Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
4. hét

Hétfő:

Felkeltem fél 7-kor, lefürödtem majd irány az iskola. Iskolába semmi különös nem történt. Haza értem megebédeltem, megnéztem az Elrabolva című filmet ami elég izgalmas, majd jöttem internetezni. Elkezdtem tanulgatni, de gyorsan végeztem vele.
Este edzés volt, de anyám adott egy oroszkrém tortát. Megettem egy szeletet, majd elvitt apám edzésre. Ott püföltük egymást keményen, egy új taggal bővült csoportunk, Czakó Ádámmal. Anyám eljött értem, teával várt otthon és itt vagyok.

Kedd:

Alig keltem fel 7-kor, mikor nulladik órám volt. Gyorsan felöltöztem, kaptam uzsonát és már indultam is. Gyógytesi elég unalmas volt, majd jött a sima tesi. Teljesne kifáradtam. Ezután egy lyukas óra jött, majd írtunk nyelvtanból. Utolsó óra, az angol elmaradt. Haza jöttem, megebédeltem és megszereztem két achivmentet L4D2-n. Tovább írtam a regényemet és chaten beszélgettem.

Szerda: (Nincs suli)

Furcsa álmom volt. Hurikános, öngyilkosos, robbanások és felerősödő növények, amik el akarták kapni az embereket és elvileg felerősít. Ez elől menekültünk egy függőhídon, amit egyik emberünk széthajlított az erejével így nem tudtunk átmenni és kiderült, hogy vasútvonalon megyünk, amibe áramot vezetett. Szóltam a többieknek, hogy ne érjenek hozzá. Ez elött meg azt álmodtam, hogy Kuwabara vagyok, és a WC-re akartam menni, de pár gyerek szórakozott vele, elvileg azért, hogy a részegek ne tudják használni. Na mind1, ez volt az álmom.
Reggel folytattam a regényemet, majd kimentünk nagykörűbe székeket pakolni, majd vissza Szolnokra. Átpakoltuk a dolgokat az egyik edzőteremből a másikba, és egy új hűtőt raktunk a házunkba, így azt fel kellett vinni, és le a sajátunkat, amit meg egy másik házba vittünk fel. Majd haza jöttem folytattam a regényem és mentem edzésre. Fáradt voltam, de jól ment.

Csütörtök:

Első óra elmaradt, 2. se volt sok minden. Kémiát és Földrajzot túléltem, és a Fizika elmaradt. Befejeztem a regényem 2. részét.

Péntek:

Túléltem a Törit, Irodalomban jól rögtönöztem, Németből írtam és Matekból is. Gergő és Viktor eljött hozzám, feltették a WoW-ot és gyorsan megmutattak pár dolgot, majd mentünk. Ők haza, én Medgyes házibulijába. Kis galiba után ott álltam Mátéval és Andrissal a Pelikánnál, Timivel és még 3 lánnyal. Felmentünk a buszra, ami ki vitt a Széchényire.
Bementünk a házba, ahol javában folyt a buli, nagy meglepetésre Szabolcs és Rigó is ott volt akik már enyhén részegek voltak. Poénkodtunk, hogy még tart az edzés, mi meg itt iszunk. Minőség most óriási volt, Jégerrel, Whyskivel, Pezsgővel és Tokaji borral. Mindet kipróbáltam, youtubeon beraktak zenéket. Ettünk zsíros kenyeret, majd fetrengtünk a földön, csináltam videót, és pont amikor kikapcsoltam megpuszilt Timi, amit így nem vett fel. Megkérdeztem, hogy megtenné-e mégegyszer, hogy felvegyem, azt mondta most nem. xD
Erik betörte az ablakot, ami kis felkavarodást csinált, de meg lett oldva. Amikor indultunk haza, mondtam Máténak és Szabinak, hogy tegyünk el sütit, így szalvétába berakva elhoztunk onnan. Haza értem letettem a sütit, és másnapra eltünt onnan. xD

Szombat:

Azt álmodtam, hogy mindig ott vagyok és lefeküdtem a földre, így hirtelen felébredtem, hogy "óó bazd elkések otthonról", de az ágyamban voltam.
Felkeltem csak kicsit voltam másnapos. Délben mentem a régi konditerembe, sokat változott azóta. Mentem mamámhoz ebédelni, aztán Mátéhoz Dbz-ni majd teniszezni. Mondtam neki, hogy ma nincs kedvem bemenni a városba, de megígértem neki, így elmentem. Mentünk kék angyalba, ittuk a fröcsöt, addig ő Rékával szórakozott (harapdálta őt, lopta a pénzét). Bea és a pasijának a barátja átmentek Hillerbe, mi 3-man maradtunk, és levideóztam az egyik vitájukat. Majd miközben megmutattam nekik, elmondta, hogy az a csaj aki tetszik nekem "helyes pasinak" tart, de ezt nem kellett volna elmondania. Átmentünk Hillerbe, ott találkoztam Zsuzsival, Grétivel és Klárival. Gréti dicsekedett, hogy majdnem kibírta a Februárt ivás nélkül, majd bement a Hillerbe. Én meg Máté követtük Zsuzsit, Rékát és Beát akik leültek. Egyik sikátorban álldogáltunk, és Bea átölelt, majd leültünk és néztük hogy civódik Réka meg Máté. Mondta, hogy a pasijával a dolgok rosszra fordultak és kérdezte, hogy nem megyünk-e beljebb. Mondtam ok, és bementünk a gadag lakókörnyékre, Rékák lemaradtak mögöttünk, de jöttek. Elmentünk az egyik sarokba, ott orroztuk, majd elcsattant a csók. Folytatnám tovább, a lényeg, hogy amikor épp nem figyeltek Mátéék akkor csókollóztunk. Kimentünk a parkba, ott is, Mátéék lemaradtak és hívogattak, végül a 5. alkalomra felvettem. Jöttek, búcsú csók, majd elkezdtek rohanni Rékával. Én meg Máté utánuk, közben egy csapat felkiálltva: Juhász Attila?. Épp ekkor rohanta el mellettük, én visszafordultam mondtam, hogy csá és sprinteltem tovább. Végül kis beszélgetés után haza mentünk.

Vasárnap:

Nagy szívfájdalmaim voltak, hogy egy kapcsolatban lévő csaj csábításainak engedtem, és nem tudtam, hogy most mi lesz, szakít-e vele és velem jön össze, amit nem akartam. Végül rám írt, hogy megtörtént, de csak ennyi, nincs folytatása. Nagy kő esett le a szívemről, maradtunk ismerősök. Megírtam Gergő harcát és a napnak vége lett.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat