Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
24. hét

Hétfő

Reggel elment apám, utána mentem úszni, bár nem lett semmi, csak bementünk a meleg vízbe, onnan a sodrásosba és végül napoztunk. Apám erre a hétre nem adott pénzt, így elég neccesen jövök ki a héten.
Mentem kondizni Rigóval, közben a híd le volt zárva, kiderült, hogy egy baleset volt a kondi elött. Hárum autó egymásba ment, benzin kiömlött, kocsik széttörtek. Edzés fárasztó volt, mint mindig.
Haza értem, ott volt 4k, amit tesóm adott, szóval nem lesz gond ez a hét. Este JKD, lightos volt.

Kedd

10 hosszt úsztunk, próbálgattuk a gyorsúszást, csak ciki volt, hogy majdnem belefulladtunk. Kondiban semmi különös, és itthon se volt semmi, csak megnézem a Batmant.

Szerda

Reggel nagyon fáradt voltam, már kezdem érezni a 6 órás alvás és a mindennapi edzés hatását. Fél liter vizet nyeltem gyorsúszások közepette, de megint csak 10 hossz. Ebédre azt ettem, amit a fagyóból találtam, közben néztem a Batmant. Nem tudom megunni.
JKD után mentünk Hegedűshöz megnézni, a HP7 2. részét. Hát többet vártam tőlük.

Csütörtök

Ma 10kor keltem, ami rekord nálam. Rigó egyedül ment ma kondiba, én meg helyette a mamámhoz mentem.

Péntek

Mentünk úszni, de csak a meleg vízben ücsörögtünk, Rigó a másnaposságát próbálta kiheverni. Mamámnál ebédeltem.

Szombat

Délelött kondi, onnan mamámhoz, majd haza. Kilenckor rá akart venni, hogy menjek be vele a városba, de a fogadás kötelezett, így nem mentem.

Vasárnap

Reggel 6kor keltem, miután 1kor feküdtem. Nagykörűbe összekapartam a leveleket, majd lenyírtam a füvet. Táborban volt az előző héten lévő WC-s csávó, és Árpád.
Apám bevásárolt, hogy jövőhéten ne legyen semmiből se hiány, amíg nem lesz.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat