Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Fight Club II. 3. rész

-Esti harc, irány a verseny-

-Főtéren-

- Ezt nem kellett volna.- mondta Kreg dühösen. Szabolcs újra megindult egy ütéssel, ami elől legugolt és hasba ütötte Szabolcsot, és teljesen kinyújtotta, így Szabi hátra repült 30 métert, útközbe a városháza második emeleti falát betörte és a folyosón feküdt ki. Rigó jobb kezébe még egy lézersizket csinált és rádobta, de Kreg megfogta és vissza dobta lendületből. Rigó sikeresen kikerülte, és rohani kezdett Kreg felé. Jobb kezéből két lézergömböt lőt Kregra, ami eltalálta, így belepte a por, de meglepetésére nem mozdult a helyéről, így a futó Rigót hasba térdelte, majd lekönyökölte a tarkóját Rigónak, amitől hasra esett. Megfogta a pólója nyakát és a hátára dobta, amitől felnyögött. Fejbe akarta ütni, de Rigó bal kezével kivédte, hátra bukfencezve felállt és fejbe ütötte. Kreg hátrált egy lépést az ütés hatására, de a farkával már körbe tekerte Rigó két kezét és a nyakát. Elmosolyodott és a fejét vissza húzta függőlegesbe, majd elkezdte ütlegelni teljes erőből Rigó hasát. A huszadik ütés után teljesen elkábult a fájdalom miatt, és már vért köpött. Végül lecsapta a farkát a földre, ott eleresztette, megfogta a pólója nyakát, hátra húzta, és onnan előre lökte. Felcsúszott a dombra, maga mögött feldúrta a füvet, majd a hegyről legurult.
- Amarőtök.- jegyezte meg Kreg, közben Timi agódó hangját meghallotta és feléjük vette az irányt. Majd Szabolcs ordítására lett figyelmes, aki ugrásból ütést mért Kregre, aki két kézzel megfogta az ütő kezét, megpörgette és tovább dobta. Szabolcs repült pár métert, majd a járdára érkezett és onnan betört egy üvegajtós üzletet. Beindult a riasztó, közben nehézkesen felállt Szabolcs, majd Kreg egyik lézergömbjével találta szembe magát. Berobbantotta az üzletet, össze dőlt a ház.
- Szabiii!- kiáltotta el magát Timi.
- Nem kell magadra vonni a figyelmemet, nem felejtetelek el.- mondta Kreg és elé lépett, Timi hátrált, de a félelemtől nem mert nagyon mozogni. Kreg mosolyogva hasba ütötte Timit, aki fájdalmasan felnyögött, vérköpés közben. Térdre rogyott és fogta a hasát. Rigó meghallota Timi hangját, ami erőt adott neki, hogy harcoljon tovább. Felállt nehézkesen és felfutott a dombra, ott látta Kreget, aki épp Fannit akarta kiütni.
- HÉKÁS! Őket nem bánthatod, amíg élek!- kiabálta és rohanni kezdet Kreg felé. Felugrott és ütött, de Kreg kivédte bal karjával, majd hasba ütötte Rigót, amitől megint elkábult, de ezúttal egy bal köríves ütést is kapott, ami a lerombolt üzlet elé csúsztatta. Megint a lányok felé vette az irányt.
- Te se maradsz ki a jóból, ne félj.- mondta Fanninak, aki barátnője mellett térdelt.
- Héé... Velem van elintézni valód... Hagyd őket...- mondtam neki. Felém fordult, látta, hogy alig álok a lábamon, jobb könyökömmel a hasamat szorítottam, míg a tenyeremmel a vállamat.
- Ahogy akarod.- felelte és rohanni kezdet felém. Nagyon megijedtem, mivel így nem volt semmi esélyem. Rohanva karral ellökött, én felborultam és nekicsúsztam egy háznak, ami felfogott, de tovább csúsztam mellette. Magam mögött vércsíkot húztam és hasra fordultam.
-Ahh, ez nem volt jó ötlet.- mormoltam magamban. Mellém jött és onnan megfogta a tarkómat és felhúzott, én azzal a lendülettel bal kezemmel álkapcson ütöttem, ami nekem is fáj, majd a jobb kezemmel folytattam, az is eltalálta és hátra esett. Lőttem volna rá a lézersugarat, de a fájdalomtól, ami az egész testemet áthatolta összeestem. Kreg nyugodtan felállt, elém jött és belém rúgott, amitől odébb csúsztam. Hirtelen valaki nyakon rúgta köríves rúgással, és berepült egy ablakon. Szabi volt az és két kezét Kreg felé fordította és egy nagy lézersugarat lőt, ami átütötte a házat. Liheget, látszott, hogy ő is fáradt és sérült volt.
- Jól vagy?- kérdezte tőlem, de mielött válaszolhattam volna egy lézergömb eltalálta, ami hatására hátrabukfencezett, majd elpörgött az útig. Kijött a házból, látszólag már ideges volt, majd meghallotta Rigót, aki rádobott egy lézersziket, elmozdult onnan, de a karjába 1 centit belevágott. Én tehetetlenül néztem, az eseményeket, arrébb kúsztam a szökőkút végéhez, ahol egy pad és két szobor volt.
- Játszuk le.- mondta Kregnek és futni kezdett felé. Kreg elmosolyodott:- Hát gyere.-

-Kékangyalnál-

Máté oda futott Andrishoz, hátára fordította, vér folyt bőszen belőle. A lányok köré álltak, és jajgattak. Máté beidegesedett, majd oda fordult Rékához.
- Vigyétek be, tegyétek le egy asztalra, fertőtlenítsétek le a sebet és kötözzétek be. Siessetek!- adta ki az utasításokat.
- Várj, te nem jösz? Ne mond hogy harcolni akarsz vele!- kérdezte kétségbe esetten Réka.
- Megbosszulom a sunyiságát. Értem ne agódj.- felete Máté-
- Kérlek légy óvatos!- könyörögte Réka, Máté bólintott, közbe a többi lány bevitte Andrist, Réka is követte őket. Máté Lancelothoz fordult, aki épp elhagyta a helyszínt sétálva.
- Hé, te mégis mit gondolsz hova mész?- kiabálta Máté utána. Lancelot megállt.
- Nincs veled bajom, csak lerendeztem a régi harcunkat vele.- felete úgy, hogy meg sem fordult és ment tovább.
- Ahogy gondolod, de akkor egy lövésből kinyírlak.- mondta Máté és jobb kezébe már egy kék sugárgömböt készített, amiben sok ereje benne volt. Lancelot ahogy megérezte megfordult és jobb kezébe újra megcsinálta a zöld erőkardot.
- Ha követni akarod barátod példáját, akkor gyere.- mondta Lancelot maga elött tartva a kardját. Máté megindult felé, Lancelot felugrott az égbe, ezt Máté meglátván feldobta a sugárgömböt. Lancelot belevágott a kardjával, így ketté szakadt így kikerülte őt és a fellegekbe repült. Máté baloldalra bukfencezett a csapás követően, ezzel kikerülve a vágást. Lancelot Máté mellett pár méterrel érkezett meg, és azzal a lendülettel már vágott rá, de Máté legugolt, így a mögötte lévő házakba csapódott bele. Ahogy elhaladt felette a vágás, Máté már egy bal egyenes ütéssel megrohamozta Lancelot, ami el is találta. Hátra csúszott, de a kard fogó keze után nyúlt Máté, kicsavarta belőle és elvette tőle.
- Látom felerősödtél, de a védelmed teljesen nulla lett.- mondta Máté. Lancelot beidegesedett és kezébe még egy kardot csinált, és vágott vele, de Máté kivédte a sajátjával. Máté ellökte Lancelot kardját, és lekönyökölte az arcát Lancelotnak, aki ennek hatására a Földre esett. Máté nevetett egy kicsit és a távolból vágott rá, de Lancelot arrébb gurult onnan, így a földbe vágott. Kinyújtotta bal kezét, amibe nem volt kard, maga mellé és abba is képzett egyet, majd X alakba a kettőt maga elé tartotta. Most Máté komorult el. Lancelot ebből az alakzatból vágott, ezért Máté hátára dőlt, így felette haladt el az X vágás, de már Lancelot felette volt a levegőben és két kardal csapott. Oldalra gurult, így a földbe csapott, majd Máté a helyzetet kihasználva fejbe rúgta Lancelotot felállásból. Majdnem eldőlt Lancelot, de emgtalálta az egyensúlyát, és már támadt is, viszont Máté elkezdett vágdosni a levegőbe, amik, elől ki kellett térnie, így a támadása megakadt. Ezzel sakkban tartotta, majd bal kezéből lőt kis sárga lézersugarakat, amik eltalálták, és felkavarták körülötte a portz, így vágott még hármat a levegőbe. A füst lassan szét széledt, Lancelot ott állt, bal kezét lógatva, jobb kezével pedig a mellkasához húzva fogta a kardjait. Ideges volt, majd hirtelen visszaszívta a két kardot, csak ezután látta meg Máté, hogy a mellkasán van egy vágás.
- Most halsz meg!- kiáltotta el magát Lancelot, jobb kezébe egy zöld sugárgömböt csinált és Máté elé lőtte, amitől Máté hátra csapódott, de gyorsan felállt, de a füst miatt nem látott semmit. Hosszú másodperceken belül elszállt a füst, és nem találta sehol.
- Elemenkült a gyáva.- mérgelődött magába, majd ezután hirtelen a közelben megérezte, hogy egy erősebb és két gyengébb erő harcol egymás ellen a főtér környékén. Futásnak eredt, de pár másodperc múlva, megállt, és pár másodperc alatt végig gondolta, hogy vissza menjen Andrist megnézni, végül inkább tovább futott.

-Főtér-

Rigó és Kreg össze csapott, amiből Rigó vesztesen került ki, így hátra esett pár métert, de fel is állt és újra neki támadt. Ütögette Kreget, de ő mosolyogva védte ki őket, miközben lassan hátrált. Közben Szabolcs oda ment Fannihoz, aki Timi mellett guggolt.
- Ne aggódj, védem innentől én, te inkább menj Attilához és kösd be a sebeit.- mondta neki. Fanni bólintott majd átfutott hozzám. Én egy virágtartónak támaszkodva figyeltem Rigó harcát, észre se vettem, hogy átjött Fanni, csak amikor leguggolt mellém.
- Feküdj le, úgy megtudom nézni a sebeidet.- mondta nekem. Én kicsit elmosolyodtam, még a számon is vér folyt.
- Ne nézd meg..., elég durva sebek... meg szerintem már elállt a vérzés.- feleltem neki, de ő már le is lökött a földre. Látszott, hogy tényleg elfogta az undor és a kétségbe esés amikor meglátta valójában a sebeket.
- Asszem... most kicsit alszok.- mondtam neki.
- Nene! Csak ne aludj. Ezzel, hogy megmentettél megnőtt az esélyed 60%-al!- mondta nekem mosolyogva, de könnyes szemekkel.
- 60%? Akkor megdupláztam. Várj... mindjárt leszuratom magam érted... és már lassan 100%-nál vagyok.- mondtam neki poénosan.
- De buta vagy.- mondta szipogva, de mosolyogva.
- Na de tényleg alszok... Holnap találkozunk.- mondtam és letettem a fejem.
- Nem! Ha most elalszol akkor vissza esel 40%-ra.- mondta nekem.
- Ez... Zsarolás nem gondolod?- kérdeztem tőle mosolyogva, de már becsukott szemekkel.
- Nem érdekel. Csak ne hagyj most itt!- mondta már sírva.
Közben Rigó ütést színlelt, amit védeni akart Kreg, de közben rúgott is egy köríveset, ami eltalálta a lábát, így kiesett az egyensúlyából, ezt kihasználva ütött a bal kezével, ennek hatására a földre esett Kreg. Rigó két lézerdiszket csinált és rádobta, de elcsapta őket az oldaluknál Kreg, farkával meg közben Rigó bal lábát összetekerte. Felállt, és elkezdte pörgetni maga körül Rigót aki elesett közben és próbált kiszabadulni, de nem sikerült neki. Kreg röhögött pörgetés közben, majd magához húzta és pofán verte, közben elengedte, így hátra esett Timiékkel egyvonalba. Nehezen feltápászkodott és megindult újra ütésekkel, amiket Kreg könnyedén védett. Hirtelen mind ketten abba hagyték a harcot és Timi felé néztek, én is meg Fanni is. Ott volt Szabolcs, aki Kreg felé nyújtotta két kezét, amiben egy fehér elektromos sugárgömböt csinált, amiben óriási erő volt. Rigó elöbb észbe kapott, így bal kezével arcon ütötte, amitől majdnem elesett, de talpn bírt maradnia, viszont Rigó mögé ment, átfogta Kreget és magához szorította, bal lábával pedig rálépett a farkára.
- Lődd Szabi! Én tartom!- kiáltotta Rigó. Szabolcs meglepődött ezen.
- Mit csinálsz?! Ezzel magadat is megölöd, menj onnan!- kiabálta neki vissza.
- Nincs más út, ha kitérne előle akkor az utolsó esélyünknek is lőttek! Lődd, nem bírom tartani sokáig!- kiabálta vissza neki, aki minden erejét abba rakta, hogy erre a pár másodpercre megtartsa Kreget. Kreg az próbált kiszabadulni kétségbe esetten, de nem sikerült neki.
- Rigó ne tedd!- kiabáltam neki, Timi és Fanni is értetlenkedve nézte az eseményeket.
- Bocsás meg barátom.- mondta bekönyesedett szemmel Szabolcs és még erősebbé tette a lövést, közben erőlködve ordított. Rigó az lélekben felkészült a halálra, amikor hirtelen az erőtér leállt Szabolcs körül. Mind a négyen (én, Fanni, Rigó és Kreg) értetlenkedve néztünk, hogy mi történt. Szabolcs kezéből eltünt a sugárgömb és sápadt arcot vágott, mellette Timi nézte lélegzet visszatartva a két kezét a szája elött tartva. A hátából vér csöpögött le, majd pár másodperc múlva a mellkasából egy zöld sugárkard hatolt át. Erre felkiáltott fájdalmában, ami közben vér is kijött a szájából. A kard lement a hasáig, majd eltünt.
- Hmm, mint kés a vajon.- szólalt meg egy hang.- Nem nézhettem tétlenül, hogy a barátomat meg akartad ölni.- folytatta. Szabolcs meredten állt, vér ömlött a hasából, a mellkasából. Mindannyian elképedve néztünk mi van, egyedül Kreg mosolyodt el, aki kiszabadult egyúttal Rigó fogásából, és könyökével Rigót a földre küldte. Majd Lancelot, aki átszúrta Szabolcsot hátba rúgta, így a földre esett. Meglátta Timit, elmosolyodot, és bemutatkozott neki lehajolva. Timi nem talált szavakat, még mindig Szabolcsot nézte. Kreg egy sugárgömböt képzett a jobb kezébe, és Rigó felé tartotta.
- Kreg elég volt a móka mára, most el kell mennünk azonnal.- mondta Lancelot.
- Rendben.- felelte Kreg, és kilőtte a sugarat Rigóta, ami elcsapta a városházába. Felugrottak mind ketten a tetőre és eltüntek. Timi az oda kúszott Szabolcshoz, és lökdösni kezdte, hogy keljen fel, de nem mutatta élet nyomait, és a vértócsa körülötte se volt bíztató.
- Szabolcs...- mondtam halkan mérgelődve, a könnyeimet magamban tartva. Fanni oda futott sírva és ő is rángatni kezdte, hogy keljen fel, majd megjelent rohanva Máté, aki ahogy meglátta Szabolcsot ott feküdni, lelassított.
- Neeee.- mondta magának és oda futott a két lányhoz, akik körülvették őt. Letérdelt Szabolcs elé és két öklével tartotta a fejét, mérgelődött. A városházából kimászott Rigó, össze-vissza dőlöngélt, jobb kezét Szabi felé tartva.
- Nem, nem, ez nem lehet!- mondogatta, majd ahogy a közelbe ért ő is letérdelt.- Te voltál a legjobb barátom, nem hagyhatsz itt!- idegeskedett tovább, de Szabolcs életelenül feküdt. Rigó feleszmélte, hogy barátja halott, de pár másodperc múlva kifeküdt ájultan. Jöttek a mentők és a rendőrök.

-Kórház-

A kórházban ébredtem fel, sebeim bekötve és tiszta volt. Mellettem feküdt Andris, aki úgy szintén átvolt kötve. Előttem Rigó, ő mellette pedig Timi. Andris és mellettem ült Fanni, aki ahogy észre vette hogy felébredtem rögtön átkarolt.
- Mi történt, hogy kerültünk ide?- kérdeztem tőle, de nem válaszolt.- Hol van Szabolcs?- folytattam a kérdést. Erre abba hagyta az ölelést és arcán látszott a szomorúság.
- Meghalt... Szabi meghalt.- mondta és elkezdett sírni. Újra átölt és rajtam sírt, én szememben is előjött a könny, de vissza fogtam és csak simogattam a haját és próbáltam nyugtatgatni. Ezután bejött Máté Réka oldalán. Réka oda ment hozzá és átölelte, majd kivitte, hogy had bőgje ki magát. Máté zsebre dugta a kezét, ő is szomorú volt.
- Máté.- szólaltam meg. - Nem hagyjuk, hogy büntetlenül megússzák.- mondtam neki.
- Abban biztos lehetsz.- helyeselt Máté, közben mind két lány sírva fakadt kint, ezért mondta Máté, hogy kimegy hozzájuk, én bólintottam, majd amint kiment elkezdtem gondolkodni a tegnapról. Nem éreztem nagy bűntudatot Bence megölése miatt, és ez a harc teljesen elterelte a figyelmet erről, rá lehet fogni, hogy Kregék ölték meg. Viszont az egyik legjobb barátom itt életét veszette, ami nagyon bántott.

-1 nappal a verseny elött-

Egy vonatra szálltunk fel, ami Pestre visz. Ott voltam én, Máté, Rigó, Andris, Fanni, Timi, Réka és Gál Zoli abba a vágányba. Mindannyian lehangoltak voltunk. A két 4-es ülést foglaltuk le, a jobb oldaliban ültem én, mellettem Máté. Elöttem Fanni és ő mellette Réka. A másik oldalon Timi ült Rigó mellett, aki ráhajtotta a fejét, elötte pedig Andris ült, ő mellette pedig Gál.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat