Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Fight Club II. 4. rész

-A II. Bajnokság selejtezője-

- Budapest -

Elmentünk a szálláshelyünkre, amit a versenyzőknek biztosítottak, pár száz méterre a stadiontól. Letettük a cucunkat, és kipihentünk magunkat. Gergőt nem volt ott, amin csodálkoztunk.

- A verseny napja-

Átöltöztünk a harci ruhánkba, már aki a harcolni ment és átsétáltunk a stadionba, ahol óriási tömeg volt. Besétáltunk, a kör stadion közepén egy 40x40m-es aréna volt, két oldalt egy kisebb páholy, amibe 10 ember ülhetett, a mi oldalunkon ott állt Gergő karbatett kézzel a páholy falának nekidőlve. A közönség a mi csapat nevünket skandálták, hisz mi voltunk a hazai csapat.
- Hát Szabolcs?- kérdezte iledelesen Gergő, de látszott, hogy nem érdekelte.
- Ő nem tudott jönni. Összetűzésbe keveredett Lancelottal.- válaszoltam sóhajtva.
- Lancelottal? Érdekes...- jegyezte meg Gergő, de már a közvetítő elkezdte a beszédét. Fanni, Gál, Timi és Réka beült a páholyba, mi állva figyeltük, mit mond. Kiderült, hogy ebben a mérkőzésben sorsolással lesz eldöntve ki harcol kivel, és a győztes bent marad a játékba. Akinek elöbb fogy el az embere, az veszít. Ha döntetlent játszik az egyik páros, akkor azok már nem harcolhatnak.

Kószák - Elementálok

A stadium két oldalán egy 100x100cm képernyő volt, ami kiírta a két csapat nevet egymás mellé, alatta meg 1-1 kép volt a csapatból. Elkezdett gyorsan váltakozni, és egyre lassult. Kószák csapatából Gergő, Elementálok csapatából Rendo.

Gergő: 187 cm magas, rövid barna haj, zöld póló, fekete melegítő, két kezén egy-egy fekete karszalaggal.

Rendo: 175 cm magas, vézna, rövid fekete haj, fekete selyem nadrágot, barna bőrmellényt viselt.

Rendo magabiztosan felsétált az arénára, Gergő úgyszintén. Nem szóltak egymáshoz, Rendo még rá se nézett az ellenfelére, majd elindult a harc. Egyikük sem rohant neki a másiknak, csak álltak egymással szembe.
- Na mi az, miért nem támadsz?- kérdezte Rando pár másodperc után.
- Jobban kifáradnék az oda jutásban, mint a mi harcunkban, így neked adom a kezdést.- válaszolta Gergő, amitől Rando teljesen elképedt, majd beidegesedett.
- Igen? Ahogy akarod, de ne várd, hogy kegyelmezzek neked! A földek urával kezdtél ki!- tört ki magából és elkezdett mozogni az egész stadion. Rendo két kezét maga mellett tartotta befeszítve és közbe sátánian nevetett. A nézőközönség megrémült, és kapaszkodtak a székekbe, nálunk a lányok is megijedtek, de Andris eléjük ment és nyugtatgatta őket.
- Gergő, igazán csinálhatnál már vele valamit!- szóltam oda neki. Gergő eddig meg se mozdult, de erre felfigyelt.
- Ahogy akarod.- sóhajtotta, jobb kezét Rendo felé fordította és egy fekete sugárgömböt lőt rá. Rendo annyira elvolt ragatatva saját erejétől, és a közönség sikolyától, hogy észre se vette, így telibe találta a testét, amitől kicsapódott az arénából, a földrengés abba maradt. Mindenki elcsodálkozott ezen a lövésen, főleg mi (Kószák csapata), mivel ilyen erőset még nem is lőtt előző bajnokságban, az ereje drasztikusan megnőt azóta.
Rendo feltápászkodott a földről, a bíró elkezdte a számolást. A föld körülötte elkezdett mozogni és felment rá, végül felugrott az arénába teljesen más öltözékben. Testét föld páncél vette körül, két öklét pedig 5cm-es földkarmok díszítették.
- Védelmemet megnöveltem, ahogy az erőmet is. Még egyszer nem esek ebbe a csapdába!- jelentette ki Rendo és futva támadt, kezét döfésre hátra vitte. Gergő még mindig ugyan ott állt, és nem zavarta, hogy egyre közeledett Rendo. Amikor már csak pár méter volt köztük, Gergő hirtelen újra kinyújtotta a jobb kezét és egy sokkal erősebb sugárgömböt lőtt rá. Rendo ezt kivédte volna a karmaival, de azt áttörte a sugár, és újra a mellkasát találta el, ahol a páncél volt. Nagy füst kerekedett ki, amiből kicsapódott Rendo, a páncélja darabjaival együtt kiesett az arénából. Mellkasa vérzett, de nem halálos sebet kapott. A számlálás elindult, Rendo félelemtől csodálkozott, így a földön maradt.

Kószák - Elementálok: 1 - 0

Rendo felállt és elsétált a kispadra, csapattársai idegesek voltak rá, de belátták, hogy nem volt esélye. Gergő visszasétált közénk, mi meg ámultunk, a közönség meg éljenzett.
- Gergő... Ezt hogy csináltad? Szinte megkétszerezted az erődett!- mondta értetlenkedve Andris.
- Tudom. Egyszer talán ti nektek is felszabadul az erőtök, ha eljön az idő.- felelte. Ebből rájöttünk, hogy neki sikerült.
- Ja és mellesleg az előző bajnokoknál 1-el kevesebb ember van. Elintéztem az egyiket.- folytatta, amitől mi még jobban csodálkoztunk.
- Nem rossz, de mi nekünk csak ennek a bajnokságnak a győzelme fontos.- mondtam neki. Közben elindult a sorsolás a nagy képernyőn, ellenfél csapatából Pacifiko, tőlünk újra Gergő.
- Micsoda meglepetés.- jegyezte meg nekünk Gergő. - Még egy győzelmet felírhattok nekünk.- mondta és már az arénára lépett.

Pacifiko: 170 cm magas, felfele álló szőke haja van. Kék egybefüggő ruhája volt fekete mintákkal.

Pacifiko már az arénán állt mérgesen, Gergő ugyanolyan higgadt volt, mint az elöbb.
- Most megbánod, hogy az előző meccsen megaláztál minket!- mondta idegesen Pacifiko, mire Gergő elmosolyodott.
- Tiéd az első támadás. Remélem jobban kihasználod mint a társad.- mondta. A mérkőzés elkezdődött, Pacifiko idegesen állt egy helyben, figyelte Gergőt és gondolkozott azon, hogy győzhetné le és szerezhetné vissza a becsületüket.
- Csinálj már valamit, mielött én kilőlek a pályáról!- szólalt meg egy idő után Gergő.
- Ahogy akarod!- felelte Pacifiko és erejét az egész arénára kiterjesztette, egy négyzettel bezárta, halványkék színű, de átlátszó volt, majd hirtelen fentről víz kezdett el bezúdúlni, ami pár másodperc alatt már Gergő csípőjéig ért.
- Amint látod én a vizek ura vagyok, és most belefolytalak a vízbe!- ordította Pacifiko, hogy a víz hagját legyőzze. Gergő hátra úszott az aréna végébe, közben vett egy utolsó levegőt, mivel 3 méter magasra csinálta meg a kockát Pacifiko. Elkezdte ütögetni a pajzsot, de nem tört ki, így a terve, hogy így eltüntesse a vízet kútba esett. Vissza tekintett Pacifikora, aki önelégelten nevetett a víz alatt, úgy látszott ő tudd lélegezni a vízben. Mi kívülről szemléltük az eseményeket, és szorítottunk Gergőnek, nagyon mást nem tehettünk. Gergőnek fogyott a levegője, így kinyújtotta a kezét Pacifikora ökölbeszorított kézzel és egy óriási örvényt csinált. Pacifiko belekerült, majd felnyomta a tetejének az erőtérnek. Nem történt semmi a következő másodpercekben, de végül áttörte a tetejét, így a pajzs felbomlott, és a víz 5 másodperc alatt szétfolyt közénk. Így Gergő már a tornádóját tartotta, ami vízzel volt tele, majd felökte teljes erőből, és elengedte a tornádót. Pacifiko megviselten esett le a küzdőtérre nagy sebességgel, de a körülötte lévő víz segítségével egy csúszdát képzett, így nem frontálisan ütközött, hanem gurulva egyenesen Gergő elé, aki a pólójánál fogva felemelte és egy jobb egyenessel az aréna végéhez ütötte. Pacifiko nagy nehezen felállt, de Gergő már ott volt elötte, és hasba ütötte. Térdre esett volna, de megfogta a jobb kezével haját és felemelte, majd bal kezével egy fekete sugárgömböt csinált amit a hasához tartott.
- Gergő hagyd, már nem képes harcolni, ne végezd ki!- kiabálta hátulról neki Máté.
- Az hagyján, de ha megmered ölni, te is vele mész!- mondta Norton, aki harcipozicióba állt, és jobb kezében egy tűzgömb volt. Gergő kidobta az arénából pacifikot, de a bal kezét még mindig felé nyújtotta a feketesugárgömbbel. Ment a visszaszámlálás, Gergő nyugodt volt, még vizesen is, Norton viszont izzadt, és dobogott nagyon a szíve. Ez a tíz másodperc egy óra volt számára, de végülis Gergő nem lőtte le Pacifikot, ami miatt fellélegzett, de nem vette észre, hogy Gergő jobb keze a bal alatt volt és ott is csinált egy fekete sugárgömböt, ami a 10 másodperc leterte után 1-2 másodperc után kilőtt rá. Norton hátra csapódott és a földet felmorzsolta, és a hasán is egy seb ékelődött.
- Te engem ne fenyegessél, értetted?- mondta neki Gergő és vissza indult hozzánk. A közönség éljenzett, de Gergő ezen húzásán egy páran meglepődtek.
- Megőrültél?- kérdeztem tőle, ahogy visszaért.- Ezért ki is zárhatnank minket!-
- Ne agódj, nem zárnak ki, megkaptuk a 2. pontot, max a selejtezőn többször már nem harcolhatok.- felelte Gergő.

Kószák - Elementálok: 2 - 0

A kommentár mondta, hogy meg kaptuk a pontot, viszont Gergő a mai nap már nem harcolhat, ahogy Gergő azt megjósólta. Újra sorsolt a gép, tőlünk Rigót, ellenfelektől Igort mutatta a képernyő. Rigónak megállt egy másodpercre a szíve, ahogy meglátta magát, de nem tétovázott sokáig és felment az arénára. Igor már ott állt készen a harcra.

Rigó: 186 cm magas, tüsi szőke haj, szürke póló, fekete-szürke térdig érő rövid nadrág.

Igor: 181 cm magas, lógó fél-hosszú fekete haja van. Egy fekete alapon zöld mintás zakót viselt, fekete gyűrt nadrággal.

Rigó átmozgatta vállát, lábát, Igor oldalt állt vele szemben, majd elkeződött a harc. Rigó gyorsan rárohant, de hirtelen az arénából túskés indák szúródtak ki egyenes a támadóra. Felszínes vágásokat szerzett ezzel, és értetlenkedve nézett az kiálló indákra. Vér jött az arcából, a kezéből, pár bordája közül.
- Ha ebből nem jöttél volna rá, én a növényzetek mestere vagyok.- hallotta meg Igor hangját. Mérges lett és jobb kezébe egy sárga lézerdiszket csinált, amivel elvágta az indákat és futott tovább Igor felé, aki a bal kezét kinyújtotta, és a zakója újából újabb tüskés inda jött elő, ami átfogta Rigó diszkoszos kezét. Megrántotta, és a tüskék behatoltak a kezébe, amitől felordított és térdre esett, de végül sikerült elvágnia diszkosszal az indát. Letekerte a kezéről, és megnézte sebeit, amik véreztek. Meghalotta Igor nevetését, amitől újra beidegesedett és rádobta a diszkoszt, ami egyenesen igor fele ment, és Igor látszólag nem mozdult. Amikor fél méterre volt tőle, egy inda újra jött az arénából és átszúrta a diszkosz közepét, majd elcsapta oldalra.
- Lásd be, nincs esélyed ellenem.- mondta a nevetés után Igor, de Rigó újra rohant és elért Igort, így egy ütést mért rá, de leguggolt Igor, és háta mögül egy óriási virágfejbe ütött, ami kinyitotta a tüskés száját és bekapta Rigót. Mindenki meglepődött az arénába, még mi is, és izgultunk mi lesz vele. Igor felállt és megsimogatta a virágját, ami nem mellesleg az aréna kövei közül jött elő. Hirtelen a virág szétrobbant Rigó nagyerejű sugárgömbjének köszönhetően, amitől igor is hátrébb csúszott és kettős fedezékbe vonult, de egy köríves ütéssel elütötte, amitől a földre került. Gyorsan talpra állt Igor és hátrált pár lépést, eddig Rigó két kezébe 1-1 sárga lézerdiszkoszt csinált és megindult Igor felé.
- Na most van vége!- ordította el magát Igor és Rigó lábai elött rengeteg inda körbefonta lábától kezdve a nyakáig. A földrezuhant és mocorgott, majd a kezében lévő diszkekkel felszabdította mind két kezét, ám ekkor újra jött még több inda és betekerte. Tehetetlenül mocorgott, elkezdődött a számlálás. Újra kivágta kezeit, de még több inda jött a helyébe így nem szabdult ki. Leszámolták a 10-et, így vesztett Rigó. Az indák visszamentek az aréna lapjaiba, és onnan vissza Igor zakójába.
- Voltak jó mozdulataid, de ellenem nem volt esélyed.- mondta Igor és lesétált az arénáról. Rigó felállt, ruhúja szét szagatva, vér csöpögöt róla.

Kószák - Elementálok: 2 - 1

- Hé, jól vagy?- kérdezte tőle Andris, de Rigó duzzogva elsétált mellettünk és leült a legszélére a páholynak. Timi oda ment hozzá megvígasztalni, eleinte nem engedte neki, de végül hagyta magát, mert örült Timi társaságának, igaz jobban ha győzve jött volna vissza. Jött a sorsolás, tőlük Nortont, tőlünk Szabolcsot kérték. Ezen mindenki ledöbbent a társaságunkból, de kiderült, hogy véletlenül Andrist vették le a harcosok közül, nem Szabolcsot és nem állt a vezetőség szándékába ezt kijavítani, mert hogy mi tévedtünk, szóval Andris nem harcolhat ezen a bajnokságon és mivel Szabolcs nem állt ki harcolni, így elvesztettük ezt a mérkőzést.

Kószák - Elementálok: 2 - 2

Norton nevetett magában, és lelépett az arénáról. Mindanyian felháborodtunk, a közönség is, de a vezetőség nem változtatott a döntésén.
- Kettőt nyertünk, ők egyet, mégis ők vannak többen. Nem rossz.- mondtam társaimnak. A gép újra sorsolt, tőlük Márkot, tőlünk engem mutatott.

Attila(én): 192cm magas, tüsi barna haj, piros póló fekete melegítővel és bal kezén egy zöld karszalag.

Márk: 178 cm magas, fehér hátig érő haj, világoskék zakó fehér mintákkal, fekete nadrág.

Mind ketten felléptünk az arénára és vártuk a kezdést. A bíró elindította a harcot, de én vártam, hogy az ellenfelem mutassa meg mit tud.
- Látom kicsit feszült vagy. Lehűtelek téged.- mondta Márk és hirtelen megfagyasztotta az arénát, vele együtt a lábamat, és az arénát ő is befogta egy négyzettel, csak ő jéggel. Hirtelen nagyon hideg lett minden, bántam, hogy nem a pulcsimban mentem fel harcolni, majd éreztem, hogy kezd a jég megnőni, ami már lassan a térdemig ért.
- És most búcsúz el az élettől! Aki velünk ujjat húz, annak vége!- kiáltotta el magát és jobb kezébe egy jéglándzsát képzett és rám dobta. Jobb kezembe vezettem az erőmet, ami zölden káprázott, és amint elért a lándzsa, a hegye oldalába ütöttem, ezzel eltörve és kihárítva a támadását.
- Huh, ennél azért többre lesz szükséged!- mondtam neki dideregve.
- Óhajod számomra parancs.- felelte és mégegyet csinált és rám dobta és még kettőt dobott, amilyen gyorsan tudott. Közeledtek egymás után a lándzsák, egy pillanatra kétségbe estem, de utána kinyújtottam a jobb kezemet, amibe sárga sugárgömböt tarottam, majd kinyitottam a tenyeremet és kör alakba szétterjedt a sugárnyaláb, ami a közeledő jéglándzsákat elolvasztatta.
- Látszik, hogy ez csak jég. Na de elég a játékból.- jelentettem ki és két kezemet magam mellé befeszíve húztam és egy erőteret csináltam magam körül, ami elolvasztata a jeget körülöttem.
- Csak jég? Lássuk ezek után, hogy fogod látni a dolgot!- kiáltotta vissza és jobb tenyeréből folyékony jeget lőtt, ami beterített, és azonnal megfagytam, legalábbis az erőterem körül fagyott meg minden. Ekkor abba hagytam az erőterem fenntartását, hogy ne olvasszam meg, hadd higyje azt, hogy meg vagyok fagyva, és jobb kezembe egy fehér, villámló sugárgömböt képeztem, amit magam mellett tartottam. Márk diadalmasan elém jött, és mosolyogva rázta a fejét.
- Pár perc és leállnak az élet funkcióid. Ezt megvárom, és utána eltüntettem körülöttünk a jég váramat.- mondta a "megfagyott" testemnek, ám hirtelen megrepedt a jégtakarók körülöttem, majd egy másodperc múlva széttört és elcsapódott az összes irányba. Márk maga elé tette a kezeit, hogy védje magát a repülő jégdaraboktól, ezt kihasználva rádobtam a fehér sugárgömbömet, de ezt észre vette. Bal kezével oldalra akarta csapni, de a sugárgömb szétfolyt a kezén és ráment a testére, és egy elektromos aura elkezdte rázni őt. Pár másodpercig rázkódott, majd felrobbant, így füst keletkezett, ami mögül előcsúszott a jégen. Még mindig rázkódott egy kicsit. Én kihasználtam ezt, és megnöveltem az erőteremet az egész arénára, így felolvasztottam és széttörtem a körülöttünk lévő jégbázist. Ettől egy kicsit elfáradtam, így lihegni kezdtem, és még mindig dideregtem, majd ránéztem az ellenfelemre, aki továbbra is feküdt. A bíró elszámolt 10-ig, és még mindig nem állt fel, így megnyertem ezt a kört. A közönség tombolt, Igor felsétált az arénára és felsegítette Márkot, majd levitte.

Kószák - Elementálok: 3 - 2

Intettem két újjal a szurkolóinknak, majd lesétáltam az arénáról.
- Mi történt ott bent? Semmit sem lehetett látni.- adta a tudomásomra Máté.
- Semmi különös, viszont nagyon fázok. Adjátok a pulcsim.- feleltem és mondtam a lányoknak. Fanni felállt és a páholyban lévő fekete pulóveremet rám adta (cibzáros).
- Nem akarsz leülni mellém?- kérdezte tőlem Fanni.
- Most nem kösz. Lehet, hogy megint nekem kell harcolni.- válaszoltam neki. A gép sorsolt, tőlünk Mátét, az ellenfeleink közül Igort választotta.
- Sok sikert Máté!- adtam neki a jó tanácsot.
- Ja, köszi. Talán az segíthet.- válaszolta nekem. - Figyelj nem tudnád ezt a kettőt legyőzni?- kérdezte tőlem Máté.
- Mi?- kérdeztem meglepetten.
- Semmi, csak vicceltem. Igort elintézem!- mondta humorosan és felugrott az arénára. A lányok kicsit elmosolyodtak, meg Andris is. Rigó az még mindig a szélen volt Timivel, de erősen figyelte a harcokat. Fanni leültett így ülve figyeltem. Átölelt engem szorosan, azon ürügyből, hogy melegítsen, ami jól esett. Réka Máté után kiáltott, hogy ha nem nyer megrúgdossa, ezen Máté nevetett, de azután már csak az ellenfelére koncentrált.
- Reméljük neki sikerülni fog győznie.- hallottuk meg Gergő hangját. Mi is reméltük, főleg én.

Máté: 182 cm magas, szürke póló, kék szakadt farmer. Fél hosszú barna haja felfelé áll.

A bíró elindította a mérkőzést, Máté már rohant is. Igor újra alkalmazta a kicsapódó indákat az arénából, de Máté mielött elérhette volna a földből, elugrott onnan és szaladt tovább. Még több inda vágódott ki, de mindegyik elől sikeresen elugrott, addig amíg el nem érte Igort. Ugrásból ütött Igor felé, de hirtelen vagy 10 inda felcsapódott, ami így kivédte Máté támadását. Még több inda jött fel, ami Mátét egy fél négyzetbe hozta, és az eddigi indák düfésként jöttek felé. Máté gyorsan észre vette ezt, így jobb kezét az indák felé, bal kezét meg Igort védő indák felé nyújtotta. Felordított és két kezéből kék sugárnyaláb csapódott ki, ami szétégette az indákat és Igort is eltalálta. Kicsúszott az arénából, és mozdulatlanul feküdt a pázsiton. A számláló elindult, de továbbra sem mozdult.
- Ez gyors volt.- jegyeztem meg meglepetten. Rigó az újra bevágta a durcit, a lányok meg éljeneztek és tapsoltak, a közönség is meglepett volt, jobb harcot vártak. A számláló elérte a tizet, nyertünk, ebben a pillanatban Máté megfordult és jött volna felénk, de egy inda átszúródott a lábán, majd pár másodperc múlva Igor kihúzta belőle.
- Egy kis búcús ajándék.- mondta a földön fekve Igor, aki piszkos és kormos volt, majd a földön maradt. Máté térdre rogyott és erősen szorította a lábát. Jöttek a helyi orvosok és felvették a hordágyba.

Kószák - Elementálok: 4 - 2

Az inda kicspódásakor a közönség felhőkölt, Réka örömsírása kétségbe esett sírásba ment át, mi pedig meglepődtünk a szemétségükon. Jött a következő sorsolás, tőlük már csak Norton maradt, így nem volt kérdéses, tőlünk viszont újra Mátét sorsolták ki, mivel győztesként ment ki a harcból. Ez is idegesített minket, hogy egy ilyen seb láttán nem lehet kihúzni az embert, és mivel nem volt képes állni, így feladtuk azt a harcot.

Kószák - Elementálok: 4 - 3

-Hát akkor ez a mindent eldöntő harc, igaz hogy ők csak egyszer nyertek.- jegyeztem meg magamban hangosan és felléptem az arénába. Andris és Réka bement Mátéhoz a mentősátorba, Gergő maradt a helyén és figyelte az arénát, mellé pedig Fanni állt, látszott hogy ő is izgult. Rigó és Timi továbbra is a sarokban ültek, Rigó szapulta magát, de Timi bizonygatta, hogy ha nem tekerte volna be őt Igor, legyőzte volna.
- Hé Attila. Egy lövésből a földre terítettem. Nem lesz nehéz legyőznöd.- bíztatott Gergő. Én némán néztem Nortont, akin még mindig rajta volt a sátáni mosoly.

Norton: 183 cm magas, világosbarna lefelelógó félhosszú haj, piros zakót viselt melynek fekete mintái voltak és fekete bőrnadrág. A mellkasa kormos volt Gergő lövésétől.

- Remélem tudod, hogy most harcolnod is kell, nem az öledbe kapod a győzelmed.- szóltam hozzá.
- Legyőzlek simán, szóval nem is kell.- válaszolta, amitől beidegesedtem. A harc elkezdődött, és lángcsóvák törtek elő az aréna sarkaiból, majd körbe vett minket négyzet alakban.
- Nektek ez a mániátok, hogy körbeveszitek a harcmezőt, vagy mi?- kérdeztem kicsit mosolyogva, de választ nem kaptam. Norton két kezében lángoló gömböket tartott, amiket maga elé dobott, és abból lángcsóvák törtek elő, amik felém jöttek. Elugrottam az útjukból és elindultam Norton felé, közben éreztem meg, hogy milyen meleg is lett itt. Amikor már csak pár lépésre voltam tőle, két kezét maga elé húzta, tenyerei összeértek, és két oldalról a tűz átérte egymást, így engem is. Elvesztettem a látó szögemből Nortonr, de vakon megpróbáltam ütni, de már nem volt ott, viszont a két tűznyalábból kiértem. Köhögtem egyet, és leporoltam a ruhámat. Újabb lángcsóvák jöttek ki a tűzből, amik elől arrébb ugrottam. Zavart a növekvő hőmérséklet, és hogy nem láttam az ellenfelemet. Jött a következő lángcsóva felém. Leguggoltam, és felugrottam az égbe, így nem talált el, viszont megláttam Nortont, aki a tűz mögött állt. Jobb kezembe egy sárga sugárgömböt csináltam, amibe sok erőmet belevittem és rádobtam. A becsapódás elött vette észre Norton, hogy a levegőbe vagyok, így eltalálta a sugárgömb, ami szétrobbantotta az aréna tetejét, a lángokat meg a sok feltörő por eloltotta. Vissza értem az arénába, a lendület miatt letérdeltem. Ekkor éreztem, hogy már tényleg fáradt vagyok, viszont meghallottam a vissza számlálást, ami azt jelentette, hogy a földön fekszik Norton. Leszámolta a tizet, így megnyertem. A por közben elszállt, a közönség meg tombolt, tetszett nekik ez a támadásom.

Kószák - Elementálok: 5 - 3

Lesétáltam az arénáról, Fanni rögtön átölelt és látszott rajta, hogy nagyon örül a győzelmemnek. Gergő elismerően nézett rám, még Rigó és Timi is oda jött hozzánk gratulálni. Máté is kijött a sátorból, jobb oldalán Andris, bal oldalán Réka vitte, ők is közénk jöttek. Össze tettük mindannyian a kezünket, majd egy "Hipp hipp hurrá"-val fellendítettük. A közönség erre is nagy tapsviharba szállt. Andris, Máté és a lányok vissza integettek nekik, amikor elindultunk a szálláshoz.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat