Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
23. hét

Hétfő

Úszással kezdtük a napot, 30 hossz, az-az 1,5km. Rigó barátomnak ellopták a samponját, vannak a tolvajoknál gondok. Este JKD edzés, majd Hegedűssel és Rigóval a McDonalds mellett beszéltünk, ahol Nedda volt. Egy Buliról beszéltek, ahova meg lettek hívva, majd Hegedűst kitiltották. Vicces helyzet. Majd haza sétáltam Hegedűssel, elárult pár dolgot, így már könnyebb a helyzetem.

Kedd

Mainap megint felébredtem ébresztő elött. Rögtön utána hívott Rigó, hogy most ne menjünk. Mind1, egy napot el lehet hagyni.
Mentünk a moziba, megnézi a Transformers 3-mat Rigóval, Hegedűssel, Anettel és neki 2 barátjával. Két és félórás kaland után, kicsit csalódott voltam, hogy Űrdongó nem csinált szinte semmit, de maga az akció jelenetek nagyon jók voltak. Ezután mentem Hegedűssel és Rigóval Várkonyira. Közben Lilla házibulijáról tanakodtunk, vajon mit kéne mondania Hegedűsnek neki. Közben Kittivel és Vikivel találkoztunk. Zsuzsi csatlakozott hozzánk, vettek piát és mentek a házibuliba. Buszmegállóba Zolival találkoztunk, aki hazakísért, mesélt magáról és helyzetéről.

Szerda

Reggel 10 hosszt úsztunk, mert Rigó rosszul volt a tegnapestétől, mivel elment Lilla házibulijára, ahol elég sokat ivott.
Gergőék hívtak Holira, de nem mentem, helyette edzettem JKD-t. Johnny mint mindig mostanába, velem mutatta a feladatokat. Rigóval megsebesítettük egymást, én a felső bordáit, ő a lengőbordámat. Nevetni nem tudtam, de lépcsőn lemenni. Beszéltünk még egy ideig mi négyen, Szabi, Rigó, Hege és én.

Csütörtök

Most 40 hosszt csináltunk, 2km. Meleg víz sajnos elégé hideg volt, így nem sokat időztünk ott. Rögtön mentem onnan mamámhoz, majd haza. A hányinger kerülgetett, annyit ettem.
Délben lefekdtem aludni egy kicsit, 10 perc lett belőle, mint anno tegnap v tegnapelött.
Edzésen 3man voltunk, Rigóval és Hegedűssel. Eleinte pontütőztünk, utána jött a kesztyűzés. Első meccs az enyém és Johnnyé volt. Sokkal jobb voltam ellene, mint múltkor, bár most is 5s alatt levert volna, ha akart volna. Egyik ütésemet elrontottam, a kemény feje miatt a hüvelykujjam kicsit betört. Ezután Rigó és Hegedűs harcolt. Utána jöttem én Rigó ellen. Fáradtan, de harcoltam ellene, jó pár ütése bement, de most jobban remekeltem ellene, és még egy állkapocs ütésem is megrengette őt. Ezután jöttem Hegedűs ellen, aki elején sokat beütött, mivel én alig tartottam fent a kezemet. Ettől felbátorodott és ütlegelni kezdett, itt elegem volt és keresztbe vertem neki, hátraszorult. Ezután már nem volt olyan ütögetős kedvű. Aztán Rigó és Hegedűs harca jött megint, majd Rigó is haroclt Johnnyval. Ott szerzett egy kisebb monoklit.

Péntek

30 hosszt úsztam, 1,5km. Most a meleg vízben időztünk, majd mentünk is. Nézni kezdtem délben a Batmant, mire hív Rigó, hogy kondi. Jó, mentem kondizni, utána folytattam.
Futni nem volt kedvem, de Rigó nem maradt egyedül.

Szombat

Felkeltem, mentem a buszállomásra, ahol három cigó át akart menni a pirosan, de hátratántorogtak, amikor látták, hogy 6 kocsi fordul be.
Megkerestem a buszomat, felszálltam rá és indulás oda. Beérkeztem, köszöntem mindenkinek és mentünk is kajálni. Ezután pókereztünk egyet a szabadidőben, amit megnyertem, bár ebben Nagy Tamásnak is köze volt, mivel mondta nekem, hogy ne dobjam be az egyiknél, így nagyok kaszáltam. Utolsó 3 játékos: Én, Máté és Lajos. Lajos esett ki következőleg, hála nekem. Ezután Mátéval még 10 percig játszottam, végül egy all in-t nyomott, amit elfogadtam. Neki egy Dáma párja volt, nekem egy Dáma és 9-es párja, így nyertem. Ezután viziedzés, amibe beszálltam. Késeztünk, apám eleinte Lajoson mutatta be a gyakorlatokat, de aztán én lettem a szerencsés. Este grillezés volt, addig mocsaraztam Mátéval és Lajossal majd Trixi is beszállt. Eleinte földesúr lettem, de aztán királyi címet átvettem 10 körre, végén rögtön leestem rabszolgának. Innen nem tudtam 3 kör alatt feljutni, és mivel kész lett a vacsora, így nem is tudtam. Ettünk, aztán mentünk be Solo-ni. Tamás és Lajos bement kocsmázni.
Én, Adrián, Máté és Robin játszottunk. Annyi mindent össze hülyültünk, felejthetetlen este volt. Mint mikor Máté kiment, és Adriánnak már csak egy lapja volt, erre kicseréltük egymás lapját, így megtudtuk változtatni a színt, és Adrián utolsó lett. Robin vízzel leköpte Adrián ágyát nevetés közben.
Mint kiderült számomra, Lajos és Tamás versenyzett ki sz*rik többet a tábor alatt, Tamás 17x, Tamás 19x. Adrián lett a baltás gyilkos, arca miatt és Robin szintén az arca miatt lett az.
Hamuchis Zoltán egy pillanatra beugrott biztonságiőr felszerelésben.

Vasárnap

Sikerült úgy aludnom, hogy a huzatot a takaróról leszedtem egy este alatt és mellém került. Hogy ez hogy tudtam megcsinálni, nem tudom. Reggelihez most nem tej volt, hanem üdítő. Lehet jobban megérte volna ebbe a táborban tölteni a hetet, mint JKD-ban.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat