Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Fight Club III. 4. rész

-Az új edzés módszer, a Halhatatlanok-

-Másnap-

Délelött 11kor az emberek a mindennapi munkájukat végezték, de azok akik a Sétálóhídon mentek, láthattak egy furcsaságot. Mindenki megbámult, hogy miért állok a híd jobb szárnyán. Páran meg is álltak, és nézték, hogy mit fogok csinálni. Nem kellett sokat várniuk, hátradőltem és estem le a folyóba. Pár sikítás, ordítás amit hallottam, majd a víz csapott meg. Leértem az aljára, felálltam ott és erőteret vontam magam köré, és a víz kikerülte azt a kisebb kört, amit aztán nagyobbra vontam. Csurgott a víz a fekete pulóveremről, lehúztam a cipzárját, hogy jobban száradjak. Majd besétáltam a híd alá, hogy ne tudjanak az emberek nézni a hídról, az erőtér meg követte a mozgásomat. Gondolkoztam azon, hogy a víz felszínéről lejebb viszem az erőmet, ezáltal ellepne felülről a víz, de hatékonyan akartam edzeni a mentális erőmet. Amikor előzőnap mindenki bizalmát elvesztettem, úgy döntöttem felerősítem magamat, ha már egyenlőre a barátaimmal nem tudok lenni. Több óráig ott voltam, a vége fele már kezdett az erőtér lassan bezárulni, és akkor hagytam abba, amikor ellepett felül a víz. Ezt mindennap eljátszottam. Pár hét alatt már hosszába kellett az erőteremet nagyobbítani, mert nem fért volna el széllességben. Végül egy hónap elteltével épp belekezdtem ebbe a malőrbe, amikor a mobilom csörgött a zsebembe. Erik hívott, aki este találkozót szervezett le a versenyzőkkel.

-Este-

A megbeszélt időpont után 10 perccel érkeztem meg. Hallottam baloldalról, hogy már elkezdték a tanácsot. Besétáltam az elkülönített helyünkre, a pult melletti asztalnál ültek. Ott ült velem szembe Erik és Máté, mellettük még Rigó. Beültem eléjük, ekkor vettem észre, hogy még Gergő és Andris is itt van.
- Végre hogy megérkeztél. Akkor mondom is.- szólt Erik, közben végig mértem a szemeket, leginkább Máté tekintetén látszott még a harag.
- Mielött elment volna Johnny beszélt velem egy fontos ügyről. Hallotta, hogy a csapat fele nem akar tovább versenyezni. Nos, sajnos muszáj lesz nektek, mivel a bajnok csapat már 4x nyerte ezt meg.
- És ez miért gond?- kérdezte Máté.
- Épp mondani akartam. Johnny azt mondta, ha ezt is megnyerik, akkor világhatalomra akarnak törni.
- Most csak szivatsz?- kérdezte Rigó.
- Nem, egyáltalán nem. A Halhatatlanok a csapat nevük. De mint kiderült, ez nem csak egy csapat, hanem egy egész szervezet, tele különleges képességekkelbíró lényekkel. Akik ellen harcoltatok, nagy része nem ember volt.- itt mindenki ledöbbent.
- Odaátról valóak?- kérdeztem.
- Igen, mindegyik. A Halhatatlanok szervezetnek több száz ilyen lénye van, és a legjobb 4-et küldik harcba. Többi csapatnak esélye sincs ellenük, csak nektek. De elárulta Johnny, hogy nektek se a legkedvezőbb, ezért edzenetek kell sokat.- folytatta.
- Ez mind szép és jó, de én semmikép nem fogok többet harcolni. Nincs kedvem még több ember haragát magamra vonni.- szólt Rigó, felállt és elindult az ajtófelé. - Ne is próbáljatok megállítani.- szólt hátra.
- Rendben, de ha megnyerik, akkor egy egész hadsereg ellen kell majd harcolnod.- szólt utána Erik, de nem hatotta meg és végül kilépett az ajtón.
- Szabi halála sokkolta.- mondtam.
- Nos, annyi baj legyen, hogy ő nem jön, mivel 4-en kell lennetek.
- Hát nekem se volt kedvem harcolni, de ha egy háborút akadályozunk meg vele, akkor legyen.- mondta Andris.
- Én alapból harcoltam volna.- válaszolta Gergő.
- Benne vagyok.- mondtam én is.
- Én se akartam harcolni, és most se akarok, mivel én is Rigó véleményén vagyok. Dehogy meglegyen a 4 fő, benne vagyok.
- Rendben, 6 hónap múlva lesz a finálé, addig edzetek. Sok sikert barátaim- mondta végszóként. Mentünk el, Adrissal egy útvonalon indult hazafele.
- Figyelj, elhívom Fanniékat is a versenyre, ok?- mondta Andris.
- Köszi Andris, de nem szükséges.- válaszoltam neki, majd letértem az útrol.
- Na, most hova mész?- kérdezte tőlem.
- Edzeni.- válaszoltam neki, majd ő tovább ment.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat