Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Szilveszter

"Eddig büszke voltam rá, hogy mindenre emlékeztem. Ez az este ezt is elvette tőlem. Szóval pár ismerősömtől kellett megtudnom egyes dolgokat."

Megjegyzés: Összemosódik minden

Csak megemlítem, hogy a Mass Effect: Megtorlást olvastam mielőtt bementem. Sétálóhíd túlsó részében találkoztam Mátéval, Szabinával, Hegedűssel és Georginával. Így mentünk a búvár klubba, ahol Gál és sok idegen várt minket. Tűzijátékot szórtak, elég látványosokat, egyik félrecsúszott és egy fának ment, majd le a földre. A tetőtéren kibontottunk 2 pezsgőt, amit hoztam és azt ittuk Mátéval és Hegedűssel, majd mentünk be a városba egy pezsgővel a kabátomban.
Rákócziba mentünk először, ahol vettünk még 2 pezsgőt és a Pálfynál megittuk mind a 3at. Visszamentünk a búvár klubba, ahol benéztünk a buliba. Hege rögtön hubertusszal kínált, ami még jobban tetézte a dolgokat.
Tíz percre rá mentünk Ádámért a Gyaloghídhoz a Pálfy mellett, onnan a Gangbe mentünk, ahol találkoztam az osztálytársaimmal és évfolyamtársaimmal, Ábel, Robi, Tomi, Lóci, Döme és Szabi. Meglepetésemre még Berci is itt volt. Innen mentem Ádámmal és Mátéval a Kékangyalt megnézni, de zárva volt. Máté és Ádám a főtérre ment, én vissza a Gangbe.
Gangben osztálytársaimhoz mentem, Robi elkérte a mobilomat, hogy FB-n ráírjon egy csajra, hogy szereti. Innen az 1001be mentünk, Bercit ott hagyva a focicsapatánál, akik ünnepelték a győzelmüket. Onnan a hamburgereshez mentünk meleg szendvicset enni. Mikor kikaptuk mentünk a búvár klubhoz, ahol találkoztunk Mátéval és Ádámmal így mentünk oda. Mi 3an lemaradtunk, és ittunk egy pezsgőt, Tomi is visszajött, velünk ivott majd mondták, hogy ők nem jönnek tovább, mert Zsombor hívta őket, hogy nem férnek be. Mi vissza mentünk, ahol Hege 5000ft adott, hogy vegyek neki pezsgőt. Vissza mentünk mi 3an és vettünk 3 pezsgőt, amiből 2t megittunk. Bementem a Gangbe még egyszer, ahol kiejtettem a 3000ft visszajárót, de gyorsan felvettem. Újra jöttek a búvár klubhoz, mivel hallották, hogy Marci összetűzésbe került valakivel ott. Mentünk ki, ahol Fanni arcán ragadt egy pillanatra a tekintetem, köszöntem neki és mentem tovább. Kijöttünk, gyűlt ki a csapat, közben Fanni meg Timi elment közben. Elindultunk és már a búvár klubba voltunk, mikor Máté és Ádámot nem találtuk. Ábelék bementek, én meg Hegedűs utánuk mentünk. Azt írták üzenetbe, hogy Vargához mentek, így oda sprinteltünk. Hegedűs taknyált egyet a hídon, de futottunk tovább. A Kossuthtéren átvágtunk a tömegen, majd a padoknál megleltük őket. Hegedűs mondta, hogy fel akarja hívni Lillát, így is tett, de nem vette fel, ezért Timit hívta fel, aki a Bázisba volt, így oda mentünk a bejárat elé. Öt perc fagyás után visszamentek, mi pedig a búvárklubba. Leszakadtam, benéztem a Hiller melletti sikátorba, és úgy mentem utánuk, de nagy előnyük volt. Majd amikor mentem a hídhoz, akkor találkoztam Marcival, Robival és Zolival a lépcsőn, épp beszélgettek. Többiek a híd alatt voltak, de mentem tovább. Vissza értem, ahol Ádám kint volt, és várta, hogy kinyissák az ajtót. Kinyílt az ajtó, és bementünk a főhelyiségbe, ahol a zene ment. Lufi dobálózás, pukkasztás, sms küldés, kaja és zene választás volt. Majd lementünk a földszintre és Máté, Ádám és én befoglaltuk a kanapét.
Pezsgőt ittunk éjfélkor változatosságnak, mindenki ordítva számolt vissza. Visszajáró vendégünk volt Hegedűs és Szabina, de Georgina is megjelent párszor. Jött egy taxis Szekszárdról, de senki nem ment ki, így elment búsan. Majd Máté hívni kezdték páran, néhányat nekem akarta adni, de ellenkezést mutatva menekülni kezdtem. Eleinte még csak a bejárat előtt, utána a gáton is. Földhöz estünk párszor, lökdöstük egymást, hogy eltudjak menekülni, ő meg hogy a földön tartson. De gyorsan kifáradtunk és egy padon kötöttünk ki. Hajnali 4ik voltunk a búvárklubba, aludni nem bírtam ott, és még a fűtőtestet is elvették, így haza ballagtam.

Újévi fogadalom:
- Edzésre járni rendszeresen, hogy instruktor legyek.
- Minél több edzéslehetőség kihasználása.
- Girjázás.
- Városozás lecsökkentése, havonta max 1, de inkább kevesebb.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat