Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Alkalmi tudósítás

24 órási vetélkedő. Elindultam oda, és mivel végre kész a híd, így a sétáló hídon mentem át. Túl oldalon ott volt Gergő a stadionnál, ami kiderült, hogy egy óriási nagy sátor lett. Eleinte mint néző, de aztán csatlakozni akartam a TPG versenyzők közé, de ehhez kellett a diákigazolványom, ezért felültem egy buszra, hogy megszerezzem. Két megállóval késöbb észre vettem, hogy a pénztálcámban van, így vissza sétáltam. Amikor vissza értem épp kidobóztak 30 labdával, és percenként váltottuk a csapatunkat. Egyik cserénél fel se álltak a csapat tagjaink, de már kidobtuk a fél társaságot. Pár váltás után berohantam én is. A két csapatnak volt 1-1 bázisa, ahol ellehetett bújni. Bekúsztam a kis bejáraton, ahol Ábellel volt szerencsény találkozni. Ő a bázist kicsit odébb nyomta, és a sátor egyik peremét megmozdította. Annyit láttam, hogy nagyon megijedt és a sátor ledőlt, a pereme pedig fejen talált. Ott elájultam egy időre, de csak pár másodpercnek tűnt akkor. Felpróbáltam állítani a peremet, de hagytam a fenébe és kúsztam pár métert. A kidobó pályán voltam, sehol egy lélek.

(kiesett)

Gergővel harcoltam, (aki hasonlított ott Yusuke-re) egy másik dimenzióban egy tengerparton. Ő a víz felett tudott uralkodni így a homokos részre futottam, majd amikor oda értem láttam, hogy Gergő úgy nézz ki mint Jack Spero. Mondtam neki várjon, csináljunk gyorsan egy közös képet, de nem akart így ahrcoltunk tovább. Valahogy ketté vágtam Gergőt, de tiszteletből betettem a maradványait a kocsimba és haza mentem. Ott kiszálltam, és láttam hogy Kurama elvette a pénzét. Kiszálltam akocsiból és mondtam neki, hogy ne lopjon a hullától, mire a kocsi beindult és elhajtott. Sofőrülésen Gergő volt. Lényeg a lényeg, meg kellett harcolnom vele újra, mivel nem gergő volt, hanem egy démon, az igazi meg a másik dimenzióban maradt.

(kiesett)

Nagykörű játszóterén sütöttünk a családdal élő fácánokat. A lábukat beleraktuk a homokba, hogy ne tudjanak elszállni. Az egyiknek mégis sikerült, így én utána futottam. Oda-vissza futkoráztam, végül sarokba szorítottam, átalakítottam hamburgerré és elkaptam, majd vissza vittem a nyárshoz.

(kiesett)

Egy erős ember ellen harcltunk 4-en (én, Nedda és másik két ember). Agyon alázott minket, nem volt esélyünk, szét csapott minket. Egyik társam feláldozva magát egyedül neki rontott, de kevés sikerrel. Majd mi hármunkat feldobott a levegőbe messzire, majd felugrott és lecsapott. Mielött le értünk volna, megfogtam Neddát és magam elé húztam, így lecsapódásnál nem esett neki baja. Felálltam, két zöld foltok virítottak rajtam és én is egyedül akartam ellene harcolni, mivel volt egy ötletem, hogy győzhetném le, de felébresztett az ébresztő.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat