Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2012 előrejelzés

Film

Ez az év sok jó filmben gazdagnak ígérkezik, többszöröse mint az idei év, 2011 termései. Kezdjük a jobbakkal.

The Dark Knight Rises: Már 2010 óta várom, idén lett volna a premier, de Nolan elcsúsztatta 1 évvel az Eredet rendezése miatt.

A Hobbit: Elején nem voltam oda érte, de amikor kijött a trailere, akkor megfogott és nagyon várom. Nagyából 1 év múlva tudjuk majd megnézni.

Expendables 2: Ezt nagyából fél éve várom és legalább még ennyit kell hogy megtekintsem. Régóta ábrándoztam arról, hogy milyen lenne, ha Arnold Schwarzenegger (Terminátor főszereplője), Bruce Willis (Die Hard filmsorozat, Az utolsó cserkész és még sok kedvenc filmem főszereplője), és Sylvester Stalone (Rocky és Rambo filmsorozat főszereplője) együtt lennének egy filmben. Mind ezt még tovább fokozva, hogy a pár éve még egy színészt, aki a Szállító és a Crank felpörögve-be nyújtott alakításáért kedvenc színészeim közé került Jason Statham. Ezek négyen egy filmben, valami hihetetlen és még sok másik híres színész között fognak játszani, pl. Chuck Norris.

G.I. Joe 2: Előző rész nagyon tetszett nekem, remélem ebben a részben se fogok csalódni. Mindenesetre Bruce Willis szerepel benne, így mindenképp megnézném.

Resident Evil Retribution: Még én is csodálkozok azon, hogy meg akarom nézni ezt a filmet, első része egész jó volt, viszont egyre lejjebb esett, ahogy jöttek az újabb részek, de a negyedik végül jobb lett mint a harmadik része. Ennek fő szerepe Chris Redfield és Albert Weskerd megjelenése. Az, hogy Jill és ott volt a végén az meg csak hab a tortán, ezért várom az ötödik részét. Hátha még berakják Leon S. Kennedyt is az ötödik részbe.

Mass Effect: Kedvenc játékom lefilmesítése. Ugyanezt mondtam 1-2 éve a Resident Evil: Degeneration-nál, ahol Leon és Clair volt a főszereplő. Animált film lesz belőle és nagy eséllyel nem adják le a mozik, így lefordítani se fogják, de ez nem szegi kedvemet hogy megnézzem interneten angolul.

Ezek a filmek az elsők a listámon (high priority). Ezek után még találtam jó pár filmet.

Bourne legacy: Jó színésznek tartom a főszereplőjét, előző 3 Bourne film is tetszett (Bourne rejtély, Bourne csapda és Bourne ultimátum), de nagy rajongást nem mutatok ki felé. Nem úgy mint a felsőkhöz.

Sherlock Holmes 2: Előző része tetszett, olyan mintha Dr. House egy harcművész testébe került volna. Lehengerlő volt a végén a nagy leleplezés és tetszett az egész történet. Remélem ebben is hasonló élményekben lesz részem, de ezért a filmért se rajongok fanatikusan.

Sötét Zsaruk 3: Első két része tetszett, jól ki lett találva. Megnéztem a trailerét, kicsit elszomorít, hogy időt utaz J., mert K. elvileg 40 éve meghalt. Mind1, majd kiderül milyen lesz a film.

Szellemlovas 2: Látványilag tetszetős film volt az első része, de azért nem a kedvenc filmjeim közt van. Viszont a főszereplője szintén a kedvenceim közt van, és mivel az első részt megnéztem és látványilag jó volt és pörgős, ezt is megnézem.

James Bond Égszakadás: Daniel Craig eddig jól megformálta a 007es ügynököt, úgyhogy mindenképp megnézem ezt a filmet.
____________________________________________________

Játék

Jövő márciusban jön ki a Mass Effect 3, a triológia záró epizódja. Legalábbis Shepardnak a történetének a vége, bár én örülnék ha a folytatásban is ő lenne a karakterünk, de nem minden úgy van, ahogy mi akarjuk.

Több játékot nem várok, a régiekkel játszok még. Modern Warefare, Crysis és Batman Arkham triology ami tetszik. Ebből még a Batman Arkham Underworld ami még nem jelent meg, de kétlem, hogy 2012ben jönne ki.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat