Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
7. hét

Hétfő

Írtam angol TZ-t, ami szerintem jól sikerült, a versenyen 100ból 72 pontot szereztem, így gyarapítottam az ötöseim számát.

Kedd

Féltem a dupla magyartól, de túléltük. Most a Szerdától félek, Kémia, Irodalom, Angol. Mindegyikből felelés esély van.

Szerda

Túléltem a Kémia, Irodalom, Angol triót, most meg tanulhatok Fizika és Föci TZ-re. Segédeszköz megkezdve, tanulás fele meg van.

Csütörtök

Elsőpadost írtunk kémiából, amire nem készültem, fel se merült bennem, hogy írhatnánk most belőle. Hármasban reménykedem, Fizika egész jól sikerült, de az utolsó kettő elég nehéz volt. Föciből a TZ-t 30 perc alatt kellett megírnunk, hát remélem 3-mas.

Péntek

Iskolában mindent túléltem, kivéve az angolt, egy házit elfelejtettem megcsinálni, ami 2 soros lett volna, erre beírt egy 1-est a tanár. A tanárnő a MF beli 1 oldalas házit pedig nem nézte meg...
Hazaértem, majd mehettem a kertbe, hogy felvidítsam Zorrót, a kerti kutyánkat, mert kiheréték. Onnan haza vitt anyám barátnője, majd futnom kellett edzésre. Sikeresen elfáradtunk a 2 óra alatt, majd sétálhattam haza.

Szombat

Felkeltem, elmentem mamámhoz, majd utána Mátéhoz. Sokat időztünk a telefonunkkal, de végül sikerült átküldenem neki a zenéket, közbe Dragon Ball Z-tünk, majd mentünk a városba. A buszmegállóba találkoztunk Ádámmal, és mentünk a Kékangyalba, közbe Gál sokszor felhívta Mátét, végül oda értünk. Gál átküldöt pár képet a régi buliról, közben ittunk egy fröcsöt. Végül Gál elkérte Ádámtól Fanni telefonszámát, és szólt nekik, hogy jöjjenek a Kékangyalba. Fél perc alatt már itt is voltak, Mátéval elkezdtünk rekordot dönteni a fröcsben, közben Fannit véletlen le Rékáztam, ezért megkellett hívnom epres vodkára, aztán még 5-ször le Rékáztam, mind véletlenszer. Csikizni próbált, végül egyszer sikerült neki, erre én vissza csikiztem. Majd megjött Hegedűs, és mindenki ráfigyelt. Hegedűs elment Gang felé, Fanni követte, Gál is ment, őt meg Réka követte, Máté meg őket. Ketten maradtunk Ádámmal, majd mondtam, hogy nyomás. Vittük Máté kabátját, és elindultunk a Lúdlábba, közbe jöttem rá, hogy az nem a Gang, szóval egy kis kört téve, de a Ganghez mentünk.
Ott találkoztunk Mátéval, Rékával és Gállal, és velük mentünk Hillerbe. Máté és Réka elöl mentek, mi meg hátul direkt lemaradva, én meg találkoztam (Varga) Szabolccsal, leálltam vele beszélni, addig a többiek elmentek. Utánuk futottam, majd Gállal elkezdtünk vitatkozni, hogy a JKD vagy az ő Kung Fu-nak nevezhető sportja a jobb. Elkezdte szidni Rigót, hogy ő mennyire állat, erre én mondtam, hogy nem az embert kell nézni, hanem a harcművészetet ilyenkor. Átérve a Hiller elé találkoztunk Rigóval, Gál meg mintha nem is beszélte volna ki felordítota a nevét és át akarta ölelni, de Rigó rúgást szimulált. xD
Bent volt Bence is és Márk, elvileg ők elmentek Rékával a híd fele, Gál, Máté és Ádám követte. Követtem volna őket, de Fanni mondta, hogy menjek Rigóval meg Hegedűssel, végül ők ketten elementek, mi ketten meg a Hiller elött leültünk és szerelmi problémáját elmondta nekem, majd én is elmondtam neki. Kiderült, hogy tudott róla, meglepően az elferdített mását, így elmondtam neki az igazat, ha elhitte el, ha nem akkor nem, Megjöttek Rigóék, és mentünk mi is a gyalog híd fele, közben Fanninak meséltem a Verseghys gyerekek meglátogatásáról, amit Hegedűsék is hallottam. Elmondtam abban a pillanatokban mi futott át az agyamon, az hogy attól féltem, hogy megverem mind az 5-üket és feljelentenek testi sértéssel, meg az hogy miért a TPG elött akarnak verekedni. Rájöttem, hogy nem is akartak, mert ezt nem így kellett volna, közbe Zsuzsira is kitértem, hogy ő volt az áruló. Kiderült, hogy nagyon ők se kedvelik.
Átsétáltunk a gyalog hídon, felültünk a gátra, zenét hallgattunk, Rigó szerelmi bajáról beszéltünk, majd fekvőztem Rigóval, közben elkezdtük rúgdosni egymást, majd a kezemet kihúzta, erre én az ő kezét kirúgtam és mind ketten összeestünk és nevettünk. Ezek után vissza indultunk, én mondtam hogy futok és a hídig vissza futottam, fél perc múlva Hegedűs is bekocogott, Rigóék is futottak, de gyorsan kifáradtak, majd vissza mentünk Hillerbe. Ott vettek kőbányait és leültünk a Hiller elé és énekelni kezdtünk szomorú dalokat és Kárpátiát. Hegedűs haza indult, elköszönt, én meg észre vetetm,hogy vérzik a kezem. Pár perc után én is elköszöntem, Rigóval kezet fogtam, Fanni átölelt, és mivel mondta, hogy nem ismer, megígértem, hogy akkor majd jobban megismerkedünk (valahogy xD).
Haza értem, lemostam a kezem, felmentem msn-re, beszéltem Varga Szabolccsal és Fannival. Fannival vitatkoztunk, hogy ha Vivi elmondaná nekem az ő történetét neki hinnék, de tiltakoztam, majd a jobban megismerkedés alapon megkérdeztem mikor született, de nem válaszolt. Ezek után lefeküdtem.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat