C17 jelent meg.
-Nos úgy tűnik nem hallgatatok a szép szavunkra, így most megsemmisítünk titeket. -mondta nyugodt hangon.
-Erősebbek lettünk mióta legutóbb harcoltunk, nincs esélyetek!- kiáltotta Andris és egy kék energia gömböt rálőtt, sajnos mellé lőtte. C17 elröhögte magát, Andris meg mérgelődött, hogy miért ivott most ilyen sokat. C18 megjelent Andris mögött és hátba rúgta, így a lebegő C17-hez repült, aki pedig két kézzel fejbe verte és a szobor törmelékébe csapódott.
-Mi meg most teljen erővel fogunk harcolni- halltuk ezt C18-tól, aki mögöttünk volt. Máté gyorsan megfordult és egy kamehamét lőtt C18-ra, akit telibetalált. C17-nek lefagyot a mosolya, és idegesen nekitámadott Máténak. Gergő útját állta volna, de megint elszámolta magát így az egyik ház falának ment, C17 pedig tarkón rúgta Mátét, aki C18 felé esett. Én rögtön ezután megfogtam a vízszintesen levegőben fekvő C17 balkezét és eldobtam a Gergővel szemközti házsorba és utána lőttem egy sárgalézert, de rögtön ezután már elöttem is termedt és állkapcson vert így Andris mellé csapódtam be, aki már felállt. Nekitámadott, de C17 egy könnyed mozdulattal oldalra verte tenyérrel és 6 métert csúszott a földön.
Máté bal kezével fogta a fejét és felállt, majd hirtelen C18 megfogra a haját, felemelte és a másik kezével egy lézersugarat lőt a hasába. Ennek hatására hátra csapódott pár métert. Felálltam és megpróbáltam kiütni C17-et, de mindegyik ütésemet kivédte, majd hirtelen hasba ütött és lefejelt. Hanyatestem volna, de megfogta a bal kezemet, vissza húzott és még egy ütést mért az arcomra, így kifeküdtem. Gergő ekkor C17 mögött volt, kibuktatta, jobb könyökével csapást mért a fejére, majd fordulásból elrúgta. Pár métert szállt, de gyorsan magához tért és vissza támadot. Első ütést megpróbálta kivédeni, de a részegség látszott rajta, így C17 keze alá tette a kezét, így ő simán belevert egyet, így ártalmatlanná téve őt. Körül néztek és látták, hogy mind fetrengünk.
-Ideje befejezni őket- mondta C17, C18 bólintott és mind ketten sárga lézergömböt képeztek a kezükből. Épp lőni akartak, amikor valaki hátba támadta őket. Viktor és társai, Rigó és Szabolcs. Viktor nem állt meg, ütötte tovább C17-et, de pár ütés után észbe kapot C17, és keresztbe verte őt, majd nyakon rúgta és a földbe csapódott. Rigó nekitámadott, de egy ütéstől a földre zuhant. Szabolcs ugyan erre a sorsra jutott, csak C18 álltal. Ketten fájlalták a sebeit, de felálltak.
-Sorozzuk meg őket- adta a remek ötletet Rigó. -Ok- válasozlta Szabolcs. Mind kettő kezüből sárgalézersugarakat lőttek rájuk. Ők kettős fedezékbe vonultak, így védték ki a lövéseket. Fél perc után lihegve abbahagyták, nézték, hogy sikerült-e elgyőzniük, de még mindig ott álltak, már csípőretett kézzel, majd C18 egyik kezéből egy nagyobb lézersugarat lőtt közéjük. Elugrottak, de a földön maradtak, mert teljesen kifáradtak.
Viktor az a földön guggolt, tudta, hogy semi esélye. C18 nekitámadt, első ütése löl elhajolt, de a második ütése a hátára ment, majd a 3. a homlokára így ő is kifeküdt.
Andris fekve figyelte az eseményeket, majd látta, hogy Máté nekitámad C17-nek. Ütögette, de ő mindig háttrébb ugrott, így nem találta el. Végül egy körívesrúgást hajtott végre, de az elől is hátrébb ugrott, viszont Máté lába tovább fordult, így háttal állt neki, így C17 hátbatérdelte, megfogta a haját és a másik oldalára csapta. Mozdulatlanul feküdt. C17 felrepült a magasba és egy erős lézersugarat készült lőnni. Andris tehetetlenségében szorította a kezét ökölbe, tudta, ha nem csinál valamit, meghal a barátja. Aztán hirtelen megérzett valami szunnyadó erőt magában. Tudta, egy lökést kell ennek adni, és kijön belőle. Elordította magát kezét maga mellett tartotta ökölbeszorított kézzel, sárga erőtér gyűlt körülötte és a barna haja sárgává alakult. C17 ezt látván Andrisra lőtte a sugarat, aki még mindig erőlködött. Mikor felnézett, láta hogy a sugár elötte van és eltaláta őtt. Óriási nagy füst kelettkezett, de végül megjelent Andris, ahogy az erőterét növeli magakörül. C17 és C18 kétségbe estek. Mi földön fetrengve csodáltuk az egészet.

Andris elmosolyodott, és felrepült C17 elé. C17 jobb kezével nyakon akarta csapni, de Andris könnyedén kivédte, és utána hasbatérdelte, majd könyökével hátulról C18 mellé verte. Ő nem mert megmozdulni, és csak figyelte, ahogy oda száll eléjük. C17 felállt látszott rajta a düh. -Támadjuk meg együtt, úgy nincs esélye!- szólt C18-nak. C18 bólintott majd nekitámadtak. Mind a ketten ütöték, de mindig kivédte úgy, hogy az arca se rezdült meg. Végül megelégelte, és felrúgta C18-at a levegőbe, C17-et meg állkapcson verte így hátraesett. Andris felteleportált C18 mögé, és onnan lerúgta egy omlott házhoz. Fájlalva a hátát felállt, és Andris már elötte állt.
-Komolyan megütsz egy védtelen lányt? Milyen férfi vagy te!?- kérdezte kétségbeeesetten. -Nem ütöm őket...- mondta Andris és erőterét levonta maga körül.
Mi a porban feküdve értettlenül néztük, hogy ezt mégis miért csinálja. Pár másodperccel késöbb Andris kibuktatta C18-at, majd a másik lábával elrúgta. -Csak rúgom őket. - fejezte be. Megint oda teleportált C18 elé. Ruhája szakadt volt és vérzett. Andris egy kék lézergömböt képzett a kezében és vette a lendületet, hogy rádobja, de meghallota C17 hangját.
-C16 öld meg azt a férget.- Andris hátrafordult és látott 2m magas vöröshajú zöldruhában lévő emberszerű robot. Andris úgy vélte ezzel a gömbbel darabokra tépi, így úgy döntött rádobja. C16 meg se mozdult, úgy érte el Andris legerősebb támadása. Óriási nagy robbanás keletkezett a portól nem látszódott semmi. Andris visszafordult C18-hoz és most egy sárga lézersugarat képzett a kezében, amivel örökre eltüntetheti őt. Már majdnem kilőtte, amikor két csattanás hallott maga mögül. Megfordult, és látta, hogy két kéz repül felé. Egyiket kézzel kivédett, a másikat a bal lábával elrúgta. Értetlenkedett, hogy ez mi lehetett. A füst lassan leszállt, de C16 nem az eredeti helyén állt, hanem hátrébb csúszott a sugár így még a füst takarta, mellakasa megsérült. A két kezéből forgőcsöves módjára lövöldözte a kis de erős lézersugarakat. Andris ezt későn eszmélte fel, így védekezni se tudott. Ruháját szétszagatta, sebek keletkztek rajta és egyre jobban csapódott hátra. Végül abba hagyta. Andris véresen kifeküdt, haja újra barna lett pólója teljesen szétszakadt és nem mutatott életjelet. C17 és C18 elmosolyodtak.

Mi alig eszméltük fel, hogy a csapatunk legerősebb tagja most halt meg. Mindannyiunkban fellángolt a harag. Én szupergyorsan nekitámadtam C17-nek, aki már 15 méter magason lebegett. Mielöt megüthettem volna, ő visszakézből elcsapott az Egri gyógyfürdőbe. Betörtem a menyezetet és egy forróvizű medencébe sülyedtem. Éreztem, hogy ellazulok, az ereimben gyorsabban folyt a vér, és éreztem, hogy valami kitőr belőlem. A vízben elkezdtem órdítani, sárga erőtér vett körül, ami kilökte a vizet a közelemből és a hajam is ságra lett. Én is átalakultam SSJ-be. Felszálltam a magasba, és csodálatomra láttam, hogy Viktor, Máté és Gergő is márátalakultak. C17 és C18 szintén kétségbe esett. C16 elekzdte őket lőnni, de kikerülgették. Én szupergyorsasággal oda értem C16 mögé és azzal a lendülettel hátbavertem teljes erőből. A kezem áttörte a hátát, és a hasán ment ki. Kihúztam és hátba rúgtam. C16 térdre esett. Máté egy kamehaméhát képzett a kezében, majd mielött kilőtte volna rá, közvetlen elé állt és úgy lőtte rá. C16 darabokra esett. C17 és C18 menekülőre fogta. Viktor útját állta C17-nek és a két kezével egy erős sugárnyalábbal keresztül lőtte őt.
Gergő összetette a kezét és benne egy sugárgömböt csinált, ami egyre nagyobb eltt, és utána lőtte C18-nak. C18 nem kerülte ki, így szétrobbantotta a sugárgömb. Rigó meg Szabolcs csodálkozva nézet minket. Máté felkarolta Andrist és magával vitte Szolnokra. Mi követtük őt, és egy egy könnycsepp mindenki szemébe előjött az útközben.

-2 hónappal késöbb-










© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat