Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Alkalmi tudósítás

Azt álmodtam, hogy elmentem Mátéhoz Wormsozni, majd mondot valamit, amit úgy értettem, hogy mennem kell, így elmentem. De ott hagytam a pénztárcámat és a telefonomat. Hirtelen megjelent Szabina, Timi és Fanni Máté társaságába. Kérdeztem Mátétól hol van a cuccom, mondta, hogy Szabinánál. Bementek a boltba én utánuk, vissza kaptam a pénztárcámat, majd megnéztem, hogy az eldugott helyeken meg volt a pénz, csak 1500 hiányzik. Végül azt is megkaptam. Megjelent a bevásárlónál Offő, és leszidott minket, hogy mi mit keresünk itt ennyien. Gergő mellém került és a tipikus "nem érdekel" fejét vette fel.

---

8 versenyen vettem részt. Egyik verekedős volt, és az összes pálya egy egyenes volt. Aztán amikor vége lett egy versenynek, el kellett menni a másik verseny színhelyére. Elég furcsák voltak, lebegő autópályán kellett végig menni, és színek jelezték, hogy melyik vezet arra a pályára. Egyszer késében voltam és már indult a visszaszámláló, hogy kifogok esni, erre motorral átugrattam a sárga pályára és berontottam. Épp akkor kezdődött el valami akadály verseny ott, amin rögtön el is indultam. Ezen a pályán felidegesített Rigó egy sötét erőt. Majd hirtelen felmentünk a szállásunkra, én, Rigó, Máté, Szabina, Fanni és Timi. A nappaliban volt a lányok fekvő helye a fal mentén, az erkéllyel szemben, ahol nyitva voltak az ablakok. Rigóval bementünk egy kisebb szobába, aminek az ablaka be volt sötétedve. Kiderült, hogy az "Dementor" volt. Kinyitottam az ablakot és eltörtem a nyakát. Kimentem az erkélyre és kidobtam. Ez még el lett játszva párszor, volt hogy a fejét is letörtem, végül az ablakokon a redőnyt lehúzztuk, hogy véletlenü se találja meg, hogy itt is be lehet jutni. Eközben Rigó újra meglátta az ablaknál, kinyitotta, de nem fogta el, így a szobában garázdálkodni kezdett, de jöttem és újra leszedtem a fejét. Ekkor a lányok érdeklődést mutattak, hogy mi az, erre oda dobtam a fejet, ami egy koponya volt. Majd kidbotam ezt is, mivel Máté felhúzta a redőnyt, azon az alapon, hogy itt úgy se jön be. Aztán bementem a WC-re, és hirtelen eltünt ott minden. Kinéztem, és láttam, hogy a szoba is megváltozott kicsit és hallottam Rigót mondani, hogy a szomszédok eltüntek. Ezt arra értette, hogy emeletes házba voltunk, és most hirtelen eltünt az összes többi lakás, a semmiben lebegtünk. Sejtettem, hogy itt fog jönni a legjobb részek, de felébredtem, pedig küzdöttem ellene, de végül felébredtem. Vissza aludtam, de akkor már nem ez volt az álmom.

Délután újra aludtam 2 órát. Elején gyűjtögető életmódot éltünk, és gyorsan fogyott az energiánk. Aztán a legtisztább rész az volt, hogy a fő ellenség egy páncélozott kocsival megjött, legyen neve Kabu. Mi a kocsi mögé álltunk Rigóval és Szabival, mire kapjuk a hívást Harry-től, hogy takarodjunk onnan, menjünk a 18 emeletes ház 3. szintjére. Megfordultunk és futin kezdtünk, ahogy egyre távolabb kerültünk úgy mondtam a többieknek, hogy gyorsabban, végül sprinteltünk a végén. Beértünk a házba, felmentünk a 3. emeletre, ahol ott volt Harry, egy különös csaj és Voldemort. A csaj olyan aurát bocsátot ki, hogy láthatatlanok legyünk Kabu elől. Beszélni kezdtem Voldemorttal, hogy biza most együtt búvunk, de ezek után tuti ellenségek leszünk. Aztán véletlenül kicsit kihajoltam az erkélyből, így kimentem az aurából, amit Kabo rögtön észre vett és óriás hangon mondta az embereinek, hogy menjenek arra. A csaj mondta, hogy őt akarják, lemegy ő, de mondtam neki, hogy én hibám, én nekem kell fizetni ezért és lementem. Ahogy jött a sereg errefele, kinéztem a kapuból és egy "viktusemra"-val kiütöttem a varázspálcáját a kezéből, majd egy "serpensortia"-t lőttem utána. A hátsó kapuhoz futottam, de ott is voltak, ott egy viktusemprát lőttem az egyikre, majd felfelé akartam rohanni, de egy boszorkány olyan varázslatot csinált, hogy egy kéz kijött a földből és megfogott. Hallottam, hogy Kabo megjött hátul, nem volt sok időm. Egy "bomberta"-val szét robbantottam a kezet és rohantam felfele, de a 2. emeletnél utolért Kabo és a földre szorított.
- Miért érzem azt, hogy a barátaid halottak?!- kérdezte, miközben a fejemet leszorította és a pálcáját rám fogta. De nem válaszoltam, végül ezt kérdezte:
- Kik haltak meg?! Beszélj!- türelmetlenkedett.
- Szabi.- mondtam röhögve, hisz tudtam, hogy őt nem akarja elkapni. Ettől ideges lett és elment.

------

Tallinvárosrészben voltunk, és Megatron üldözte Rigóékat, én hátal voltam neki, így bombertával fejbe lőttem. Visszafordult felém, de én berohantam a házba, ő áttörte azt, és jobb kezéből pörgő éles pengék jöttek elő. Beugrottam a pincébe így nem talált el, de erre a pincéhez kezdte nyomni, ami zsákutca volt, de szerencsére átugrottam felette és a szemébe lőttem egy bombertát, így egy szemre megvakult. Oldalra mentem, ő felállt és gépágyút vett elő és lőni kezdett, mire én lehasaltam és jött egy autóbot vele szembe és harcolni kezdtek.

----

Kanadában voltunk egy óriási hajón eveztünk. Egy körforgalomba kerülve nem bírtunk kimenni a sodrás maitt, végül sikerült és a Niagara vízezéshez kötöttünk ki. Kiderült, hogy ez még csak egy kisebb esés lesz és ugrató is volt rajta. Orral bele csapódtunk a vízbe esés után, én voltam legelől. Egy strandon kötöttünk ki.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat