Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
8. hét

Hétfő

Azt álmodtam, hogy apám kocsijával mentünk, hátul ültem én, Dani, elöttünk Béci és Robi. Elméletileg még Gergő is mellettünk volt, de nem találtuk, végül kopogott a csomagtartóból, hogy ő ott van. Megérkeztünk a TPG-be, ami hirtelen olyan lett mint a Roxfort és megtámadtak minket valami szellemek. Próbáltunk végezni velük, de nem sikerült, végül egyik terembe beszívott valami, ami kdierült, hogy Hermióne volt és elmondta, hogy mivel győzhetnénk le. Kinyitottam az ajtót, Móriába kerültünk és a varázspálcámmal "Inferno"-t kiálta lőttem az emberek lába elé, mivel 9 láthatatlan szörny volt, ami az emberek lábára tapad. Abban a pillanatban, ahogy eltaláltam az egyiket, a láthatatlanság megszűnt, és meghalt. Lövöldöztem az emberek lába elé, és kinyírtam őket, egyiknél kettőt lőttem, de kiderült, hogy nála nem volt, viszont éreztem, hogy az én lábam nagyon fáj, így oda is lőttem, és az óriási dagadt ördög is meghalt, így már csak egy volt. Kifutottunk abból a nagy teremből, és ott volt az utolsó, amit lelőttem egy Infernoval, és hirtelen a sötét Mória kivilágosodott és újra a TPG 1. emeletén találtam magam az auolánál.

Iskolában elmaradt az angol, és nem vittem tesi cuccot, sikeresen túléltem a mai napot. Holnap Irodalom és Nyelvtan az, amitől tartani kell.

Kedd:

Irodalomból felszólított a tanár, hogy mondjam fel a verset. Nyögve nyelősen elmondtam, de mondta, hogy újra ki fogja kérni tőlem. Összesen 5 embert kért ki... Nyelvtant túléltük. Holnap Német szódolgozat, amire puskát fogok írni, meg irodalom házi kell. Majd meglátjuk, hogy megcsinálom-e. 78 nap és nyáriszünet.

Szerda:

Azt álmodtam, hogy én, Gergő meg Szöcsi megyünk a gáton, és marihuánát add nekem, hogy én vigyem be a Verseghy könyvtár feletti kollégiumba, hogy ott elszívjuk. Ahogy mentünk, Szöcsi elől volt, én középen, Gergő hátul. Átmentem a riasztós ajtónál, ami elkezdett csipogni.
- B*zd meg, hogy tudtad ezt elrontani?!- kiabálta nekem Szöcsi.
- Miért nem szóltál neki, hogy a drogot emelje át!?- kiabálta neki Gergő, és mindannyian szétfutottunk. Kicsivel késöbb újra megpróbáltuk, ekkor átemeltem, de őjra beindult, az őrök jöttek, de kiderlt, hogy el van romolva, így átengedtek minket és felmentünk az egyik kolesz szobába és szívtunk. Volt, hogy valakit vártunk, egy hosszú hajú gyereket, meg kimentünk a sötétbe futkározni, meg menekültünk is.

Iskolában nem volt semmi, kémiát amit írtam nem az lett amire számítottam. Hármast vártam és 4-es lett!!! Irodalomból nem feleltem, így jó napom volt.

Csütörtök:

Unalmasan teltek az órák, fizikából még nem javította ki a TZ-t, mint ahogy a föci tanár se. Életmentős segítség bemutatás volt Osztályfőnökin és pár embernek ki kellett tölteni egy kérdőívet. Holnap nehezebb nap lesz, Matekkal és Irodalommal az élen, Törit meg se említeném.

Péntek:

Matek TZ 4 feladatból 1 teljesen rossz, többiben meg tuti találni fog hibát a tanár. Irodalomból elsőpados volt, Gergő elnevette magát, hogy az egyik barátja ír, így őt is iratta a tanár, töriből Petra önként felelt, így ezen a napon se haltam meg teljesen.
Itthon minibajnokságokon vetem részt honfoglalón, egyszer bejutottam a döntőbe, és utolsó körben megtámadtam a zöld várát, és csak 1 tornya maradt meg, mert elfogultan válaszoltam, különben nyertem volna, de így csak 2. lettem. A bolondok bajnokságán olyan kérdések voltak, amin szétröhögtem az agyam, a legjobbak ezek voltak:
Melyik a helyes? a,1 b,1 c,1 d,1
K*bd be! válasz: 1
Hány angol katona halt meg a 100 éves háborúban? válasz: 4
Melyik levest szerette Mátyás király? a, Bableves b, Húslves c, Tyúkleves d, Zöldség leves válasz: b
Melyik a legroszabb óra? a, Matek b, Fizika c, Angol d, Töri válasz: Matek
Mi van a fehér és afekete között? a, semmi b, szürke c, és d, barna válasz: c
MIÉRT NEM RAKTÁK BE NEKEM A 4 KÉRDÉST AMIT BEKÜLDTEM, ÉS AZ AZUTÁNI 4 KÉRDÉSEMET? válasz: 8
Melyik a nagyobb? 100 v 5? válasz: 100
Összesítve 7 játszmából 4-et nyertem, 2-szer 2. voltam és a legelsőnél meg vesztettem. Helyezésem: 2000 játékosból 326. lettem

Szombat

Elmentem mamámhoz, onnan haza, majd fél 7-re mentünk Viktor háza elé Mátéval, onnan a játszótérre mentünk, ami a Kékangyal mellett van ás átküldtem neki pár zeneszámot, onnan a Pláza mellé mentünk és beszélgettünk az osztályunkról. Fél 8-hoz közeledve elmentünk a buszmegállóhoz, Ádámot felszedni, onnan irány a Kékangyal. A Kékangyal elött volt Szabina, Hegedűs és Erik. Bementünk, miután köszöntünk egymásnak. Ittuk a fröcsöket, majd Szabináék oda jöttek hozzánk, hogy menjünka csocsóhoz. Össze hoztuk, hogy 29 perc múlva ott leszünk és békén hagytak. Ittuk tovább, 5 fröcsöt ittunk összesen, Gál megjött és felhivattuk vele Fannit. Kiderült, hogy nem jön be, így értelmetlen volt, hogy ittam. Réka meg a pasijával volt a városba. Ittunk 2 epres vodkát hárman, majd mondtam, hogy átnézzek Hillerbe. Találkoztam Harasztival, Bordással, Gergővel és Nagy Petivel. Megkínáltak kannásal, azt is ittam, majd játszótérre mentünk. Láttam Beát is hiller elött. Játszótéren beszélgettünk, majd rákédeztem, hogy Ábelékkal találkoztak-e.
Kiderült, hogy igen és mentek Kékangyalhoz. Elmentem, útközben elsétáltam a Szabó tesók és csapatuk mellett, miután elhagytam őket valamin elröhögték magukat, de ez nem volt túl nagy provokáció még. Vissza értem Kékangyalba, ahol Máté és Ádám kint volt, kiderült Máté újra felhívta Rékát, és tudtára adta, hogy nem jön hozzánk. Ott arra gondoltam, hogy kész, így a Réka projektnak fuccsoltak, így nekem is lecsökkent az esélyem. Jövőhéten kiderül. Fetrengtünk a földön Gállal, Ádám bement inni többet, mert ő nem érezte továbbra se a hatást. Szabina kijött és ápolni kezdte Gált, hozott vizet neki, egy Niki nevű csajjal együtt. Kérdeztük, hogy ő hova jár, mondta, hogy tippeljünk. Tiszaparty, Varga, Verseghy, Szecska, Pálfy, Közgé, Gépipari, Épfa, Vízügyi és végül a Sípos Orbán is felhangzott, de egyikbe se. Sokat kérdeztük, hogy akkor hova, mi csak ennyit ismerünk, mondta, hogy a Ruhaipari.
Haza mentem éjfél elött, felmentem az internetre, fb cseten beszéltem Fannival, hogy miért nem jött, meg rákérdeztem Rigóra, hogy neki fent van-e msn-en Fanni. Erre azt a választ adta, hogy nem tiltott le. Pár másodperc múlva Fanni is ezt írta, szóval direkt rákérdezett, ami elég nagy baj, de kiderült hogy nem tiltott le, csak valamiért nem érzékel, bár ki tudja.

Vasárnap

Mamánál ebédeltünk, tesóm mutatott egy régi játékot, ami ufók ellen kell harcolni, nagyon vicces és azzal kockultam végig.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat