Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
28. hét

Hétfő

Ábellel és Robival mentem kondiba, este JKD. Már kezdem érezni azt, hogy én vagyok a legjobb a mesteren kívül. Jó érzés és megtisztelő.

Kedd

Pihenőnap, apám elment Nagykörűbe Dávidhoz, én meg megvettem egy kötelezőolvasmányt és rájöttem, hogy szeretnék olvasni, de nem kötelezőket, hanem Zombisat és Batmaneset.

Szerda

Mai nap van a szülinapom, elmentem Keresztapámhoz, onnan meg Hegedűshöz. Pezsgőztünk, ami nekem nagyon tetszett a sör után. Majd Rigó kiszól nekem, hogy valaki beszélne velem. Bemegyek, látom hogy Rigó ráírt Fannira, "Szia, Attila vagyok"-al. Fantasztikus, na de gyorsan pezsgőztünk még 1-et, aminek a fele az arcomba ment, szülinapi ajándékként. Félmesztelenül kimentünk Erik elé, majd Jack-eztünk, amikor megérkezett Szántó. Rigó és Rozsnyai annyit ittak, hogy józanítani kellett őket.

Csütörtök

Elkezdtem nézni az Igazság Ligája című anime sorozatot, régi emlékeket hozott nekem. Este 2 órás JKD-zés, amibe sok dobás volt, és az 1 óra után már fáradt voltam. Másfél óra után már alig álltam a lábamon, végül nehezen, de sikerült túlélnem az edzést. Hozzá kell tenni, hogy Johnny rajtam mutatta be a gyakorlatokat.

Péntek

Délig Igazság Ligáját néztem, utána mentem Nagykörűbe füvet vágni, este meg kondi.


Szombat

Mentem mamámhoz ebédelni, felköszöntött, majd haza mentem. Este Rigóval, Ádámmal és Dáviddal találkoztam. Ittunk egy pezsgőt, majd Dávid és Rigó ettek Gyrost. Rigó leette magát, majd mentünk tüzijátékot nézni. Sokszor szivattak minket a tüzijátékosok, mindig azt hittük, hogy vége van, mire egy újabb sorozat jött. Végül bementünk a Cantaloopba, ahol sokan voltak, de a buli elég gyér volt. Vártunk egy kicsit, de nem lett jobb, így elmentem, nem sokkal utána ők is.

Vasárnap

Azt álmodtam, hogy Supermannal akar harcolni egy főellenség, aki könnyen megtudná ölni. De én Batman voltam, és szét vertem a fejét. Majd ellenem akart kiállni, de kaptam egy ütést tőle és alig bírtam állni, így kúszva menekültem fel a lépcsőn.
Majd a hídon találtam magamat, ahol Supeman ott volt azzal az ellenséggel, és mondta, hogy el kéne halasztani. Elfogadta a felajánlást, és szólt az embereinek, hogy addig a bombákat ott lent szereljék le. Majd vissza rohant, hogy ő most akkar harcolni, mire én újra agyon vertem, és ledobtam a hídról. Majd jöttek a rendőrök, és ott termedt Gergő, akinek le volt tolva a gatyája. Megálltak, és egy néger rendőr oda jött azzal, hogy illegális Közterületen az orális kielégítés. Mondom, hozzá se értem, nem én húztam le neki, majd Gergő futni kezdett és szólt, hogy meneküljek én is. Így is tettem, lefutottam a körforgalomig, majd befordultam egy sikátorba, ahol Nedda és egy Zoli nevezetű ember volt. Nedda mondta, hogy megy velem. Sétáltunk egy kicsit, de vissza futottam valamiért, majd egy rendőrautó ment el a zebra elött, én nyugodtan végig néztem. Majd a zebra túloldalán megjelent Nedda. Kiderült, hogy nálam volt a kabátja. Mentünk tovább, és két polgárör megállított, és elvették Nedda szendvicsét. Nekik minden szabad. Sétáltunk egy jó darabig, majd elértünk a házához. Ott kidőlt hányni, mondtam neki, hogy gyógyuljon és oda pöcköltem egy 10 forintost. Felmentem a gátra, és láttam, hogy Dzsuraszik park kellékei itt vannak. Össze vissza mozgott az egyik dínó, én meg azt fotóztam. Végül megláttam, hogy Nedda kijön, és sms-ben megköszönte a 10 ft-t.
Itt átalakult újra az egész, én voltam Batman, ő meg Wonderwoman, Befagyott és én nekem kellett kimentenem. Párszor eljátszottuk, majd valami vonatra kerültünk. Ott valakinek szülinapja volt, és a vonat ajtai bezárultak, mi meg valamit csinálni akartunk, hogy ezt megállítsuk, Flash is bejött, neki kellett lelassítani ezt a folyamatot. Ennyire emlékszem.
Igazság ligáját néztem és kondiztam.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat