Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
FC: Története 1.

Ezt egy februári napon kezdtem írni, amikor még javában folyt az iskola. Ez elött leginkább csak 1 részes történeteket írtam, de legfeljebb két részeseket, ahol pár sor alatt kinyírtam a félosztályt, mert nem kellettek bele és a regényben nem is viselt meg annyira a haláluk, egy szóval nem valósághű.

Aztán egyik nap, amikor mentünk a Pozsonyi reptérre elkezdtem gondolkodni egy hoszabb történetre, ahol zombik ellen harcoltunk. Mi voltunk a Swatosok, és meg kellett menteni 3 társunkat az UMBRELLA fogságából. Sajnos itt is meghalt a fél osztály, bár itt pár oldal alatt. Aztán megírtam a 2. részét, ahol az UMBRELLA elfogott minket és beküldött a laborba minket, ahol elszabadult a vírus, és be kellett kapcsolnunk az önmegsemmisítőt. Nedda ott maradt önfeláldozóan, de kiderült, hogy visszaszámlálós. Jött volna utánunk, de az UMBRELLA emberei lezárták a labort, így felrobbant a laborral együtt. Sajnos itt meg is állt az írás, de tovább tartott volna.
Ezután jött volna az a rész, hogy Viktort a 2. részben megharapta az egyik zombi, de titkolta, végül átalakult zombivá és az este rátámadt emberekre, egy szórakozóhelyre is bejutva sok embert megfertőzve. Így egy este alatt Szolnok félig zombivá vált. Itt városi harc közben kiírtottuk a zombikat.
Negyedik részben ismét feltört a fertőzés, ezúttal Amerikába, és egy misszió keretében a megmaradt túlélőket is bevették, mi voltunk a vezetők. Dávid, Jakab, Máté és én. Sajnos túl sok volt, és szinte az összes csapattársunk meghalt, de a helikopter vissza jött értünk, így mi túléltük. Jakab egyik embere is túlélte. A hatóságok közben megtalálták a labort, ahol volt az Umbrella főhadiszálása. Így egy kommandóvla oda mentünk. A szállítógép, ami vitt minket, az unokatesóm vezette. Nagy tűzharc után legyőztük őket, és az önmegsemmisítőt bekapcsoltunk. Páran éltük túl, mi 4-en, a pilóta, a kommandó vezetője, a rakétavetős, egy gépfegyveres és egy mesterlövész.
Ötödik részben Afrikába mentünk, mert fülest kaptunk, hogy ott tárolják az ellenszert. Ez hamis volt, de még több mutáns zombival találkoztunk. Itt Dávid vesztette éltetét.
Hatodik részben megtudtuk, hogy az Umbrellának itt Magyarországon van a főhadiszállása, és a kormány nem akarta megtámadni, így egyedül nekivágtam, hogy megöljem a vezért. Jakab megtudta ezt a szándékomat és szólt Máténak, ő pedig a régi csapatnak. A mesterlövész felment egy ház tetejére, onnan figyelte a labort. Máté és a gépfegyveres szerzett egy tnakot az Umbrellától és azzal ment ölni. Én még ezelött rátámadtam egyedül, a cég vezetője meg menekülőre fogta, futott. Jakab, a gépfegyveres és a nehéztüzér fedezett engem. Majd kaptak egy üzenetett a vezetőtől, akit üldöztem, hogy a színjátéknak vége, végezenek ki minket. Jakabot hátba lőtte a gépfegyveres, a nehéztüzér meg fel akarta robbantani, de pisztolyával tökön lőtte, így lefordult és magukat robbantották fel. Jakab meg elvérzett. Máté vezette a tankot, a parancsnok pedig az ágyút, így hátba lőtte pisztollyal Mátét, de ő elkezdett dulakodni még így is vele, és az egyik gránátját kibiztosította a parancsnoknak, így felrobbantak a tankban. Én amikor sarokba szorítottam a vezetőt, a mesterlövész vállon, majd lábon lőtt így a földre estem. A pisztolyért nyúltam és fejbe lőttem a cég vezetőt, erre a mesterlövész meg engem szét lőtt, amitől meghaltam. Közben az unoaktesóm megtudta, hogy árulók lettek, és felrohant a mesterlövészhez, ugye túl későn. Ott harcoltak, dulakodtak, majd végül lelőtte a mesterlövészt.

Sajnos nem volt kedvem ezt leírni, mert közben más műfajok jöttek újra a kedvemre, a verekedős.

A Fight Clubot direkt a közepén kezdtem írni, semmi bevezetéssel, mert nem volt kedvem olyat írni, hanem rögtön a bunyó. Közben meg jöttek az ihlettek, a dramatikus elemek, amiket bele tudtam vinni, a való élet is segített ebben, így lett meg a jelenlegi dramaturgiája. Hogy ne unjam meg, mint a zombis regényemet, nem írtam közben más regényeket, pedig már újra kezdtek érdekelni a zombis harcok.
A címet megváltoztatnám, mivel a dramaturgia miatt már tudnék jobb címet írni, de akkor ugye rögtön a közepébe csaptam, így nem jutott eszembe más.
A regény előre kigondolt alapokon fekszik, így még ha a való élet már mást kíván, akkoris így fogom leírni. Viszont vannak benne olyan részek, amikor helyben láttam fontosnak pár dolgot megcsinálni, mint pl. Szabi halála. Szóval azért szoktam változtatni az előre rögzített szálakat.

Ezt a regényt a Dragon Ball Z, Yu Yu Hakusho és a Bey Blade ihlette a legelején, aztán útközben a Final Fantasy 7 is még jobb ihletett adott hozzá, ami a kardozós jeleneteket inspirálta, bár be kell vallanom, azokat unalmasnak találom leírni.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat