Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
10. hét

Hétfő

Azt álmodtam, hogy bementem az iskolába és találkoztam Szabó Beával és Zsuzsival. Beszélni akartam vele, de Zsuzsi mondta, hogy mondtak neki valamit, így most nem akkar. Órán feleltetni akart a tanár irodalomból, én keddig haladékot kértem, mivel mind ez töri órán volt. Elfogadta, erre a kvöetkező órán is feleltetni akart, mire kiderült, hogy péntek van. Kértem 1 percet, hogy átnézzem, de nem láttam semmit a füzetemben. Erőlködve néztem, mire felébredtem.
Iskolában semmi érdemleges nem történt, éretségi előkészítőn Petrásovics fb-jén kiírta, hogy kapcsolatban van. Reménykedtem, hogy nem Bea, mert akkor kerülhetem. Haza érve Beának is ki volt írva, így nem volt kérdéses, így a hétvége húzósabb lesz, hisz ha ők ketten is ott lesznek, akkor tuti lesz konfliktus, amiben nagy esélyel veszteni fogok, és ha Fanni is ott lesz, tele etetik hazugsággal, hogy én voltam a kocsog.

Kedd

Azt álmodtam, hogy iskola elött vagyunk, és egy gyerek átrúgta a gát túlsó oldalára a labdát, az vissza pattant a TPG épületére és vissza a focistához.
Felkeltem és betegen éreztem magamat, fájt a torkom és a fejem, így itthon maradtam.

Szerda

Iskolában nem haltam meg, voltunk színházba megnézni a Tartufét, ami elég mókás volt, ahogy magáévá akarta tenni Tartufe a csajt. Fejem és torkom mindig fájt, és a fülem is, így nem hallgattam zenét iskola közben, csak haza fele, akkoris halkan.
Holnap nehéz nap lesz, de elvileg az utolsó óra nem lesz megtartva, ami felüdülés lesz. Föciből elvileg írunk, angolból letter of applicationből, kémián meg már lassan 3 hete nem volt röpdoga.

Csütörtök

140 szavas lett a levelem, ami magamhoz képest elég sok, föciből feleltem szóba, a trópusi övezeteségekből és végül 4-es lett, fizika TZ-m szintén 4-es lett.

Péntek

Iskolában semmi különös, túléltük az egész napot, két irodalmat és a matekot.
Este elmentem Viktorhoz, lehívni a városba. Kékangyalba beérve ott volt Máté és Szabina. A helyünket elfoglalták, így az ajtó melletti padhoz ültünk. Két csaj csatlakozott, majd el is mentek. Gergő hívott, de nem hallottam, így Viktort hívta fel. Bejött Gergő, aki találkoztt Hegedűssel, és leoltotta azzal, hogy "fel se ismertelek téged a sok emos között". Erik is megjött, nagy volt a hangulat. N. Peti is megérkezett, aki kihívta Gergőt, majd vissza jöttek és javasolták, hogy a foteles helyre üljünk. Oda ültünk, majd végül elment Viktor, Peti és Gergő. Maradtam én, Szabina, Máté és Erik. Utóbbi néha Hegedűsékhez ment, aki csocsózott. Csomó zenét átküldtem Máténak, majd Tulik és Kata oda ült hozzánk, akik magukkal hozztak 18 éves fiúkat. Én kimentem levegőzni, majd megjelent Viktor. Vissza ültünk az ajtó melletti padhoz, majd a többiek átültek Tulikékhoz, én mondtam, akkor szelaví és elmentem.

Szombat

Elmentem mamámhoz, majd haza mentem és wowoztam. Bementünk 7-re a MOL kút melletti játszótérre, további zenéket mutatva Máténak. Két lány bejött a játszótérre, akik nem voltak túl vonzók és a szemközti padra ültek. Az egyik lány mondta a barátnőjének, hogy felelsz vagy merszezenek, aki belement. Erre rögtön arra jutottam, hogy bele akarnak minket is vonni, ezért mondtam Máténak, hogy indulás. Igazam lett, mivel utánunk szóltak, de nem vettünk tudomást róluk. Elmentünk a plázába melegedni, majd 8-ra mentünk a Kékangyalhoz.
Eper vodkákat ittunk, majd megjött Fanni és Réka, akik oda ültek hozzánk Szabinával együtt. Fanni mondta, hogy a tegnapja olyan jól sikerült, hogy nem akar inni, ezért felajánlottam neki, hogy meghívom, de elutasította. Én megpróbáltam xD. Oda jött Hegedűs is beszélt velünk, majd ment vissza csocsózni. Máté megmutatta a videót Rékának, én beszéltem Fannival a tegnapjáról. Rigó közben 3-szor hívott, de nem hallottam, lehet kikéne húzni a fejhallgatót belőle.
Bejött a Kékangyalba Rigó és Szabolcs, és velük elmentünk a falra. Best 8-as: Rigó-Szabi, Fanni-Réka, én-Máté, Szabina-P.Fanni.
Először én, utánam Máté, majd Rigó és Szabi. P.Fanni nem jött, Réka és Szabina meg Fanni is sikeresen feljutott. Beszéltem Szabival a tető végén a pokolról, amiről most tanulunk irodalmon, és hogy mi a jkd-sos poklába kerülünk. Szóltak nekünk a többiek, hogy indulás van, mi oda mentünk, és megláttunk két polgárőrt. Lemenetünk, leoltottak minket, hogy mi ide járunk, vagy papok vagyunk vagy miért vagyunk itt, majd elküldött minket.
Elmentünk a hídhoz ott fotóztunk, majd Hillerbe mentünk, ott Kárpátia ment, amit tudtam énekelni. Nem adták ki Rigónak a sört, így tovább léptünk 1001hoz meg a hamburgereshez, útközbe Szabina és P.Fanni eltünt, maradtunk hatan. Fanni és Réka mondták, hogy benéznek lúdlábba, Rigó meg Szabi meg mentek a gyroshoz. Megjöttek, mi mondtunk, hogy indulunk, így ott hagytuk őket.
Egész jó este volt, de már tudom, nem nekem való.

Vasárnap







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat