Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
32. hét

Hétfő

Matekon elkezdődött a rettegés, Szandi kapott egy ceruzás 1-est és Borit is megszorongatta. Rajzot végig aludtuk, Bioszon megírtuk a szintfelmérőt. A csapatnak jóval könnyebb volt, de nekünk az egyik feladat ki volt plakátozva. Legalábbis a felét lehetett látni. Irodalmon veséztük Hamletet, Nyelvtanon elrepült az idő, tesin kifáradtunk, Angolon kiselőadásokat néztünk.
Elkezdtem az Arkham Asylumot, 28%ig jutottam el benne. Edzésen megjött Dengi Dani, de mint csak néző. Érezhető a verseny közeledte.

Kedd

Kémiára tanultam, de nem volt semmi belőle egyenlőre. Matek előtt átnéztem a fogalmakat és pont engem szólított fel az egyik felmondására. Majdnem hibátlanul mondtam el, de a végén 2k+1 helyett 2k-t mondtam csak, amibe bele kötöttek. Aztán mondta a tanár, hogy látta hogy megtanultam és valamit firkált. Remélem nem írt véletlenül egy 1-est nekem emiatt. Irodalmon felelés, halál félelmem volt, de Peti jelentkezett felelni, így semmi baj. Szünetben kimentünk Bercivel és néztük, ahogy fociznak. Átlőtték a Pálfyba, és oda rohantak hozzám, hogy hozzam vissza. Kata és Niki 5 méterre tőlem egymásba borulva nevettek. Mondom király, végül csak átmentem. Pálfysok kicsit hülyén néztek rám, hogy egy dinós gumilabdáért mentem. Mosolyogtam rájuk és intettem nekik.
Itthon kiakasztottam Arkham Asylumot easy-n. Majd hétvégén elkezdem experten, vagy normalon. Még kiderül.

Szerda

Földrajzon a megszokott aki közel van, annak ad lapot dolog ment. Előttem lévő Ildikó kapott utoljára lapot. Nagy megkönnyebbülés volt. Angolon Berci felelt, erre én nem tanultam, mivel volt már jegyem. Fizikán unalom, nem értek semmit. Tesi utolsó óra. Kosaraztunk, nagyon jó volt, bár Harasztiék nyertek párral.

Csütörtök

Azt álmodtam, hogy verekszem két emberrel, ezután a társammal egy grill partira mentünk, ahova követtek minket és ott is bunyóztunk. Majd hirtelen az iskolába termettünk, és ott egy lánccal aláztam őket.
Osztályfőnökin meg lett az ülésrend: ABC sorrend. Fizikán dögunalom, Angolon ismétlek, Matekon semmi különös és Kémián se feleltünk. Matekon eddig Gergő, Orsi és Krisztián írt.

Péntek

Föciből majdnem feleltem, de kiderült, hogy nem 17ike van, hanem 16 így, Harasztinak kellett volna, de János akart végül is felelni. Irodalomból én feleltem, megkaptam az 5öst és Bordás meg Gergő írtak.Töriből Levi kapott egy egyest, Ildi meg egy 3mast. Fizikán megint unalom, majd mentem a Plázába találkozni tesóm barátnőjével, de kiderült, hogy Tisza mozinál várt. Így oda mentem, és kis késéssel elértem a külön angolt. Mai nap kiakasztottam Batman Arkham Asylumot Experten. 20 embert vertem szét egyszerre. Nem rossz.

Szombat

Megnéztem a Feláldozhatókat és teljesen ki lett akasztva a Batman.

Vasárnap

Megnéztem a Szállító 3-at és kimentem a kertbe. A függő ágyba kifeküdtem 1 órára.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat