Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Fight Club

-Az Ausztrál bajnokság selejtezője-

Az óriás stadionban üvöltözik a közönség, a kezdő ünnepségnek vége, az első harc megkeződik a Kószák és a Bogarasok csapat között. A kivetítőn megjelenik a két név, Máté - Kravel.

Máté: 182 cm magas, szürke póló, kék farmer. Fél hosszú haja felfelé áll.

Kraven: Néger, bőrdzsekis 190 cm magas, kopasz sörhassal, de izmos.

Mind ketten felléptek a 30x30m-es négyzetes Ringbe. Középre mentek a bíróhoz, elmondta a szabályokat, amik abból álltak, hogy ha kiesel a harctérről akkor 10 másodperced van vissza jönni, valamint ha földre dobnak akkor 10 másodperced van felállni. Csonkítani, ölni szabad.
Bíró odébb állt és a harc elkezdődött. Kraven ropogtatta az öklét, mosolygot majd elindult Máté felé. Zavarta, hogy lassan jött, így Máté hirtelen megindult felé és egy jobb egyenessel állon verte. Kiesett az egyensúlyából és hátra botladozott 3 lépést, de Máté már egy újabb ütéssel arcon vágta, majd az orrába térdelt így a földre esett.
- Hát ez nem volt túl jó kezdés nem gondolod?- szólt a földön fetrengő ellenfelének. Feltámaszkodott még a 10. másodperc elött és elmosolyodott.
- Nyugi, ez csak a kezdett volt. Megmutattom mit is tudok valójában.- szólt halkan, dühösen. Felordított és elkezdte ütlegelni Mátét, de ő elhajolgatott, majd amikor egyszer leguggolt az egyik ütése elől hasba ütötte, majd kibuktatta, miközben a bal kezével támaszkadott. Fordulásból felállt Máté majd elkezdett ugrálni.
- Itt az ideje, hogy a bemelegítésnek vége legyen, nem gondolod?- kérdezte gúnyosan. Kraven felállt majd ellazította magát. Szájából folyt a vér. Máté csodálkozott ezen, de nem sokáig. Hirtelen befeszítette izmait és újra üvöltözni kezdett. Bőrdzsekije alól kisebb-nagyobb csótány eset ki. Bőre kipáncélosodott, fejéből kettő csáp nőtt ki. Szaga förtelmes volt, még a kint lévők is érezték. Csapattársai már előre bedugták az orrukat. Máté elszörnyedt és a hányást próbálta vissza folytani.
- Na most elkaplak téged!- kiáltotta és hasba ütötte Mátét. Hátra csapódott és a ring széléig elcsúszott. Felerősödött. Kraven nevetésére kapott észbe Máté, aki a hasát fogta. Kraven megint megindult egy ütéssel, de Máté elugrott az ütés elől, így a ring kemény padlójába ütött, ami megrepett. Máté amint lábra ért máris ütlegelni kezdte, de nem hatott rá, és egy visszakézből elcsapta a pálya közepére.
- Hehe, amint látod nem csak megerősödtem, de a védelmem is menőtt.
- Már csak a szagoddal kéne csinálni valamit, de mindjárt megoldom neked ne agódj!- válaszolt Máté mérgesen. Jobb kezét ökölbe szorította, kék sugarak villogtak ki belőle. Kraven mosolya lefagyott és kétségbe esett.
- Remélem a pajzsod megsokszorozódott, mivel ez nem egy ütés lesz barátom!- ordította Máté majd kinyújtotta a kezét, újjait széttárta és a tenyeréből egy kék sugárgömböt lőtt ki, amit sugárnyalábbal erősített. Kraven annyira ledöbbent, hogy nem is védekezett és telibe találta. Testét átlőtte páncélát széttörte és így kiesett a ringből. A sugárgömb a nézőtér falának csapódott, de nem törte be. Kraven a földön feküdt vérben fürödt és egy lyukkal is büszkélkedhetett. A bíró meghírdette a győztest, aki Máté volt. Hátat fordított és vissza jött hozzánk.
- Nos legalább már tudjuk honnan van a csapatnevük.- mondta nekünk, amikor elénk ért. Majd Kraven segélykérésére lettünk figyelmesek. Társaitól kért, de nem hatotta meg őket. Majd az egyik oda ment elé, háta mögül előhozta a farkát, ami egy skorpióéhoz hasonlított és fejbeszúrta, ezzel megölve őt. Csodálkoztunk, hogy lehet valaki ilyen kegyetlen a társával, de Gergő mondta: Itt kegyelmet ne várjatok másoktól, mi rég ismerjük egymást és barátok vagyunk, de ők csak erre a harcra készültek évek óta.

Kószák - Bogarasok: 1-0

Jött a sorsolás, a két név: Gergő - Viszraten

Gergő: 187 cm magas, rövid barna haj, zöld póló, fekete melegítő, két kezén két fekete karszalaggal.

Viszraten: 179 cm magas, fekete mellény, fekete köpeny, fekete nadrág, hosszú fekete hajjal dicsekedhet.

Beálltak a küzdőtér közepére, szemükkel felmérték egymást.
- Pfff, inkább harcoltam volna az előzővel, sokkal nagyobb kihívásnak tűnik mint te. - jelentette ki Gergő
- Ne igyál előre a medve bőrére, lehet, hogy nem vagyok olyan erős, de sok meglepetésem van számodra és hogy ne vesztegessem az idődet, elárulom, hogy én fogok nyerni. - válaszolta hideg hangon.
- Nagy szavak egy kis embertől. Inkább mutasd amid van. - mondta ingerülten. Viszraten kis nevetés után felugrott köpenye alól négy fekete gömböt dobot Gergőre, Gergőre hátra ugrott és a gömbök elötte estek le, amik elkezdtek mozogni. Kiderült, hogy azok pókok. Egy határozott mozdulattal rájuk lépett, majd felnézett az épp zuhanó Viszratenre, aki vissza esett a helyére.
- Több kell mint 4 pók, hogy engem legyőz.- mondta Gergő mosolyogva.
- Ahogy akarod, mindjárt rád küldöm az egész sereget!- válaszolta és kiegyenesedett. Köpenye alól, ing újja alól leözönlödtek a kis fekete pókok. Besötétedett az a rész, és Gergő felé közeledett. Gergő ingerült lett, nem számított erre a lépésre, harciállásba állt be, de nem tudta, hogy mit tehetne. A pók özön közeledett és még mindig másztak le Viszratenről. Végül már csak egy lépésnyire volt tőle, mikor fekete erőteret vont maga körül. A pókok így kikerülték, de körbe vették.
- Nem tudod örökké fent tartani ezt a pajzsot, egy idő után kifogysz az erődből és akkor a kicsinyeim elevenen megesznek.- hangzott Viszraten hangja. Pár másodpercmúlva felordított Gergő és erőterét kilövelte, így a lökéshullám elszórta a pókokat. Két kezében 1-1 piros gömb, egyiket rádobta Viszratenre. Ezt meglátta, és elugrott előle. Eztuán dobta Gergő rá a másikat, de az elől is elugrott.
- Mozgékony vagy te dög! Állj meg egy másodpercre!- kiabálta Gergő és még kettő sugárgömböt képzett a kezéből, és dobta rá, de ezeket is kikerülte. Gergő megérezte, hogy kezd gyengülni, és takarékoskodni kell az erejével. Rohanni kezdet Viszraten felé. Oda ért és próbálta megütni, de megint csak elugrott onnan, kikerülte, majd egyik ugrásnál fejbe rúgta Gergőt és hátra esett. Gyorsan felállt, de már elötte volt Viszraten és elkezdte ütlegelni, de gyorsan észbe kapott és egy felütéssel állba ütötte. Felrepült 2 méterre a levegőbe és úgy a földre esett, de már rögtön egy rugással odébbis rúgta 8 méterrel. Felugrott és idegesen kinyújtotta a kezét.
- Nem rossz, de nézzük mit érsz, ha a kicsinyeim segítenek nekem.- mondta mérgesen és a pókok, amik eddig a ringen szétszorva voltak felmentek Viszratra, és egy 3 méteres sötét alakot tettek ki. Lépésénél rengett a föld.
- Bolond, most ástad ki a halálodnak a sírját.- válaszolta megkönyebbülten és újra erőteret alakított ki maga körül és két piros lézert a kezébe. Egy rávezetős ordibálás után mind kettőt rádobta. Megpróbált elugrani, de lelassította őt a sok pók, így eltalálta. Az egyik levágta a kezét a szörnynek, a másik pedig hasba találta. A pókok szétestek, leválltak a testről. Fejtelenül feküdt ott az ellenfele. Egy ideig lihegve nézte, majd megfordult és felénk ment, majd magába mormolta: "Még hogy te nyered ezt a mérkőzést, pff." Leugrott az arénáról és vissza állt közénk.
- Valaki nyerje meg a következőt, ne parazoljuk ilyen tehetségtelenekre az időnket.- mondta nekünk. Elmosolydtam e hallatán.

Kószák - Bogarasok: 2-0

- Na jó most én jövök, nem hagyhatom, hogy veszítsünk.- mondta Kreg és belépett a küzdőtérre. Erre felfigyeltem, és mondtam a társaimnak, hogy ellene én harcolok.

Attila (én): 192cm magas, tüsi haj, piros póló fekete melegítővel.

Kreg: 188 cm magas, kopasz, világos barna páncélozott test, egy skorpió farokkal dicsekedhet.

A harc elkezdődött, Kreg megindult felém hirtelen gyorsasággal. Annyira meglepődtem, hogy első ütését ki se védtem és hátra estem és végig csúsztam a pályán, majd a földre estem. Fogtam arcomon az ütés nyomát, ami nagyon éget. Elkezdődött a számolást, 1 2 3 4 és 5-re vissza mentem a pályára.
- Nem rossz kezdés, meg kell mondjam megleptél, de ez nem fordul elő mégegyszer. -mondtam neki magabiztosan.
- Pedig ez csak egy egyszerű ütés volt. Ennél csak rosszabbra számíthatsz- vágot vissza Kreg.
- Na akkor most megmutatom mit tudok én! -kiáltottam neki és rohanni kezdtem felé. Harci pozícióba állt és várta, hogy oda érjek. Nem kellett sokat várnia, már ott is voltam és egy felütéssel kezdtem, ami elől ellépett. Sejtettem, hogy ezt kikerüli, így már fordulásból bal lábbal már körívesrúgással folytattam, ami karon találta. Kicsit össze rogyot, majd lelépve jobb egyenessel a földre küldtem. Felnyomta magát és várta, hogy támadjak. Nem kellett sok, megindultam felé egy ütéssel amit megfogott a tenyerével. Másik kézzel is ütöttem, de azt is megfogta. A két ökölbe szorított kezemet kibontottam és ujjaimal én is szorítani kezdtem a kezét. Szikrázni kezdett a nagy erőtől, aminek a lökéshulláma kicsapott a nézőtérre. Nagyon erőlködtünk, míg végül kezdet elgyengülni.
- Na mi van, nem bírod a nyomást?- mondtam győzedelmesen.
- Úgy látom megfeledkeztél valamiről.- válaszolta nekem. Meglepődtem, hogy vajon miről feledkezhettem meg, majd egy nagy nyomást éreztem a hátamon, majd a mellkasomból az éles farka hegye jött ki. A szikrázás abba maradt, kezemet mellkasomhoz húztam és fájdalmasan felnyögtem. Vér folyt a számból és a mellkasomból. Kreg farka a lábunk között jött el. Kihúzta onnan, velem együtt és mögötte voltam felszúrva tehetetlenül. Halk nevetés után fordulásból pofánvert, amitől lecsúsztam a farkáról a ringre. Társaimon még mindig lehetett látni a megdöbbentséget. Fogtam a mellkasomon a sebet, és egy kézzel próbáltam magamat felnyomni. Kicsivel elöttem állt Kreg karba tett kézel és elégedett mosollyal.
- Nem figyelsz az ellenfeledre, se a környezetedre. Ez nagy hiba, és ezért fogsz meghalni...- oktatott ki.
- Istenem, hogy lehettem ennyire hülye, hogy elfeledkeztem a farkáról!?- mormoltam magamban idegesen. Nehezen felálltam és próbáltam harci pózba állni, de nem ment a fájdalomról. Kreg újra csak elmosolyodott, majd felém rohant. Ütései záporoztak rám, én meg nem tudtam védekezni, majd egyik köríves ütésével oldalra taszított. Fekve csúsztam a harcmezőn, magam után vércsíkot húzva.
- Tudom, hogy megsebesültél, de azt hittem ennél többet fogsz mutatni nekem!- kiáltotta és újra megindult felém. Én feltérdeltem és zöld erőteret hoztam magam mögé.
- Ez kevés lesz!!!- ordította Kreg futás közben. Elöttem volt jobb kezével már ütött, de fejemet arébb mozdítottam, bal lábammal felálltam és jobb kezemmel hasba ütöttem. Ő össze roskadt és térdre rogyott. A páncélos teste behorpadt.
- Eeezt megbánod te szemét!- mondta dühösen és felállt. Körülöttem még mindig ott volt az erőtér.
- Alábecsülsz engem. Öreg hiba, és te ezért fogsz veszteni.- mondtam neki miközben a lábam elé néztem.
- Igen? Akkor ezt kabd ki!!- kiáltotta és a farkával szúrt a vállam felé. Én a ball kezemmel megfogtam, de még így is belehatolt egy centit a tenyerembe. Fogamat osszeszorítottam, jobb kezemet ökölbe szorítottam és az erőmet belevezettem, már onnan áradt az energiám. Bal kezemmel elengedtem a szuronyát a farkának és megfogtam oldalról majd magamhoz rántottam. Kreg ijedt arccal csapódott felém és az arca az én ütésemmel találta szembe magát, amibe az egész stadion beleremegett. Egy óriásit rombant, és Kreg nekicsapódott a nézőtér falának, ami ebbe behorpadt. Kicsit csodálkoztam, milyen erősnek csinálták a stadiont. A bíró számolni kezdett, a 6. másodpercben megmozdult. Felállt, majd pár lépést előrébb lépet, majd térdre rogyott és kifeküdt. Tizedik másodpercnek vége, én győztem.

Kószák - Bogarasok: 3-0

Mikor kimondta a bíró a győztest megkönyebbülten a földre zuhantam. Gergő és Máté fel rohant és átkaroltak.
- Nyugi te hős, szépen harcoltál. Megnyertük ezt a csatát.- hallottam Máté hangját majd elájultam. Elkísértek a kórházi sátorhoz, ahol kezelésbe vettek.
Szabályok szerint 4 mérkőzést kell megvívni, így még harcolni kellett. Csapatunk utolsó két tagja Szabolcs és Andris. Mind ketten akartak harcolni, így egy kő-papír olló csatával döntötték el. Andris követ, Szabolcs papírt mutatott, így Szabolcs harcolhatot. Ellenfél csapatból pedig Sásfka.

Szabolcs: 184 cm magas, össze vissza álló szőke, rövid haj, szürke póló és kék melegítőt hord.

Sásfka: 190 cm magas, zöld páncélozott test, két karja külső szélén hegyes kard képződmény, 4 újja van, a kis újja a kardképződményben van. Ő egy sáska specialista.

Mind ketten felmentek az arénára, és vártáka bíró jelzését.
- Elég hülye neved van Sásfka.- mondta mosolyogva Szabolcs.
- Majd meglátjuk!- sziszegte idegesen. Bíró sípolt és elkezdődött a harc. Sásfka megindult és ütlegelni kezdte, de Szabolcs mindegyik elől elhátrált, majd az egyik elől elhajolt és hasba ütötte, majd egy felütéssel a levegőbe röpítette. Utána ugrott és a levegőben hasba térdelte, majd két kézzel leütötte a földre. Nehézkesen felállt, Szabolcs pedig kicsivel elötte állt. Megindultak egymásra, ütöttek, de csak Szabolcs ütése talált célba Sásfka fején. Hátára esett és mozdulatlanná vált. A stadionban nagy örjöngés, Szabolcs pedig integetni kezdett a nézőknek. Számolás elindult, de a 6-iknál megállt. Sásfka felugrott és a meglepett Szabolcsot bordánál megvágta a jobb kezével. Térdre esett, két kezével a vágás nyomát tartotta. Sásfka elvigyorodott és fordulásból hátába vízszintesen belevágot. Szabolcs felnyögött és hasra esett. Nehézkesen felnyomta magát, vér pedig folyt le a testéről. Andrisék és a visszatért Gergőék kiabálták neki, hogy maradjon lent, ez a csata már nem számít, de ő továbbra is tartotta magát. Sásfka elmosolyodott és jobb kezével fentről vágott, de Szabolcs a két tenyerével össze csapta és úgy tartotta. Erőlködött Sásfka, de nem sikerült neki, de Szabolcs is nagyon vicsorgott az erőlködéstől.
- Nem rossz, de ha nem felejetted el nekemis két kezem van!- kiáltotta Sásfka és balkezét fellendítette és vágott Szabira. Szabolcs erre számított, és amikor fellendítete a bal kezét, ellökte a jobb kezét Sásfkának és jobb köríves rúgással kibuktatta, majd a bal kezével pofán ütötte, majd a földön fekvő ellenfelébe belerúgott egy erőset a bordájába, amibe belevitte ereje nagy részét. Lepörgött az arénáról, de Szabolcs is kifeküdt. Bíró elkezdte a számolást, Sásfka megpróbált felállni, de annyira fájlalta a bordáját, hogy földön maradt, és mivel Szabolcs is feküdt így mind kettőjüket kiszámolta, így döntetlenre végződött.

Kószák - Bogarasok: 4-1

Így a tovább jutó csapat a Kószák.
Andris és Gergő felszaladt Szabolcshoz és elvitték a gyengélkedőbe, ahol én voltam.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat