Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Feladatok

Sétáltam a járdán, biciklit magam mellett tolva, amikor tarka emberek, fehér, barna, fekete de még sárga is voltak köztük, rám nem támadtak, így hát az egyetlen fegyveremet hozzájuk vágtam, egy golyóstollat és olyan gyorsan kezdtem el biciklizni, hogy még egy vonat is megirigyelhetné a gyorsaságomat, habár ennél a szomszéd lány gyorsabb szokott lenni, mint amikor megtudta, hogy látogatóba megyek hozzá.

______________________________________________

Az életmentő



Egy napon Máté elvitte sétálni a kutyáját Szolnokon, a Tiszaligetbe. Haza fele menet a Tiszavirág gyalogoshídon ment, amikor egy nagyobb méretű állatot látot állni ott, de olyan távolságból nem nagyon izgatta, inkább hallgatta tovább az MP3-mát és néha az ugrándozó Németjuhász kutyájának a kobakját simogatta. Amikor közelebb került az állathoz, érezte, hogy a kutyája, Rex nagyon ugrándozik és már ugatni is kezdett. Ekkor felfigyelt az elötte álló lényre, amit felismert, hogy az egy Puma.

-Azt meg hogy?- kérdezte magától, de hirtelen rohanó lépésben rátámadt a Puma. Máté hátra lépett egyet és az arca elé emelte a kezét, de a kutyája oldalról nekiment, így Máté mellé került a Puma, de Rex rögtön közéjük állt. A Puma vészjóslóan nyávogott egyet és karmával pofán ütötte a kutyát, amitől nyüszített egyet, de továbbra is Máté elött maradt. Jött a következő vágás, de ezt a támadását úgy akadályozta meg, hogy beleharapott a támadó mancsába. Erre a Puma a fájdalomtól a másik elülsőlábával pofán karmolta a kutyát, de nem engedte el, sőt előre nyomta a Pumát, amitől hátára esett. A nagymacska veszettül rúgdosni kezdte, aminek hatására a kutya kénytelen volt elengedni és oldalra esett. Nyüszített egy párat, vérzett egy pár helyen. A puma újra talpon volt, de sántított. Közelebb ment a kutyához, aki tehetetlenül, néha oda ugatott neki. Rárohant, de mielött a végzetes harapással megölte volna, Máté egy jobb oldali köríves rúgással hasba rúgta a Pumát. Ettől meghátrált, rá sziszeget Mátéra, erre egy oldalsó rugást intézett a Puma felé, de ez elöl hátra ugrott. Hátrálni kezdett a Puma, végül sántítva megfordult és ahogy csak tudott futott el.

Máté oda fordult a kutyájához, aki nyüszített a sebei miatt. Karjába vette és futni kezdett a legközelebbi állatorvoshoz. Bevágott mindenki elé, és oda adta az orvoshoz. Fertőtlenítette a sebeit, bekötötték és haza küldték. Így mentette meg Rex a gazdája életét, és így segített Máté a kutyáján.

______________________________________________

[143694 AL]







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat