Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
31. hét

Hétfő

Első matekon rögtön elvesztettem a fonalat, Rajzon kiderült, hogy első félévben elmélet lesz, ami nem lesz túl jó. Biosz kiderült, hogy könnyű lesz, Irodalomon semmi, Nyelvtant nem értem, Tesin teljesen leizadtam, de csak mert a napon dobáltunk gesztenyéket. Angolon a nyárról beszéltünk, és órán megcsináltam a házit, mert azt hittem feladat volt. Mai nap megcsináltam a Matek házit. Első házi, amit otthon megcsináltam. Voltam a kertbe Danival, aki elmesélte a szerelmi életét. Jól megy neki. Nekem kevésbé. JKD-n Zsolttal voltam és szétrúgtuk egymást.

Kedd

Azt álmodtam, hogy amikor mentem haza az egyik barátom elöttem termedt egy Édes Élménnyel és Törleyyel. Kerestünk helyett, ahol kibonthassuk, de üvegen volt egy lyuk, amin ittam a pezsgőt. Végül az álmomba részeg lettem és forgott velem a világ. Kemény volt.
Kémia egész tűrhetően kezdődött, Matek jól folytatódott, Irodalommal volt egy kis gond, dupla angol felüdülés volt, de már elméletett adott, ahogy a Német tanár is.

Szerda

Németen még több tnaulni valót kaptunk az előzőhöz, pénteken felelünk. Angolból holnap felelünk. Fgadtam Bercivel, hogy most A hét van, de buktam, mert B volt. Elmentem anyámmal az új magán angol tanáromhoz, és rögtön adott egy oldalnyi házit.
Matekból átmásoltam spirálfüzetbe az előző két órát és félig megcsináltam a házit. Angolból 90%ba megtanultam a tudni valót és a házit is megírtam.

Csütörtök

Bercinek átadtam a 200-ast a kézfogásnál, nagyon profin. Angolból jelentkeztem felelni, 5ös lett. Matekból vettük tovább az anyagot, következő órán számonkérés. Fizikát végig untam, Kémián kis zajra is figyelt a tanár, durván nyomta.

Péntek

Földrajzból nem volt számonkérés, még jó, mert nem tanultam semmit. Irodalmon és Törin unalom. Tesin dobáltunk labdákat a szabadban. Tanár csodálkozott, hogy pár labda nem került el. Németen gondolkoztam, hogy feleljek belőle, de a társam nem akart. Végül kiderült, hogy 1esével felelünk, de addigra túl késő volt, hogy feleljek, és a társam meg jelentkezett. Na mind1, egy potya 5össel kevesebb. Külön angol unalmas volt, utána megvettük a gépet. Minden jó volt, csak windows nem volt rajta.

Szombat

Megnéztem a Crank felpörögvét, Expandables-t és a Batman legelső részét. Attila ma nem tudott eljönni, így gépemet nem csináltuk meg.

Vasárnap

Attila megjött délután, letöltöttük a windows 7-et 45 perc alatt. Az alapvető dolgokat letöltötte a gépre, majd az Arkham Asylumot és Resident evil 5-öt feltette. Eleinte nem tudtam menteni, de msn-en elárulta, hogy kell offline profilt csinálni.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat