Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Nézőpont kérdés

Egy asztalnál ülök én, Fannival és Mátéval az oldalamon, Elöttünk Ádám ül nekitámaszkodva a falnak. Háttérben cig*ny zene megy, ami nekünk nem tetszik, Ádám mondta is megnézni mi lenne, ha valaki Kárpátiát rakna most be.

-Enyém-

Oda jött hozzánk Rigó, és mondta hogy beléjük kötött egy cigó, amiért zenét akartak választani, mivel szerinte a Tankcsapda nem jó. Erikkel akart beszélni 4 szemközt, így jött ide hozzánk Rigó. Köben oda néztem és láttam, hogy egy másik cigóval beszél az. Rigó rávett, hogy menjek ki vele, nehogy baja essen, leakartam rakni az övtáskámat Máténak, de mondta, hogy ha baj van jön verekedni ő is, így azzal kellett mennem. Kimentünk a füves részre és ott megálltunk. Pár másodperc múlva Szabina kijött, hogy a cigók követnek. Erre tovább sétáltunk. Közben megjöttek Rozsnyaiék is, és mondták hogy valaki követ minket a Kékangyaltól. Kiderült, hogy Márk volt az. Ezt az alkalmat megragadva vissza mentem, Gergőék kint ültek a padon, és a sarkon befordul Fanni, kicsit furcsáltam, hogy mit keresett ott.

-Mátéé-

Amint kimentek Attiláék, a cigók megindultak kifele. Szabina előretört és kirohant Rigóék után. Csomó cigó kiment utánuk. Kiakartam menni segíteni nekik, de Ádám mondta, hogy ne, így maradtam. Pár másodperc elteltével csak ki kéne mennem megvédeni a barátomat, Atit, de ezúttal Fanni akadályozott meg, azzal hogy itt biztonságosabb. Jól van leültem, erre nem sokkal késöbb Fanni elkiáltja magát, hogy Dzsigolók, és kirohant a Kékangyalból. Én Ádámmal összenéztem, és úgy véltem, hogy most már nem vagyunk biztonságban. Végül bejött a cigó horda vissza a helyükre, nem sokkal késöbb Attila is és Fanni.

-Csaposé-

Két gyereket láttam kimenni köszönés nélkül, utánuk rohant egy csaj, kicsit sietve, ő utánuk pedig egy egész sereg. Rögtön megesett így a vendégeim száma. Ennek tetejére az elöttem ülők közül egy csaj felkiált és kirohant a kocsmából. Rögtön gondoltam, hogy hányni megy. Aztán végül vissza jött mindenki, aki kiment, így meg maradta létszám.

-Cigóé-

A születésnapja volt a tesómnak, ezért beraktam egy jó pár számot, ami neki tetszik. Erre két gyerek oda megy a zenegéphez és Tankcsapdát akartak berakni, amit a tesóm kifejezetten utál. Ezt szóvá tettem nekik, kicsit durván, most már rájöttem, mivel az egyik közülük elment sértődötten. Egyik haver oda jött hozzám, és mondta, hogy ezt nem kéne, hisz nem tudta hogy mi a helyzet, kérjek bocsánatot. Jól van, mentem volna bocsánatot kérni, erre a haverjával kiment. Este volt, és hogy megtaláljuk őket hívtam a többieket is. Erre egy csaj feláll a padról és kirohan utánuk. Kimentünk, de nem találtuk őket sehol. Kicsit szégyeltem magamat ezért, de nyugtattak a tesók, hogy majd késöbb bocsánatot kérek tőlük. Erre a kocsmából egy csaj felkált, hogy "Dzsigolók" és kirohan az ajtóból, lefordult jobbra és elrohant. Furcsa emberek vannak itt.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat