Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
18. hét

Hétfő

Tesin híd kör, majd kosaraztunk az udvaron. Matek helyett Fizika volt, Töriből írunk. Hármas tán meg van. Ábel megkérte Hajni kezét azzal a virággal, amit a tanárnőnek kellett adnia, de elutasította. Sajnálatos.
Edzésen 4 kesztyűzés volt, ami teljesen kifárasztott, majd haza sétáltam Hegedűssel és Jhonnyval, és a politikáról beszéltünk.
Előkészítettem az infó tételek kidolgozására a könyvet, a füzeteket és a forrásokat.
Ma felhagyjok ezzel, már épp ideje volt. Ez tartott a 2. legtovább, de a legkomolyabban gondoltam, de elronottam. Van ilyen, csak sajnos nem fogok tanulni a hibából, de próbálok. xd

Kedd

Gyógytesi elmaradt, érdemes volt bemennem. Tesin röplabdáztunk, csapatom tagjai Robi, Tomi, Berci, Szabi és cserének Levente. Első menetet 26-24re nyertük meg Jani, Tibi, Peti, Háfra és Patrik ellen. Szép bukások, gyenge dobások és esések voltak. Második menetben kettővel vezettek, amikor megjött a másik két csapat a híd körből. Ezután mi futottuk le, de csak 3-man csináltuk végig, Berci, Robi és én. Kicsöngőre értünk vissza. Éneken unatkoztunk, Rajzon semmit nem csináltam, Irodalman kikaptam a 3-mas röpdogám, amitől kétesre állok így, és Nyelvtanból is. Matekon nagy hangzavar volt, ezért TK-ből kellett tanulnunk, hapcizott valaki, erre Jani egészséget kívánt, a tanár fején látszott az idegesség és elvette az ellenőrzőjét. Sokszor ránk kiabált, jó kis matekóra. 1-es lett a TZ-m, nagyon jó. Csütörötökön elvileg írnak azok, akiknek 1-es lett a TZ-je, hát b*ssza meg. Angolon szintén aludtunk.
Gergő péntek estéje nagyon jó volt, csókot váltott egy ismeretlen csajjal, majd össze jött újra "Biával". Jól megy neki. xD
Rigóval elmentünk a Tigázhoz edzeni, öltözőszekrényt nem biztosítanak. Nagy terem, természetesen zsófoltig töltve, nem idénbarnultakkal is egyaránt és a bérlet 4400. Júliusba megyek Zagyva Fitneszbe.

Szerda

Angol tanárnő kiabált a kiskedvencével, Leventével. Irodalmon írtam elsőpadost, és nyelvtanból is. Hát maradok 3-mas. Haza fele menet elkapott a vihar, de csak félig áztam meg. A mai napon 5 tételt kidolgoztam.

Csütörtök

Angolon néztük a Kellék feleségeket, kémián a tanárnő egy szép búcsút intézett felénk. Hiányozni fog, hisz nála már csak rosszabb tanárok vannak. Matekon nem írtunk, az előjelzéseket megcáfolva, németen alvás és felhoztuk a zsulkocsit. Töri TZ 2-es, Irodalom Nyelvtan 1-es. Jó évbefejezés. A mai napon 3 tételt dolgoztam ki.

Péntek

Matekon házi ellenőrzés, meg lett a 2-es belőle. Megnéztük a Kellékfeleséget, Szerelmes Shakespearba belekeztünk. A tanárok röplabdáztak a diákok ellen. Olivér tanárúrnak a lábával történt valami, Csontos tanárúr keményen belerúgott a labdákba, volt kémia tanárunk is ott volt és persze Rezák tanárúr is. Az aulában pedig Szabi és Döme tollasozott az igazgatóhelyettesel.
Rigó rávett, hogy menjünk kondizni, remélem miatta megbukok vizsgán. Hármnegyed óra után haza indultunk, bementünk Lidl-be majd haza. Majd Rigó megkérdezte, hogy menjünk-e be városba. Pár perc után eldöntöttem, hogy igen. Máté OB-n, szóval nélküle (osztálybuli).
Oda értem, tettem egy kört és Gergőt találtam meg Várkonyinál, épp bort bontott. Vele sétálgattam, Rigó hívott, Kassainál találkoztunk. Szabó Dávvid nem ismert meg, mind1,majd megvettük a pezsgős energiaitalt. Közben Fanni és Timi is megjelent, akikkel Kékangyalba mentünk, Gergőt hátrahagyva. Ott két Sopronit ittam, aminek a 3/4 Timi és Fanni itta meg. Gállal kibékültem, majd mentünk Hillerbe mi négyen. Útközbe Szabó Dáviddal újra összefutottunk. Hillerbe Harasztibal találkoztam. Ott öten leültünk, jól elvoltunk, megjöttek Zsuzsiék. Fanni meg Timi Beát hozta elő, és mondták, egymás füle hallatára, hogy én neki - én neki tetszem. Kemény helyzet, de leszűrtem belőle egy dolgot. Rigó szerelmi bánata volt, segítettünk neki, főleg Fanni. Máté és Gergő hívogatott közben.
Majd megjött Gergő, adott pár tanácsot Harasztival együtt. Fanni és Timi elment Gergővel és Hatival, maradtam Rigóval és a többiekkel. Szabina kisírt pár dolgot nekem, Hege és Rigó fekvőzött, majd mentem haza. Haza érve nem találtam a kulcsot, sejtettem Hillerbe hagytam. Hívtam Rigót, hogy nézze meg, meg volt, de kellett a kulcstartó, aminek a nevát tudtam, így megkaptam. Aztán újra hazaindultam.

Szombat

Reggel 2 tételt kidolgoztam, majd a Tront megnéztem újra. Ezután mentem mamámhoz, majd haza. Rigó behívott, hogy jó este lesz, és elején az is volt. Csak aztán nem oda valónak éreztem magamat, így kerültem egyet, megint megálltak és hívtak, de bealudtam 1 percre. Főtéren találkozó, Timi megsérült. Főtérre mentünk, onnan elmentem Mátéhoz és egész este panaszkodtunk. Felhívtam Gergőt, hogy mi van, mondta ellenségeimmel van körbe véve. A mai este lehangoló lett a jóból, sok barátomban megingott a bizalom és a keserűség ötött el. Legszivesebbén széttépném a sebeket, és vége lenne a legtöbb barátságomnak, de nincsenek fent. Ha kívánhatnék egyet, az egy Hegedűs nélküli világ lenne.

Vasárnap

Kidolgoztam az összes tételt (8), megnyugotam azóta. Kiderült, hogy a legtöbb lány egy k... . Aki régebben tetszett, Gréti, Klári és még ide sorolhatom Timit is, azok meg voltak unokatesómnak egy éjszaka. Harasztinak grat, igaz mondta a sok pia és f* hatására könnyű volt. Legalább tudom, hogy ők nem lettek volna jók barátnőnek.
Tanul az ember, de a mostani nem csinált semmit, ami jó hír.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat