Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
17. hét

Hétfő

Azt álmodtam, hogy töriről elmentem "betegség" alapon.
Föciből 3-mas leszek, akik kétesek voltak írtak, Töriből 4-en írtak, nem voltam köztük. Edzésen Hegedűs nem lesz, mert beteg, Rigó meg egy könyvíró előadására megy el. Szabiban maradt minden remény, de nem jött így kettesben voltam edzésen az edzővel. Már az első 20 percben elfáradtam, majd a 30. perc körül elszakadt a nadrágom. Minden rugás után jobban szakadt, Jhonny nevetett, én is, majd végig téptem, hogy ne ne zavarjon. Jó edzés volt, több ilyen is lehetne, pár hónap alatt profi lehetnék ezzel a tempóval.

Kedd

Irodalmon ketten írtak, de nem én. Keresztapunál voltunk, majd itthon elővettük a HKK-t.

Szerda

Irdalmon egy férfias téma volt, ezért egy fiú felelt, Kiss Feri. Kémia TZ 3-mas, így 3-mas leszek év végén. Holnap TZ Fizikából, 5kor pedig megyünk Kecskemétre.
Ábellel szinte elsőnek értünk oda, majd megjött a busz. Sokkal jobb volt, mint az osztálykirándulási. Egész úton beszélgettünk, mutattam neki a képeket és zenét hallgattunk. Megérkeztünk Kecskemétre, ahol rögtön eltévedtünk, mert leválltunk a csoportról, de fél óra alatt vissza találtunk a találkozási ponthoz, innen a plába mentünk. Ott felmentünk a tetejére, kommadóztunk a legfelsőbb szintekre, aholis nem volt nyitva az ajtó, Resident Evil feeling volt. Majd az 5. emeletnél is benyitottam, egy irodai szobát láttam, a 4. szinten is benéztem, ott ugyanazt az irodát láttuk. Lifteztünk az alagsor 3. szint és a 3. emelet között, úgy hogy két alak kétszer is beszállt, akik nagyon néztek minket. Megettünk egy drága fagylaltot és mentünk a találkozóra. Oda is mi értünk először, nem sokkal rá Gergő és Bordás is megjött majd mindenki más is. Indultunk nyomdába, unalmas volt, de ingyen újságokat adtak, Gergő bőszen kérdezgetett hulyeségeket.
Nyomdából visszafele menet egymás zenéjét hallgattuk, Gergő az próbált német szavakat tanulni, amit az Offő dícsért, viszont nem volt meg a magyar megfelelője, de az Offő kerített neki egy 11-es lányt, aki segített ebben.

Csütörtök

Első két óra elmaradt, így sokáig aludhattam, majd kémián megírtam a fizika puskát, fizikát alig értettem, de mind1 a jegyem, akkoris 3-mas leszek. Német unalmas mint, mindig, Ferinek írtam pár német szót, hogyha minket szólít fel, akkor azokból válogasson. Ez megtörtént, de sikerült elbeszélnem a tanárt erről, így nem röhöghettünk. Föcin semmi és osztályfőnökin a kirándulásokról beszéltünk.
Ma edzésen alig volt erőm, majd kesztyűztem 2 mentet Jhonnyval, első menet közepén bekeményítettem, hihetetlen módon ő is bekeményített és vagy 6szor leüthetett volna a földre, de mindig megállt, pont amikor már alig álltam a lábamon. Második menetben alig ütöttem, szinte csak box zsák voltam.

Péntek

Első óra matek TZ, 1-2es között lesz. Irodalmon én voltam a 3 közül az egyik szerencsés, aki írhatott. Wowban ma alapítottam meg a guildomat, ami egész jól beindult.

Szombat

Azt álmodtam, hogy Boldival és Gergővel megnézzük a legújabb Harry Potter részt, első félórában ott voltunk, majd kimentünk egyik ismerősünkhöz, ahol bejentkeztünk a portánál és felmentünk. Ott Gergő véletlen megölt egy férfit, a csaj sikítozott, mi követtük, végül mondta, hogy nem árulja el. Boldi mondta, hogy visszaérünk még a Harry potter végére, így oda mentünk, majd visszamentem másnap, ahol a portás kérte, hogy vigyem el a cuccaimat, amiket tegnap hoztam, mert valakit megöltek és a rendőrség vizsgálódott. Haza indultam, rendőrök követtek, de hirtelen Superman lettem, és elmenekültem előlük kocsival, majd ahogy a gátnál leültek felpofoztam őket, és az egyik rendőrcsajt randira hívtam, de ő szégyenlősködött. A társai ezt csalinak akarták használni ellenem, végül mamámék házába keveredtünk, akik vettek nekem 3 számológépet. Felébredtem.
7-re mentem az uszodába, kiderült 8kor nyit. Ábellel addig elütöttem az időt, majd ott úsztam 50 hoszt, 2.5km-t. Ábel első után megállt és haverjával szaunázott. Amint mentünk el, Zsani jött meg, aki ránk köszönt.
Mamámhoz mentem enni, nagyon finomat főzött, és fagyival is megkínált.
Elmentem Mátéhoz játszani teniszt, autósat és dbz-t. Annyit ettem nála, hogy rosszul lettem. Mentünk városba, de visszafordult pulóverért, addig én leültem és fájlaltam. majd felhívott Rigó, hogy bemegy. Kékangyalban találkoztunk, Gál köszönt, de nem fogtam vele kezet. 4 fröccsöt és 1 sopronit ittunk, addig Rigó, Erik, Zsombor, Gál és Szabina elment. Mi vártuk a főszereplőket, de nem jöttek. Hívtam Rigót és Szabinát párszor, majd ettünk giroszt Mátéval és haza értünk.
Haza értem, levetkőztem, hogy fürödjek, erre fél lábon elestem, apá szól: Jól vagy fiam? Fasza.

Vasárnap

Semmi különös nem történt, kicsit wowoztam.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat