Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Alkalmi tudósítás

Osztálykirándulásra mentünk, én, Gergő, Haraszti és Beni voltunk a testőrök, kaptunk is pisztolyokat.
A hotelbe, ahol megszálltunk el kellett gyalogolni egy erdőn keresztül. Gyorsan át is értünk, de Ferinek megártott a sok séta és elkezdett hányni. Ezen Ábel, Robi és Tomi elkezdett nevetni, de a tanárok leszidták a fejüket.
Felmentünk a lifttel és a testőrök (mi 4-en) befutotunk a legfelsőbb szobába, ahol egy PS2-volt. Ennek nagyon örültünk, csak játék nem volt hozzá. Ekkor kiderült, hogy a szomszédos szobába a tanárok lesznek, aminek mi nem örültünk.
Egy ember behozott nekünk egy kis Alien-t, és mondta, hogy ennek a kifejlett alakja ellen fogunk harcolni. Mi elkezdtük nyomogatni a puha testét, és minden másodpercben egyre megnőt. Hirtelen egy Alien sikoly megrázott minket. Kiderült, hogy azért még elötte ránk küldtek egy Alien-t belső álkapocs nélkül, hogy megnézzék hogy bírunk velük. Természetesen rájöttünk, hogy a fegyvereinket leadtuk a portán, így elindultunk a lift felé, de egy Alien rám ugrott. Elkezdtem bírkózni vele és fogtam a száját.

-Kiesett rész-

Legyőztünk két Alient és elértüka liftet. Ekkor egy belső hang mondta, hogy van még egy fajta Alien, amivel megismertett minket. A lift mellé álltunk, és vártuk, hogy hátha a liftben jön az Alien. Elsétált a lift elött Zsuzsi, és egy Alien a szellőzőnől beleugrott a szájába. Holtan össze esett, benne egy 1,5m-es Aliennel. Barátaim körül állták, én meg a megérkező liftbe beszálltam és megnyomtam a lefele gombot. Rossz érzés támadt meg, hogy valami történni fog velem a liftben. A lift épp becsukódott volna, amikor hirtelen megrázkódott. Az Alien kinyúlt Zsuzsu száján és megfogta a lift ajtaját.

-Felébredtem-







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat