Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
27. hét

Hétfő

Azt álmodtam, hogy a strandon vagyok Rigóval, Fannival és még pár barátunkkal. Úszkáltunk, hotelben kóvájogtunk, szó mi szó, visszaestem rossz állapotba a mai nap, kondit kihagytam, ezdésen végig kesztyűztünk.

Kedd

Azt álmodtam hogy edzés elött beszélek Rigóval, Diána meg oda jött hozzánk és zacskós tejet adott, hogy igyunk. Késöbb Batmeneset álmodtam, Joker elkapott, szétégette a batmobilomat és a darabjait az újjamba égette, végül megleptem, jött egy másik batmob, és kiszabadítottam magam. Elkaptam Jokert, nyitottam a kaput, mire ő is elszökött.
Következő emlékem az álmomból, hogy Voldert ellen kiment harcolni 6 ember, köztük 2 lány, akit nem ismerek, ők mégis búcsút mondtak tőlem, mivel én nem mehettem harcolni, nem tom miért. Egyikkel ölelkezve, másikkal csókkal búcsúztam, az utóbbi nem tért vissza a harcból.

Szerda

Kondi megvolt, JKD nem, mivel Batman maratont tartottam, a Batman Kezdődik és Batman Sötétlovagot megnéztem. Sokszor láttam ezeket, de egymás után még nem. Csak úgy, hogy elöbb Sötét Lovag, utána Kezdődik.

Csütörtök

Mai nap szünnap, szóval kondi hanyagolva, Die Hard maradtont tartottam, ami 4 részes. Első 3 részt angolul, 4.-et magyarul néztem. A hosszúsága miatt kimaradt a mai JKD.

Péntek

Mai reggel 9kor mentem kondizni Ábellel és Pirókkal.

Szombat

Kondi Rigóval és barátjával, onnan mamámhoz. Ott elidőztem, majd haza értem és Hegedűs mondta, hogy ma be kell mennem. Bejött elém és onnan mentünk Kékangyalba. Ott csocsóztunk, 9-2re kikapotam kétszer, majd az utolsón 6-5re vesztettem. Megjött Tulik és Kata. Hegedűs nyomult Katára, aki taszította kéretően. 8-ra megjött Rigó. Vitáztam vele a kondiról, majd mentünk Gangbe mi 3an Rékával, Fannival és Timivel. Maci förccsöztünk, Réka gyorsan itt hagyott minket, de elötte megkérdezte, utálom-e őt. Az igazat mondtam, azt hogy nem. Timi kiütötte Rigó kezéből a poharat, leöntve ezzel. Hegedűs lett a legrészegebb, pedig úgy jött, hogy nem iszik.
Kimentünk a tiszapartra, ott Zsuzsival, Klárival és csapatával találkoztunk. Megjöttek Fanniék és oda adtam neki a táskáját, mivel ott hagyta. Timi szét szívta mindenki nyakát, enyémet kétszer. Hegedűs és Fanni eltünt, és amíg nem voltak Zsuzsiék is elmentek. Vissza jöttek, én elvesztettem az 50-esemet, Rigóval vitáztam edzésről, amibe Timi is beszállt, majd egymásba habarodtak. Nagy eséllyel Fanni és Hegedűs is, mert amikor láttam kicsit egymásra voltak hangolódva. Haza indultam, találkoztam Bordással, beszéltem vele, hogy mit kéne csinálni, mondta amit a szivem diktál.

Vasárnap

Kondi Rigóval, mamámnál ettem és újra elkezdtem hallgatni Disturbedet.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat