Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
5. hét

Hétfő

Felkeltem, iskolában kikaptam egy 1-es matekot, melyben az volt a hiba, hogy elöbb átváltottam az előjeleket, mint kellett volna. Haza mentem, kiderült akit megcsókoltam az szakított a pasijával, és hogy a pasi meg akkar verni. Kemény hétvégének álltam szemben, edzésre mentem, elmondtam a barátaimnak, a helyzetet.

Kedd

Nulladik óra gyt, unalmas mint mindig. Nyelvtanból kikaptam a 4-es dogám. Haza indultam, majd a gáton utánam szóltak. Láttam, hogy ott ül a pasija Beának, meglepődtem, azt hittem városban akkar kihívni, de tévedtem. Hogy bemutatkozzam neki, nyújtottam a kezemet, amit persze nem fogadott el, mire kiderült, hogy az csak az egyik barátja volt. Jött oldalról a tényleges pasija. Ő nyújtotta a kezét, és bemutatkozott, és kérdezte, hogy ismerem-e Beát. Mondtam igen, közben észre vettem, hogy 4-en voltak. Barátaim közül senki nem volt itt, mivel vagy épp öltöztek, vagy haza mentek már vagy német versenyen voltak, így ha bunyóra került volna sor, nem volt kinek adnom a cuccom. Ellenben 3 osztálytársam megválaszotta az oldalát ő melletük, Zsuzsi, Panni és Zsófi. Közben oltogatott, hogy milyen szar életű vagyok és köcsög, amit helyeseltem is, viszont kiderült, hogy Bea úgy vallotta, hogy minden az én hibám volt, megtudtam, hogy szarul vannak a kapcsolatukban és így rámozdultam, hol ott ez nem igaz, ő mozdult rám, ám a csókban én is szerepet vállaltam. Az is kiderült, hogy versenyeztem a csókért, holott csak annyi hangzott el Máté barátomtól, hogy én elöbb csókolóztam, na mind1. Kérdezte, most mit csináljon, mert ő úgy jött ide, hogy megverjen. Mondom te döntésed, és rá kérdeztem, hogy mégis hogy képzelte ezt, hogy 5-en fognak rám támadni. Mondta, hogy csak egyedül fog, ezen elmosolyodtam. Ekkor megjött Szöcsi, és kiállt mellettem, hogy ilyenkor a csajt kéne basztatni, és ne bántsa ezért, vele is volt már ilyen.
Meglepődtem, hogy kiállt mellettem Szöcsi, de úgy beszélt mintha nem lenne esélyem, miközben ő is tudta, hogy letörölném vele a padlót. Végül mondta, nem éri meg, hogy megverjen, kihitte volna, hogy egy 8 éve harcművészeteket tanulót nem fog bántani 2 évnyi wow tudásával. Zsófi, Zsuzsi, Panni: ok, ti választotatok.

Szerda

Mentem iskolába, majd a Főiskola könyvtárba Infón. Kémiára tanultunk keményen. de mondta, hogy most nem írunk, mert elhagyta a lapját vagy mit. Haza mentem és élek.

Csütörtök

Tanultam kémiára és föcire, csak kémiából írtunk. Remélem meg lesz a 4-es. Fizika tanárunk még mindig beteg, így nem osztotta ki a dolgozatot. Föcin nem feleltetett így ezt is túléltem. Már nem érzem a lelkifurdalást, amiért ők ketten szakítottak.

Péntek

Ünneplő, márc. 15. 35 perces órák gyorsan elmentek. Irodalomból meghúzott mindenkit, mert nem csináltuk meg a házit. Este megjöttek unokatesómék, Ágiék és a mester.

Szombat

2-re mentem mamámhoz ebédelni, onnan Mátéhoz Dbz-ni, de teniszeztünk és fociztunk is. Ezután mentünk Kékbe, ütközben Király Tamással, Izsóval, Szabinával és P Fannival. Végül Jankával is, aki épp telefonált.
Megérkeztünk Kék Angyalba, padon ott ült Fanni és Réka. Kis szöveg után beültünk, ittunk fröccsöt, a lányok szintén bejöttek és beszéltünk xy-ról és vettem Fanninak egy epres vodkát. Harmadik fröcs után bejött Bea is, így számomra kínos lett a beszélgetésem abba maradt, de egyre többet ittam. Végül Fanni kiment telefonálni, nem láttuk többet itt (f*ck). Máté és Réka elmentek a pulthoz, itt megrakadtam az alkalmat, hogy beszéljek vele. Látszott, hogy nem örült, hogy szakított, de próbál megbékélni.
Máté kereste a buszbérletét, nem találta, majd amikor indultunk, Bea oda adta nekem.
Mentünk a Hiller fele, Máté kérdezgette, hogy mit keres itt Bea, én próbáltam lecsöndesíteni, mivel így megint én leszek a köcsög. Réka megfogott és elvitt a többiek közül, azzal, hogy hagyjuk őket beszélni. Megkérdeztem, hogy tetszik-e neki Máté, mondta, hogy nagyon helyes pasi. Kérdeztem megint Fanniról, ő vissza kérdezett, hogy tetszik-e nekem, mondtam igen. Majd Bea futásnak eredt, Máté utána, Réka is utánuk, én meg elindultam a Hillerbe.
Besétáltam, ott volt Gergő és Haraszti, hozzájuk ültem. Meglepeten vettem tudomást arról, hogy ott van Fanni Andrissal és Timivel, mivel Rékától úgy hallottam, hogy Lúdlába ment. Gergő mondta, hogy itt volt Márk, aztán elkezdtünk beszélni, hogy milyen lenne, ha verekednék vele. Gergő bement venni sört, Harasztival meg a tesóságunkat erősítettük, jóban rosszban mindhalálig (xD). Ki jött Gergő Petivel. Kezet fogtam vele, majd Gergő tesója és Zsófi is megjelent. Mondtam, hogy megkeresem Mátét (Cseh), Haraszti mondta jön segíteni.
Kimentünk, felhívtam és mondta Máté, hogy jönnek a Hillerhez. Ekkor két idegen oda jött hozzánk.
- Sziasztok, ti cigányok vagytok?- részeg 1.
- Cső, nem.- válaszolt Haraszti.
- Ezt miből gondoljátok?-
- A bőrszinünkből.
- És te? Nem vagy cigány?- kérdezte tőlem.
- Én se vagyok az. válaszoltam.
- Had nézzem csak.- és nyúlt a sapkámhoz. Én is megfogtam, és levettem, nehogy az ő kezébe kerüljön.
- Nagyon jó. Nem akartok inni XY sört? (600 forintos 7,5dl)- kérdezte.
- Oh persze, mi az hogy.- vágta rá Hraszti.
- Hát köszi, de én ezt most kihagyom. Várom a barátaimat.- mondtam én. Haraszti az ingerülten nézett rám és bökdösött, hogy ne legyek hülye.
- Mitől félsz? Nem fogunk bántani, csak meg hívunk.- bizonygatott.
- Ati, ne légy h*lye!- mondta nekem Haraszti.
- Figyelj, ha velük akarsz menni, akkor menj, de én most Mátéékat várom.
- Hát jó, ez volt az utolsó ajánlatunk, nézzétek ezt a pénzköteget.- mondta és megmutatta majd tovább álltak. Haraszti nagyon ideges lett, de leordítottam, hogy mi van ha b*zik, vagy ki akkarnak használni valamire. Simán levernénk, de nem akarok most konfliktust.
Közben megláttuk Rigót, Szabolcsot és Zsuzsit. Kösözntem az elöbbi kettőnek, majd felhívtam újra Mátét. Mondták, hogy ott vagyok, ahol először megcsókoltam Beát a Verseghynél. Kicsit szar volt ezt hallani, de indultam is. Haraszti megállított, mondta, hogy beszalad a söréjért. Közben kijött Gergő, valamiért újra felhívtam Mátét, és Gergő beszélt vele. Elindultunk mi 3-man a játszótérre, ahol kiabáltuk, hogy Máté. Leültünk egy padhoz, felhívtam Mátét, közben az egyik társaság oda jött hozzánk és beszélgetett Gergővel és Harasztival. Én elindultam a parkba, ahol anno csókolóztunk, de nem voltak ott. Felhívtam még 3-szor, de mindig csak vlaami sületlenséget hallottam, majd végül kinyögték, hogy a sikátorban vannak. Oda rohantam, útközben megállított Andris, beszéltem vele Fanniról, majd indultam újra Mátéhoz. Sikerült megtalálnom őket, bementek a Hillerbe WC-ni, engem hívtak, felvettem. Gergő volt az, mondtam Hillerbe vagyok, ők meg mondták, hogy jönnek. Nekidőltem a falnak és vártam a két csapatot, megjött Szabina és elkezdte, hogy csap szopatnak Gergőék, Máté meg egy ideig nem fog kijönni. Én vissza oltottam, hogy mégis kinek képzeli magát, és elmentek. Megjöttek Gergőék, hoztak kevert piát, amiből megkínált.
Mátéék kijöttek és elindultak újra játszótér felé, én elköszöntem Gergőtől és mentem utánuk. Megtudtam, hogy bent összetűztek Márkkal Máté. A sarkon ismét találkoztunk Andrissal, Timivel és Fannival. Timi egy pasival elment, maradtunk 5-en. Réka és Máté arrébb vonult. Én Andris meg Fanni beszéltünk, kérdezte Fanni, hogy köldök szűz vagyok-e, Andris súgta, hogy mondjam igen, erre megnyomta a köldökömet. Húzta a fülünket, stb. Én kicsit éreztem a hatást az alkoholnak, és kicsit nekidőltem Fanninak, majd őt elhívták Rékák. Andris mondta, hogy még nem kéne rá nyomulnom, nézte a reakcióit, amikor nekidőltem fejjel. Ezt el is fogadtam, kérdeztem, hogy miért is van ez a nagy "utálom a pasikat" dolga, mondta, hogy Vivi pasiját elhagyta, így össze jött vele Fanni, de Vivi meggondolta magát, és a pasi rögtön vissza ment hozzá.
Fanni vissza jött beszéltünk tovább, volt 3-mas ölelés majd mentünk 5-en Hiller fele. Ott találkoztunk Rigóval és Szabolccsal. Bia náluk hagyta a táskáját, és ők nézegették mi van benne. Találtak egy fogkefét, amin elkezdtünk röhögni. Addig Réka, Fanni, Andris és Máté beszélgetett valamin. Majd kapott egy hívást Rigó Biától, aki sírt, hogy nem találta a táskáját. Ezen szintén röhögtünk, és elmondta, hogy nekik adták, hogy vigyázanak rá. Majd megjött Bia, Szabolcs vissza dta nekik, Zsuzsiék másik oldalról is jöttek, és bazdmegoltak. Ekkor leültem haraszti mellé aki cigizet, és beszéltünk. Megjött Szabina, lebasztam a fejét, hogy tévedett, majd közben észre vettem, hogy Rigóék eltüntek. Elköszöntem Harasztitól, Zsuzsit és Szabinát lesz*rtam, és haza indultam. Út közben kezeltem Rigóval, Szabolccsal és Mátéval. Mentem az utcán, láttam hogy valamit beszélnek, elköszöntem tőlük, kérdezték, hova megyek. Mondtam haza, elköszöntek, Fanni megköszönte a vodkát, én mondtma szivesen máskoris, majd hátra fordultam, hogy ne vegye szó szerint, de annak vette. XD

Kimaradt pár jelenet, pl. Fanni elmondta Márknak, hogy Réka szerint egy strici, meg az is kimaradt, hogy Andris kezet fogott vele, és Rékával üzente, hogy kerüljük őt, különben megver xD.
Szóval hiányos az egész.

Vasárnap

Eljött hozzám Gergő és Boldi, segítettek a WoW-ban, hogy is kell játszani. Máté elmondta, hogy Andris bement Fannival és Rékával a városba. xD







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat