Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
21. hét

Hétfő

Azt álmodtam, hogy iskolából kijövök, meglátom a padon Biát és felhívom, hogy hol van. Azt mondta a Széchényin, majd oda mentem elé, nevettek egyet, majd felállt Bia és leültem Timi és egy másik Bia mellé, majd Csider hármunkra feküdt. Közben beszélgettünk valamiről, de nem emlékszem rá.
Következő az volt, hogy a Kékbe voltam Mátéval, megjöttek a kötekedősek, levettem az övtáskám és megverekedtem velük. A pultos csaj közben adott egy pohár bort, amibe beleittam, majd az egyikre öntöttem. Jöttek a zsaruk, kimentem, de vissza rohantam felvettem valamit, amit ott hagytam, szóltam a pultosnak, hogy én nem voltam itt és kirohantam. Egy kisebb utcán elkezdtem sétálni, akkor jött meg egy rendőr, majd két rendőr követni kezdtek, mellettem verekedés volt, szóltam nekik, és oda rohantak. Mentem tovább, ezúttal Bruce Willis volt az egyik rendőr, aki követett. Leültem, azok meg mellém és próbálták rámterelni a gyanút, de mondtam, hogy nincs bizonyítékuk és elmentem tőlük.
Elmentem a bizonyítványért, Offőbe pont beleszaladtam, elmondta hogy Július utolsó hetében új diákigazolványt kell csinálni, mert az iskola megszűnik, és amennyiben nem csinálok újat, akkor nem lesz iskolám. Ezután bevásároltunk cipőket, nadrágokat, egy pólót és egy övet. Ezután mentem kondiba Rigóval, apám adott edzéstervet, így már sokkal jobb volt. Ezután mentem JKD-ra, aminek a végén gyakorlatok voltak, egy ember középen, egy embert támadnak és mindenki mindenki ellen harcol.

Kedd

Eljött Tornyi Attila, mondta majd elhozza nekem a Batman Arkham Asylumot. Mentem kondiba Rigóval, bár mind ketten fáradtak voltunk. Visszafele jövett egy c*gányokkal teli kocsi bemutatott nekünk. Vicces.

Szerda

Azt álmodtam, hogy péntek van és megyünk városba, ott volt Máté, Fanni, Réka és Csider meg még páran. Végül az a remek ötletük támadt, hogy filmet nézzünk a plázába. Pár elleneztük, mégis filmet néztek, én gondolkoztam, hogy menjünk velük, de végülis nem.
Következőkben azt álmodtam, hogy kondiba vagyok és Rigóval összevesztünk, cukkoltak addig, amíg bele nem ütöttem, de nem érezte meg. Ütögettem teljes erőből, de semmi. Majd kilökött a futópadról, megfogtam egy súlyzót és hozzá vágtam, de ezt se érezte meg. Ezután elballagtam onnan sértődve, és Gergő, Haraszti és Benihez keveredtem, akik valamilyen játékot csináltak. Ez mind a sínek mellett volt. Miután sikerült az, átmentünk egy hídon és kaptunk egy térképet a házhoz. Ott volt valami Mariska, aki megmutatta benne a munkáit, és azt kellett csinálnunk. Volt söprés, mosás, szárítás, matekozás, meg minden. Haraszti rögtön ment mosni, Beni pedig szárítani a ruhákat. Én jártam-keltem egy ideig a házban.
Következőkben azt álmodtam, hogy tesómnak kell mosogatnia, de megjöttek a vendégei. De most ez egyszer apám kikényszerítette, hogy ő mosogasson. Én benéztem, és láttam, hogy Réka és Fanni fekszik mellettük. Lefeküdtem az ajtó elötti ágyra és néztem őket, amúgy eddig nem volt ott ágy. Megláttak engem, én pedig egy bottal a kezemben intettem nekik. Réka mutogatta, hogy hívjam fel Mátét, én erre rázni kezdtem a fejem. Majd mind ketten kijöttek és a lábamhoz ültek, és Réka mondta, hogy holnap add lehetőséget Máténak, hogy megcsókolja és hogy talomban tartja. Erre azt feleltem, hogy ezt pár nappal korábban kellett volna mondania, de kontrázott valamivel. Ezután megjött tesóm, Réka pedig visszament vele a szobába, Fanni pedig itt maradt. Valamiről beszéltünk, nem tom már miről, majd ő is bement. Én pedig a semmiből előrángattam Mátét, hogy elmondjam a szitut, mindezt 2 szobával arrébb a mosdóban.
Furcsa álmaim vannak...

Mentünk edzőterembe a mai nap is, meglepetésünkre ott találtuk Viktort és Osgyánt. Velük együtt mentünk el, és a McDonaldsnál külön válltunk, ahol Johnnyt is megtaláltuk.

Csütörtök

Kihagytam ma a kondit is, meg az edzőtermet, sajnos a Batman nem indult a gépemen.

Péntek

Mentem mamámhoz, onnan Mátéhoz és úgy be a városba Ádámmal. Csináltunk egy kört, majd bementünk Kékangyalba. Rozsnyai, Rigó, Szabina, Hegedűs és Erik várt ott minket. Jó, ezután mentünk a főtérre, ahol Fanni és Timi oda jött beszélni pár szót Mátéval, majd mentek Kékbe. Máténak akadt egy vicce, de nem volt elég időnk rá. Bementünk Plázába, onnan Kékbe, ahol Gergőékhez mentem, csocsóztunk egyet Petivel és Kadosával én meg Gergő. Onnan oda ültem Mátéékhoz, aki mondta, hogy itt van Márk. Szóval mi 3-man beszéltünk egymással, többiek Márkkal. Fanni értetlenkedett, meglepő módon most a Beás esett nem ugrott a fejébe, mint eddig minden alkalomból, szóval nem értette a célzást. Aztán Rigó jött, hogy baj van, menjek ki. Sétáltunk vele és Erikkel na meg Szabinával, valaki követett, bevártuk, Márk volt az. Így vissza mentem, ott Gergőéket leltem, de mentem is be. Négyen jól elbeszélgettünk (én ,Máté, Ádám. Fanni), már kezdtem felejteni Márkot, erre betoppan Rékával együtt. Vissza a sülyesztőbe. Réka és Fanni eltünt, mi meg elkísértük Ádámot a buszpályához. Onnan meg haza sétáltunk. Júliusba no more város, Agusztust nem tudom még.
Város: Sz@r
Iskola: Sz@r
S* élet: Sz@r
Kockulás: Az még megy.
Edzés: Megy, teljes gőzerővel.
Azt kell csinálni, ami megy, és nem kell erőltetni azt, ami nem megy. Na jó iskolára szükség van még, de ilyen formában?... Elszomorító.

Szombat

Azt álmodtam, hogy bementem az iskolába, és ott volt Máré meg két haverja. Gergő mögém ült, ahol ültek, én meg ismeretlenek mellé. Végül kiderült, hogy Márk a mellettem lévő. Mondta, hogy nincs velem semmi baja, meg elspanolna velem, de a barátom sose lenne. Aztán egyik haverja fejbe dobott papírral, erre letámadtam. Majd háran jöttek, kettőjük elővett egy szamurájkardot, én meg egy atlasszal védekeztem. Végül elvettem az egyik botját, ahogy Kalin tanultuk és kardozni kezdtem, és szétvagdostuk egymást. Majd lementem a mosdóba, Réka meg Fanni is lerohant, nem tudom hogy kerültek oda. Találkoztam Rezákkal, kérdezte, hogy megyek-e a táborba. Majd vissza fele jövet ott állt az egyik srác és barátságosan megkérdezte, hogy akarok-e párbajozni. Mondtam nem, és elmentem. Egyik srác újra szórakozni akart, megbökött és rohant el, össze vissza cselezve, és ment vola be egy tanterembe, de nyakánál fogva visszahúztam, kiderült épp Rómeó és Júliát játszanak, így elengedtem, mert a szöveg bent hirtelen megakadt. Majd lementem az ebédlőbe, ott találtam Ábelt és Sülyit.
Mai nap semmi érdekes nem volt.

Vasárnap

Reggel mentem kondizni Rigóval, onnan mamámhoz, ahol a régmúltról beszélt, a kertről és hasznáról, na meg politizált. Tesómmal meg azt fontolgatjuk, hogy Xboxot veszünk.
Mai nap veszekedtem 1 óráig Gergővel, de végül kiadtam mindent magamból, szóval megnyugodtam.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat