Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
22. hét

Hétfő

Reggel kelés, mentem Rigóval úszni. Elszámoltam magam, és már 7:05-re ott voltam a megbeszélt 7:15 helyett. Ott vártunk nyitásig, épp jókor álltunk fel a jegyhez, mert épp akkor jött meg a tömeg. 7:50 volt, a sor óriási volt, mi voltunk az elsők, de nem akartak kiszolgálni még. Végül megvettük a bérletet és mentünk úszni. 40 hoszt úztam le, és öltözéskor hallotuk, hogy rasszisták a kulcsos csávók. Hát igen, nem csak mi vagyunk azok :').
Délben mentünk kondiba, teljesen fáradtan, két hasizom gyakorlat között feküdtünk.
Este JKD edzés, Gergő is jött nagy meglepetésre, vicces volt, ahogy bénázgatott, Johnny pedig rajtam mutatta be a gyakorlatokat.

Kedd

Reggeli úszáson 2.1km-t úsztam, ami 42 hoszt tesz ki. Rigó találkozott Rozsnyaival, akiről kiderült számomra, hogy egy jó fej gyerek. Elmentem mamámhoz, onnan unokatesómhoz, Danihoz, onnan mivel nem volt kulcsom kondiba mentem Rigóval, és úgy haza.

Szerda

Reggel szintén úszás, 2.2km-t sikeresen végig csináltam. Rorzsnyaival újra találkoztunk, meleg vízben a sapkáját Rigó szétszakította. Földes Petivel találkoztam még, kiderült hogy jó úszó.
Kimentem füvetnyírni a kertbe, majd haza fele jövett hallottam pár dolgot apámtól a háborúról. Este edzés, Gergő, a kocka 10 percet késett. Johnny velem muatta be a feladatokat :')

Csütörtök

Reggel most csak 1,5km úszás volt, de még annyi se. Rigó nem hozta a sapkát Rozsnyainak, de nem volt nagy vita belőle. Kondit kihagytuk a mai nap, 6tól edzés 8ig, Johnny újra velem mutatta be a legtöbb feladatot. De jó 2.nak lenni. :')

Péntek

Reggeli úszásunk 200mből állt, aztán átmentünk a meleg vízbe. Egy óriási feketebogár volt a vízbe, ami körbe mászta a hátamat, Rozsnyainak pedig a derekát. Ezután mentünk sószobába, ahol egymást sóval kezdték el dobálni. Humoros volt.
Elmentem Ádámhoz Mátéval, nagy ping pong csaták voltka köztünk, engem mindig megvertek. Kiderült, hogy ők tényleg jól tudnak ping pongozni. Buszon nagyon meleg volt, visszafele jövett Bordás Máté talált meg. Elmentem az angyal mellett, de nem néztem be.

Szombat

Reggel felkeltem 6kor, úgy tűnik az úszás miatt mostantól korán kelésre lettem állítva. Kár, hogy most nem volt úszás. Takarítás, mentünk mamámhoz, majd Rigó hívott hogy go kondi elöbb. Kiderült, hogy 3kor zár, mi pedig 2:20-ra értünk oda. Gyorstalpaló edzés meg volt, így is elfáradtunk. Végülis annyira meleg volt, hogy teljesen megizzadtam.
Máté egy megrázó hírt közölt, ezért Rigóval elmentem futni egy híd kört. Miután végeztünk elsétáltunk a TPG elött, ahol két lány megjelent.
- Ez nektek futás?- kiabálta az egyik. Csider volt, mellette Zsuzsi. Két perces beszélgetés után futottunk haza fele. Jó volt.

Vasárnap

Reggel kelés, 11re mentünk kondiba, Rigó apja elvitt most minket. Jól kifáradtunk, lassan sétáltunk hazafelé. Megnéztem a Batman: Sötét Lovagot, nem tudom megunni, annyira jó. Futni ma nem mentünk, apám elment a táborba.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat