Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
11. hét

Hétfő

Töriből megírtuk a TZ-t, nagyon gyér lett. Holnap angol olvasási értés és nyelvtan, de 1. óra nincs.

Kedd

Nyelvtanon nem írtam, angolból meg jól sikerült szerintem a dolgozatom. Itthon a gépem bekrapált, pont a szünet elött. Nagyszerű.

Szerda

Informatikából írtunk webkezdőből és powerpointból, amik egész jól sikerültek, a német szódoga annyira nem és az angol TZ az a kettő között helyezkedik el.
Gépemet elkezdtük javítani.

Csütörtök

Szünet, gépemet rendbe raktuk, áthívtam Gergőt és Viktort akikkel WoWoztunk, Viktornak meg segítettem a rubik kockát kirakni.

Péntek

Szét WoWoztam az agyam, majd bementem Gergővel, Viktorral, Boldival, Mátéval a városba. Régi évfolyamtársunkkal találkoztunk, meg Rigó és Hegedűs is betoppant, miközben nyitottuk a bort. Bementünk a TPG-be, ott ültünk két padon, és próbáltunk zsákolni is. Csináltunk egy pár homályos fotót, majd elindultunk Hiller fele. Ezután Kékbe benéztünk Mátéval, de semmi nem volt. Találkoztunk újra Gergőékkel, majd újra elvállt útjaink és mentünk haza.

Szombat

Wowoztam reggeltől délig, és meguntam, majd beszéltem Rigóval, aki mondta, hogy elemgy futni én meg követtem. Másfél órás futás után hazaértem és kérdeztem Mátét, hogy ma bemenjünk-e. Végül bementünk, egy teljesen megszerevezetlen estére.
Kékangyalba leültünk Gál és Zsombor társaságába. Ezután bementünk a Gangbe, ahol a Szabó testvéreket megláttuk, ők is minket. Hívott Rigó, hogy a színház, amiben volt béna volt, és jön be a városba. Nem sokára bejött és elkezdtünk beszélgetni, amíg Zsombor és Gál csocsózott. Ezután vissza indultunk az angyalba, ott már sokan voltak, így egy fapados helyre kellett ülni. Ültünk és ittunk öten, majd Zsombor elment, Rigó és Gál bement csocsózni, mi meg ültünk Mátéval a gondolatainkkal, amiket megosztottunk egymással. Nem sokkal késöbb vissza jött Rigó és elkezdett panaszkodni szerelmi életére. Mi hármunknak volt ilyene, de övé volt a legfrisebb xD.
Angyalba hírtelen betoppant Csider és Bea, akik le is ültek mellénk. Rigó tovább folytatta a szerelmi életének elmondását, a két lány A és B volt. Húsz perc alatt leszűrték a lányok, hogy mégis kiről van szó. Gál megjött, vett cigit és mindenkinek adott, aki szívni akart. Lányok próbálták vidítani Rigót, de ő inkább velem kommunikált tovább. Majd a kvöetkező cigarettánál megkérdeztem Mátét, hogy kimenjünk-e levegőzni, de mondta, hogy még maradjunk. A harmadiknál már ő mondta, hogy menjünk ki ketten, így is tettünk. Öt másodperccel késöbb Rigóék kijöttek utánunk. Ballagtunk a MOL kút felé, ott Rigó és Bea eltünt egy időre (dejavu). Majd amikor újra Gang felé vettük utunkat, elköszöntem. Volt bennem alkohol, mivel amikor Beától köszöntem el, mondtam, hogy most nem ölelem meg, nehogy Márk meglássa, de ő erre jött ölelni, én kiléptem onnan. (kicsit bunkóság volt most belegondolva) Végülis egy megszervezetlen estéből egész jó kerekedett ki, már Beánál sincs lelkiismeret fordulásom, és akár beszélgetni is tudnék vele, de 1 lépés távolságban.

Vasárnap

Wowoztam, majd elmentem unokatesómékhoz, Zsomborhoz. Ott kutyáztam egy kicsit és megmutatta az Airsoftos pisztolyát. Lövöldöztünk vele, majd felmentünk Crysisozni.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat