Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
13. hét

Hétfő

Azt álmodtam, hogy a kertben vagyok és feléledt Zambó Jimi és üldözöm őt. Lerohantunk unokatesómék kertjéhez is és bejártuka házát, majd az utcán próbáltam legyőzni. Ő halhatatlan volt, mivel már egy párszor elütötte őt 1-2 autó, de én úgy akartam csinálni, hogy beleütök és úgy megy neki az autó, majd felugrani, hogy ne üssön el, Zambi Jimi pedig ugyanezt akarta, csak az elugrás részt akarta megakadályozni. Végül megfogtam és egy autó elé dobtam, ami kikerülte. Kedirült, hogy az egy rendőr autó volt. Majd akórházban ébredtem fel az álmomban, ahol mindenki körbe állt, még Zambi Jimi is mint múmia.
Arra ébredtem, hogy valaki megfogja a kezemet, én gyorsan két kezemmel erősen megfogtam, az ugyanúgy megfogott erősen. Kiderült, hogy a saját kezemet fogom. xDD
Osama meghalt, hát ez van, remélem az atomot nem Magyarország közelébe rakták el, ha van ilyen. Kimentem a kertbe, ahol fél méteres fű volt. Két és fél óra alatt sikerült a 3/4 levágni a fűnek, aztán mentünk haza.

Kedd

Kimenetünk déelött levágni a füvet, majd megebédeltünk egy helyi étterembe, ami nagyon drága volt. Kaptunk egy kupont, amin az volt, hogy 6 étkezésnek az átlagát fogják számolni, és a 7. étkezés az addigi összegig ingyenes lesz.
Rigónak küldtem pár zeneszámot, hogy töltsön fel amobiljára, hogy eltudja nekem küldeni, mivel a gépem az újratelepítés óta akarja felismerni.

Szerda

Azt álmodtam, hogy otthon fekszek a földön, Máté a díványon ül és betoppan Réka és megakarta locsoltatni magát Mátéval. Cserébe kapott 15k Forintot. Utána hozzám is oda jött, mondot valamit, amire már nem emlékszem mi volt, majd bement a sozbámba, ott mondani akartam neki egy locsolóverset, de besültem. Végül csak meglocsoltam és 12k Forintot kaptam tőle. Mondot valamit, hogy valami befektetés ez számára bennünk. Mi értetlenül néztük, majd felébredtem.
Újra elaludtam, ekkor egy kisebb luxus házban voltam Mátéval és Erikkel, akik hívtak el bulizni, de nem mehettem. Kikísértem őket, kint meg csomó ismerős volt és valamiért be akartak rohanni a házamba, de én két kézzel eláltam, végül betörtek páran, de vissza rohantam oda, láttam, hogy Bordás is berohan, de tudtam, hogy ő nem csinál semmi rosszat, majd újra beálltam, de betörtek újra. Elővettem egy puska szerúséget, és mondtam hogy bárki valami rosszat csinál, arra rálövök közbe véletlenül elsütöttem és az egyik gyereket szemen lőttem. Nagyon megijedtem de túlélte és még meg se vakult. Végül felébredtem.
Matekon nem kaptam 1-est hál istennek, töriből visoznt kikaptam egy 2-es TZ-t, ami nem jött jól évvégéhez közelítve. Az F projektet lezártam, rájöttem, hogy értelmetlen.

Csütörtök

Délutáni tanítás, németet végig sunyultam, éneken zenét hallgattunk, infón éretségi feladatoakt csináltunk. Máté mellett ültem, de az kikapcsolta magát, így Berényi Kittihez ültettek.

Péntek

Felkeltem, gondoltam tanulok matekot, végül inkább zenét hallgattam. Első óra matek kihívott két embert elsőpadost írni, Gergő sajnos köztük volt. Házit nem ellenőriztünk, ami szinte senkinek se volt kész, köztük nekem se. Gyakoroltunk, majd végül megkérdezte Benit, hogy most mit kéne csinálni a szerkesztésben. Valamit hablatyolt, erre mondta: Nem jó, egyes. Na már itt sejtettem hogy bajok lesznek. Mást is megkérdezett, az se tudta, ő is kapott egyest. Még pár emberrel eljátszotta, végül a mögöttem ülő Zsuzsit szólította fel, aki elmondta. Óra közben látta, hogy valakinek nincs itt a felszerelése, megkérdezte kinek nincs még itt. Összesen 5-en emelték fel a kezüket, tanár erre: Órai munka 1-es. Közben néztem Gergőt nem sokkal elöttem még mindig írt, én meg vertem a fejem a falban, hogy ez még csak az első 15 perc. Végül több egyes nem lett osztva, így fellélegeztem.
Irodalmon mentem orvosi vizsgálatra, aki oltott hogy miért nem hoztam el az orvosi és szemészeti leleteimet, én meg válaszoltam, hogy kidobtam, szeméttelepen meg lehet keresni. Még egy pár sor vita után mondta, hogy nem kell jövőre mennem gyógytesire, de elötte megnézi a hátamat, mert ha rossz akkor visszaküld heti 3-ra. Több motiváció nem is kellett, beegyenesedtem ahogy tudtam, és rendben találták. Ahogy beléptem irodalomban épp versekből feleltünk, de engem nem nyírt ki.

Este bementünk Mátéval és Ádámmal a Kékangyalban, ott 1-1 sört kértünk. Megjött Erik, Hegedűs, Szabina és Lóci tesója, Marci is. Erik az este folyamán kettő cigit nyomott el, Szabina meg Marci persze dohányoztak folyamatosan a fejünkbe. Máté és Ádám kimentek, mert ők megitták a sört, de én maradtam, mert nekem nem fogyott gyorsan. Végül szétszéledtek, amikor már csak pár korty volt benne. Bejöttek Mátéék és beszéltünk, hogy mit képzelnek ezel, hogy leülnek mellénk és a fejünkbe dohányoznak. Végül átmentek Hillerbe, Erik késöbb, akit elkísértünk. Majd a Hiller elött pont jöttek ki Szabináék. Elköszöntünk gyorsan Eriktől és mentünk, Máté szaladt, Szabina utána. Majd valahogy sikerült vissza küldeni őt a többiekhez. Ekkor vetettem fel, hogy gyors léptekkel haladjunk, de Máté a futásnál maradt, így futni kezdtünk. Pár másodperccel késöbb Szabináék társaságának egy része utánunk. Mi kitértünk az útból, és néztük, ahogy elmennek a Kékangyal felé. Beszélgettünk majd mi is oda mentünk. Kint ültünk, majd Szabina kijött hozzánk, rámült majd elkísértük a Rákócziba, ahol már nem volt semmi. Visszafele találkoztunk Sz. Ádámmal és Marcival. Mi vissza mentünk, ahol Erik beinvitált, így bent ültünk, majd hazamentünk.

Szombat

Av-tam WoW-on, egészen megtetszett. Egy druiddal összehaverkodtam, majd mentem Mátéhoz. Ott versenyautóztunk ps3-on, ahol másik autókat kellett széttörni. Elején ő volt a jó, de aztán belejöttem, így kiegyenlítődtünk, de végül mégis ő nyert többször. Negyed 10-kor elindultunk angyalba, fél 10-re oda értünk, tele volt emberekkel, köztük Zsombor, Szabina, Marci és régi ismerősünk, Józsával. Sétáltunk Hillerbe, ott kint volt Gergő, K. Csabi, Szöcsi, Kadosa és N. Peti. Beszéltem velük pár mondatot, majd mentünk a sétálóhídhoz, majd haza indultunk.

Vasárnap

Wow, fb, kockulás. Alekosz nyert, ki hitte volna?







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat