Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
20. hét

Hétfő

Rigó, Szabi, én és Attila megérkeztünk a táborba. Anna is megjött Richárddal, aki behajtott az árokba, és 6-an apámmal együtt kitoltuk. Edzéseket keményen kezdtük, botozásnál újjainkat nem kíméltük.

Kedd

Reggel 4 ébresztőre keltünk, melyek más-más időpontban csörögtek. Egyik egy percen át csörgött. Végül jött az igazi ébresztés. Kellemesen végigaludtam az első edzést, mert olyan párom lett pontütőzésnél, aki nem nagyon ért a pusztakezes harchoz. Mi, a fantasztikus 3-mas és Attila takarítottunk. A főtéren volt a délelötti edzés, két cigány gyerek nézett minket. Lementünk fürdeni, majd viziedzés volt. Szabi erről pont lemaradtam, mert ment vissza évzáróra a könyvjutalmáért. Esti edzés laza volt és mocsaraztunk 3-man, majd csatlakozott Peti, aki 28 éves volt. Közben megjött Johnny is.

Szerda

Fél 3-kor keltett minket Johnny, hogy kelés, edzés van. Nagyon fáradtam voltam, csodálkoztam, hogy ennyire az voltam, végül kinéztem az ablakon és tudatosult bennem, hogy még nincs reggel. Rigó eleinte azt hitte, hogy viccel, mivel előzőeste Johnny ivott és szivatni akarnak minket, Szabi meg megnézte az óráját, és azt hitte délután fél 3 van és pár másodperc alatt készen volt. Edzés a part mellett volt, így tiszta porosak lettünk, a felülés és a fekvőtámasz se tisztított minket. Vissza értünk kb. 4-re, fél 5-kor már talán aludtam, majd háromnegyedhétkor újra voltak ébresztők és igazi kelés. Pontütőkesztyűzés fárasztó volt, főleg kialvatlanul. Bal szemem fájt, de aludni nem bírtam. A lábamba meg izomláz volt, mivel hajnali edzésben a rugásokat gyakoroltuk. Már csak akkor kelünk fel az ágyból, ha edzünk vagy eszünk.
Viziedzés nagyon jó volt, Rigóval szétvertük egymás kezét késsel, bögöly megtámadt minket és ugráltunk a vízbe. Végére már remegtünk a hidegtől, de jó volt.
Este az amcsi rendőrökről beszéltünk mi 3man és Peti, 1000 éves börtön büntetésről, jó magaviseletért biztos -700 év.

Csütörtök

Azt álmodtam, hogy megyek városba, házon mászkáltunk, majd valami vizikőzdő sporton vettünk részt. Elsőn kikaptam, másodikat megnyertem, harmadikon is nyertem, de valamiért hagyta magát az ellenfelem, egy ütésétől elszálltam 6 métert. Késöbb újat akart, de ott tisztán legyőztem.
A délutáni pihenőn lementünk a strandra mi 3-man, Rigó napozott, én meg Szabi a vízben harcoltunk mátrixosan, lőtte a pisztoly golyókat, én meg hátradőltem a sodrásba, így menekültem meg. Vicces volt. XD
Mai nap Rigó szembe vert egy bottal, majd amikor elvételnél nyújtottam a kezemet, hogy adja vissza a botomat újon vert lendületből, aminek volt viszhangja. Ez a bal kezemmel történt és pont akkor döntöttem úgy, hogy most a balkezemet is elkezdem fejleszteni.

Péntek

Előző este nem bírtam aludni, így fáradt voltam, de végülis edzettem és anya kilátogatott. Ezen a napon sok újdonságot tanultunk Petitől.

Szombat

Ma vizsgáztunk 4-en, Rigó, Szabi, Anna és én. Alap dolgok estek ki a fejemből, miközben 3-szor megcsináltam elötte. Anna volt a párom, aki már 11 éve edz, mint én, csak ő folytonosabban. Rögtön segített nekem, amikor tévedtem. Rigóék szintén stresszeltek. Végülis mind 3-man megkaptunk az 1. szintet, Anna meg a 3-at. Mocsaraztunk, rabszolga lettem az elején, majd király lettem 10x. Este Johnnyval az élet értelméről, eszmékről beszéltünk és filmekről.

Vasárnap

Kelés, hazamentünk, kiderült hogy anyám gépe nem este 7kor, hanem reggel 7kor megy, így késtünk. Elmentünk a reptérre, ott megbeszélte anyám, majd nem bírtunk kimenni, mert elhagytuk a kártyát. Végül 20 perc után kaptunk másikat.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat